Nagyon jó lett! Az In Love With Rose nekem is megvan, az egyetlen essence paletta, ami túlélte a szelektálást. Valamelyik nap én is csináltam vele sminket és én is arra jutottam, hogy elég jó minőségű.
De szép lett a sminked, tök jó ez az essence paletta
Hú biztos csodaszép smink lett, én is olyan kíváncsi lettem volna rá, tudom most nem volt alkalmad fotózni
Köszi.
Kaptam már olyan kritikát, hogy túl dús az alsó ajkam.
Töltögess fel te is több képet, mindig megcsodálom a precíz tusvonalad!
Nagyon izgalmas az összhatás!
Egyszer vettem egy málnaszín Esssence monót (ha tudnátok, mennyi bogyós színem van…), és nagyon király a minősége.
“Kedves” ember lehetett. Vajon neki milye volt túl dús ?
Amúgy érdekelne, hogy az Essence néha direkt csinál gagyi palettát? Mármint, ha ugyanolyan kevés árért képesek ilyen (vagy mint a Berry on, vagy a Ho-ho-ho paletta) minőséget is előállítani, akkor mi a magyarázata pl. az elcseszett Disney Princess palettáknak?
Fogalmam sincs, sokat töröm ezen a fejem, de nem bírok rájönni.
Végre kipróbáltam az összes színt a CP monok közül most a zöld duokróm és a matt zöld zárta a sort. A matt elég vacakul teljesít, nehéz volt vele dolgozni de lehet csak simán én bénáztam SophX palettából a pancake, grow old, tiramisu és a nightmare színeket használtam. Az Rdel palettából a fehéret nyúzom, de az istennek nem akar előbukkani az alja a pannek
Egy szemet mutatok mert a másik szemöldökömnél brutális ragya nőtt
Nagyon szép lett. Melyik szín a matt zöld CP?
Ez nincs meg nekem. A Team Captain (majdnem katonai zöld) jól teljesít, ne veszítsd el a hited a zöldekkel szemben.
Szuper Lehet én se voltam ügyes, nem adom fel ezt a színt sem, de szeretnék majd más szép zöldeket kipróbálni A többi szín ebben a palettában szerintem álom, jól lehet használni őket, ez a matt lóg csak ki a sorból.
Ma csak egy unalmas “Ritás” (ez a nevem ) szemsminket készítettem (fényes a mozgó részre, matt mályva a mélyítőbe, sötét lilás barna a pillatövekbe)
Alapozót sem használtam mert a Bioderma úgyis színezett, van egy kis fedése. Szemhéjalapként pedig a Mac Stormy Pinket vittem fel.
Miért lenne unalmas? Szépek a színei!
95%-ban ilyesmi színeket használok.
Ha egyszer ez a komfortos. Én meg bogyós színeket, tudatosan kell arra törekednem, hogy ne ilyen legyen a végeredmény.
Egyáltalán nem unalmas Miért lenne az, főleg ha jól érzed magad ezekkel a színekkel (és jól is állnak )
Hat akkor igy picit megcsuszva, de boldog nevnapot!
Ezen én is gondolkodtam már. Hogy miért nem ugyanolyan a paletták minősége. Ha tudtak már egy olyan formulát stb létrehozni ami működött. Vagy lehet, csak véletlen sikerült nekik .