Mit használtál ma?

Nagyon jó lett! Az In Love With Rose nekem is megvan, az egyetlen essence paletta, ami túlélte a szelektálást. Valamelyik nap én is csináltam vele sminket és én is arra jutottam, hogy elég jó minőségű. :slight_smile:

4 Likes

De szép lett a sminked, tök jó ez az essence paletta :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Hú biztos csodaszép smink lett, én is olyan kíváncsi lettem volna rá, tudom most nem volt alkalmad fotózni :relaxed: :heart:

1 Likes

Köszi.:slight_smile:
Kaptam már olyan kritikát, hogy túl dús az alsó ajkam.:sweat_smile:
Töltögess fel te is több képet, mindig megcsodálom a precíz tusvonalad!

3 Likes

Nagyon izgalmas az összhatás!
Egyszer vettem egy málnaszín Esssence monót (ha tudnátok, mennyi bogyós színem van…), és nagyon király a minősége.

2 Likes

“Kedves” ember lehetett. Vajon neki milye volt túl dús :thinking: ? :crazy_face:

4 Likes

Amúgy érdekelne, hogy az Essence néha direkt csinál gagyi palettát? Mármint, ha ugyanolyan kevés árért képesek ilyen (vagy mint a Berry on, vagy a Ho-ho-ho paletta) minőséget is előállítani, akkor mi a magyarázata pl. az elcseszett Disney Princess palettáknak? :woman_shrugging:

2 Likes

Fogalmam sincs, sokat töröm ezen a fejem, de nem bírok rájönni.

3 Likes

Végre kipróbáltam az összes színt a CP monok közül :slight_smile: most a zöld duokróm és a matt zöld zárta a sort. A matt elég vacakul teljesít, nehéz volt vele dolgozni de lehet csak simán én bénáztam :sweat_smile: SophX palettából a pancake, grow old, tiramisu és a nightmare színeket használtam. Az Rdel palettából a fehéret nyúzom, de az istennek nem akar előbukkani az alja a pannek :sweat_smile:

Egy szemet mutatok mert a másik szemöldökömnél brutális ragya nőtt :grimacing:

05_23_smink_1

05_23_smink_2

14 Likes

Nagyon szép lett.:slight_smile: Melyik szín a matt zöld CP?

1 Likes

Köszönöm :slight_smile:
https://colourpop.com/products/conjour-up ő lenne a matt :slight_smile:

Ez nincs meg nekem. A Team Captain (majdnem katonai zöld) jól teljesít, ne veszítsd el a hited a zöldekkel szemben.

1 Likes

Szuper :slight_smile: Lehet én se voltam ügyes, nem adom fel ezt a színt sem, de szeretnék majd más szép zöldeket kipróbálni :slight_smile: A többi szín ebben a palettában szerintem álom, jól lehet használni őket, ez a matt lóg csak ki a sorból.

1 Likes

Ma csak egy unalmas “Ritás” (ez a nevem :slightly_smiling_face:) szemsminket készítettem (fényes a mozgó részre, matt mályva a mélyítőbe, sötét lilás barna a pillatövekbe)
Alapozót sem használtam mert a Bioderma úgyis színezett, van egy kis fedése. Szemhéjalapként pedig a Mac Stormy Pinket vittem fel.
Kép
Kép
Kép

Kép

16 Likes

Miért lenne unalmas? Szépek a színei!

1 Likes

95%-ban ilyesmi színeket használok.

1 Likes

Ha egyszer ez a komfortos.:slight_smile: Én meg bogyós színeket, tudatosan kell arra törekednem, hogy ne ilyen legyen a végeredmény.

3 Likes

Egyáltalán nem unalmas :slight_smile: Miért lenne az, főleg ha jól érzed magad ezekkel a színekkel (és jól is állnak :slight_smile: )

3 Likes

Hat akkor igy picit megcsuszva, de boldog nevnapot!:partying_face:

Ezen én is gondolkodtam már. Hogy miért nem ugyanolyan a paletták minősége. Ha tudtak már egy olyan formulát stb létrehozni ami működött. Vagy lehet, csak véletlen sikerült nekik :crazy_face:.