Gyönyörűszép smink! Gyönyörű a szemed is
Köszönöm
Mióta megvan a Smoke Session, talán egyszer sminkeltem vele, így ma mindenképp vele akartam szemsminket készíteni. A JH palettából csak az 1.sor 2. fényes színét használtam a szemöldök alá. A férjemnek egyáltalán nem tetszettek ezek a színek rajtam
Nagyon jól áll ez az aranyzöld szín is
Pedig gyönyörű lett!
Köszönöm! Azt mondta nagyon durva és túlzás. Idézem:”mi ez a fura szín a szemeden?”
Akkor gyakrabban kéne ilyet használnod, hadd szokja!
Szerintem nagyon jól áll pedig!
Szerintem nagyon jól áll. Van egy hasonló színű CP monóm, arra mondta egyszer a párom, hogy elég extrém.
Még hogy a sárga extrém… a tulipiros, fekete tusvonallal, na, az extrém.
Hogy én mennyiszer hallom ezt .
Pedig állati menő! Férfiak! Mit értenek ehhez!
Szerintem nagyon izgalmas lett a végeredmény, nyugodtan használj ilyen színeket!
Én hétköznap reggel:
Nem látott még extrém sminket az én párom már nem szól, megszokta.
Ezt nekem is szokta mondani, meg, hogy értelmezhetetlen néha az egész De már megszokta nem szól semmit. Férfiak, nem értik a művészetet
Az én párom megjegyezte a huda nude szemfestés után, szép bordós lett , hogy úgy nézek ki mint akniek behúztak. ne menjek az utcára, mert azt hiszik ,hogy megvert
Ilyen megjegyzést már én is kaptam.
Szerintem a bordó sminkekre mindenki kap ilyen megjegyzést. Mikor rajtam volt bordó volt aki imádta és volt aki szerint behúztak nekem. Én imádtam Biztos te is imádtad a tiéd és ez a lényeg.
Ez is ismerős, az egyik bordó sminkre azt mondta hogy olyan, mintha beteg lennék, a kékre meg hogy olyan mintha behúztak volna , aztán megkérdezte hogy nincs normális sminked? .
Múltkor meg azt kérdezte, hogy úristen, mi van a szemeden? :D.
Az ilyen piros-bordó színeket nem szereti :D.
De az arany színekre, eddig a nabla színeire sem mondott rosszat illetve a nude színekre sem.
Majd megszokja