Mit használtál ma?

Igen, a Lovely K Lips is tartós, nekem is van belőle 2 árnyalatom.

1 Likes

Nagyon csini! :blush:
(Még mindig olyan szép szájformád van!)

1 Likes

Egyre drágább az a rúzs :open_mouth:

Még tavaly leárazva vettem… nem tudom.

1 Likes

Azt hiszem 2000 körül van már még emlékszem amikor csak 1200-ért árulták évekkel ezelőtt :D.

1 Likes

Igen, én is akörül vettem még…

1 Likes

Köszi! A szám azon dolgok egyike, amikkel elégedett vagyok.:slight_smile:

2 Likes

Huda Mercury Retrograde, MAC Totally Taupeless bronzer és Pupa I’m matt rúzs bevetésen:
20200522_072716
A highlighter (@zalla -tól kaptam ajándékba egy Colourpop SSS-darabot, csillámos rózsaszín) szerintem egyáltalán nem látszik, pedig nem spóroltam vele…

12 Likes

Tényleg nem látszik… Viszont a szemsminked gyönyörű!

2 Likes

Óóó ez a Huda?! Nagyon nagyon szépséges a sminked és te is az vagy, gyere hozzám feleségül :smiley: :heart: :rofl:

7 Likes

Asszem, Hudának ennél jobb visszajelzésnem kell arról, hogy jól sikerült a palettája.:smiley:
Annyira lökött vagy!:rofl::rofl:

2 Likes

Köszönöm! Élőben még szebb volt.
Nem rajongok Hudáért, de ő is tudja, mi fán terem a jó szemfesték…

1 Likes

Nászútra meg mehetünk tapicskolni a vajpuha színekbe :rofl: :rofl: :rofl:

2 Likes

Te kis huncut!:smiley:

1 Likes

Ma egy fényes sárga szemsminket csináltam matt barnával elsatírozva (ez illett a tukán mintás felsőmhöz :sweat_smile:)
Kép
Kép

10 Likes

Hát ez is eszméletlen szép! A szájformád pedig tényleg irigylésre méltó, én is elégedett lennék a helyedben! :slight_smile:

2 Likes

Úgy hiányolom mindig, ha a szemedről nem töltesz fel képet! Ez a smink is biztosan nagyon csini volt!

2 Likes

Reggel nem volt időm fotózni de próbálok ezentúl újra lőni egy-két képet. :blush:

6 Likes

Persze, megértem, meg nem is egyszerű jól fotózni - látszódjon is a smink, meg a színek is átjöjjenek, stb. Csak szeretem nézegetni a képeidet! Na meg az is tök érdekes, hogy ki milyen színeket használ együtt. Nagyon inspiráló. :slight_smile:

2 Likes

Tegnap. Ez a két kis Essence paletta egész jó. :grinning:

CollageMaker_20200523_004825813

17 Likes