Mit használtál ma?

Gyönyörűszép smink! Gyönyörű a szemed is :heart:

1 Likes

Köszönöm :blush: :kissing_heart:

1 Likes

Mióta megvan a Smoke Session, talán egyszer sminkeltem vele, így ma mindenképp vele akartam szemsminket készíteni. A JH palettából csak az 1.sor 2. fényes színét használtam a szemöldök alá. A férjemnek egyáltalán nem tetszettek ezek a színek rajtam :see_no_evil:
Kép
Kép
Kép

Kép

16 Likes

Nagyon jól áll ez az aranyzöld szín is :slight_smile:

1 Likes

Pedig gyönyörű lett!

2 Likes

Köszönöm! Azt mondta nagyon durva és túlzás. Idézem:”mi ez a fura szín a szemeden?” :sweat_smile:

3 Likes

Akkor gyakrabban kéne ilyet használnod, hadd szokja! :grinning:

4 Likes

Szerintem nagyon jól áll pedig!

1 Likes

Szerintem nagyon jól áll. Van egy hasonló színű CP monóm, arra mondta egyszer a párom, hogy elég extrém.
Még hogy a sárga extrém… a tulipiros, fekete tusvonallal, na, az extrém.:sunglasses:

4 Likes

Hogy én mennyiszer hallom ezt :joy::joy::joy:.

3 Likes

Pedig állati menő! :star_struck: Férfiak! Mit értenek ehhez! :face_with_raised_eyebrow:

5 Likes

Szerintem nagyon izgalmas lett a végeredmény, nyugodtan használj ilyen színeket!

1 Likes

Én hétköznap reggel:

7 Likes

Nem látott még extrém sminket :smiley: az én párom már nem szól, megszokta.

3 Likes

Ezt nekem is szokta mondani, meg, hogy értelmezhetetlen néha az egész :rofl: De már megszokta nem szól semmit. Férfiak, nem értik a művészetet :rofl:

4 Likes

Az én párom megjegyezte a huda nude szemfestés után, szép bordós lett , hogy úgy nézek ki mint akniek behúztak. :smiley: ne menjek az utcára, mert azt hiszik ,hogy megvert :rofl:

8 Likes

Ilyen megjegyzést már én is kaptam.:joy:

1 Likes

Szerintem a bordó sminkekre mindenki kap ilyen megjegyzést. Mikor rajtam volt bordó volt aki imádta és volt aki szerint behúztak nekem. Én imádtam :slight_smile: Biztos te is imádtad a tiéd és ez a lényeg.

2 Likes

Ez is ismerős, az egyik bordó sminkre azt mondta hogy olyan, mintha beteg lennék, a kékre meg hogy olyan mintha behúztak volna :joy::joy:, aztán megkérdezte hogy nincs normális sminked? :joy::joy:.
Múltkor meg azt kérdezte, hogy úristen, mi van a szemeden? :D.
Az ilyen piros-bordó színeket nem szereti :D.
De az arany színekre, eddig a nabla színeire sem mondott rosszat illetve a nude színekre sem.

2 Likes

Majd megszokja :wink:

1 Likes