Mit használtál ma?

Ma egy teljesen natúr matt sminket csináltam és nagyon tetszett, jól éreztem magam vele.
Kép

Kép

10 Likes

@Anheszenamon, gyönyörű ez a paletta :heart:.

1 Likes

Mai smink, mert régen sokkoltalak titeket a fejemmel:
20200521_072408

19 Likes

Nyugodtan sokkolj minket gyakrabban is! :wink:

1 Likes

Csatlakozom sokkolj gyakrabban :smiley: :wink: Mi ez a szépséges kék a szemeden? :slight_smile:

1 Likes

Óh, helló :heart_eyes: jöhetnél gyakrabban is!

1 Likes

Ma végre kicsit jobban kisminkeltem magamat (mert sikerült 5 perccel hamarabb felkelni a szokásosnál).
Purebess Galactomyces Eyes Cream egész arcra
A’pieu Madecassoside Sun Cream

Colourpop Brow Colour ‘Taupe’
RdeL Young szemhéjalapozó fixálva Holika Holika Puri Pore No Sebum púderrel
Lime Crime Venus XL 2 ‘Mystic’ & ‘Obscure’ szemhéjra, alsó pillatőhöz ‘Mystic’ & ‘Ripe’
Maybelline Colossal Volum’Express Smokey Eyes szempillaspirál

4 Likes

Csini vagy, mint mindig!

1 Likes

Köszi.:slight_smile:

Ah, tudod, milyen ez, a nagy műgonddal felvitt sminkből kb. a fele látszik. A mélyítővonal feletti barna színnel satírozásból pl. semmi.:sweat_smile:
Meg iszonyat álmos fejem tud lenni, ez még a vállalhatók közül van.

2 Likes

A Lethal Insomnia, egy kis Nabla Alchemyvel. Vannak ott barna színek is, csak nem látszanak.:sweat_smile:

1 Likes

A legtöbb reggelen vállalhatatlan fejem van.:smiley:

2 Likes

Nagyon izgis a sminked! amúgy is külön kihívás lefotózni, szóval majd odaképzeljük a többi részt vevőt :smiley:

1 Likes

Mind emberi lények vagyunk :smile:

1 Likes

Nagyon szeretem ezt a palettát. Annyira szépek a fényes színek. Jó döntés volt, hogy megvettem.

1 Likes

Ne légy ilyen szigorú magadhoz. A reggelek már csak ilyen gyűröttek. :slight_smile: Elmúlik. :slight_smile:

1 Likes

Sokkolj máskor is, jól viselem, ha szép emberek ízléses sminkekkel sokkolnak. :slight_smile:

1 Likes

Gyönyörű a sminked és a fürdőszobád is :heart:.

1 Likes

Nagyon kedves vagy, köszönöm.:slight_smile:

1 Likes

Köszi szépen! Sajnos itt a legelőnyösebbek a fények, de örülök, hogy neked is tetszik a fürdőszoba, nálam imádat tárgya.

1 Likes