Igen, a Lovely K Lips is tartós, nekem is van belőle 2 árnyalatom.
Nagyon csini!
(Még mindig olyan szép szájformád van!)
Egyre drágább az a rúzs
Még tavaly leárazva vettem… nem tudom.
Azt hiszem 2000 körül van már még emlékszem amikor csak 1200-ért árulták évekkel ezelőtt :D.
Igen, én is akörül vettem még…
Köszi! A szám azon dolgok egyike, amikkel elégedett vagyok.
Huda Mercury Retrograde, MAC Totally Taupeless bronzer és Pupa I’m matt rúzs bevetésen:
A highlighter (@zalla -tól kaptam ajándékba egy Colourpop SSS-darabot, csillámos rózsaszín) szerintem egyáltalán nem látszik, pedig nem spóroltam vele…
Tényleg nem látszik… Viszont a szemsminked gyönyörű!
Óóó ez a Huda?! Nagyon nagyon szépséges a sminked és te is az vagy, gyere hozzám feleségül
Asszem, Hudának ennél jobb visszajelzésnem kell arról, hogy jól sikerült a palettája.
Annyira lökött vagy!
Köszönöm! Élőben még szebb volt.
Nem rajongok Hudáért, de ő is tudja, mi fán terem a jó szemfesték…
Nászútra meg mehetünk tapicskolni a vajpuha színekbe
Te kis huncut!
Ma egy fényes sárga szemsminket csináltam matt barnával elsatírozva (ez illett a tukán mintás felsőmhöz )
Hát ez is eszméletlen szép! A szájformád pedig tényleg irigylésre méltó, én is elégedett lennék a helyedben!
Úgy hiányolom mindig, ha a szemedről nem töltesz fel képet! Ez a smink is biztosan nagyon csini volt!
Reggel nem volt időm fotózni de próbálok ezentúl újra lőni egy-két képet.
Persze, megértem, meg nem is egyszerű jól fotózni - látszódjon is a smink, meg a színek is átjöjjenek, stb. Csak szeretem nézegetni a képeidet! Na meg az is tök érdekes, hogy ki milyen színeket használ együtt. Nagyon inspiráló.
Tegnap. Ez a két kis Essence paletta egész jó.