Hát én is főlegitt hallottam ezekről, a szemhéjprimert barátnőmtől ismerem csak mert nem tudtam az mire jó 10 év után rádöbbentem, hogy rossz helyre kenem a pirosítót és a bronzer mire jó De jó így ismerkedni ezekkel Én mindig mást veszek elő, de állandóan itthon vagyok, a suli is online szóval szabad a fantázia, szeretek is csak úgy kísérletezgetni, kb ez a napom fénypontja
Nekem maszk-ragyáim lettek Munkába 6 órán át (heti 3 nap járok most) használnom kell. Ahol dörzsöl, ott kisebb-nagyobb patijaim lettek
Amúgy, elkezdtem használni folyamatosan a Revolution palettát, a szemhéjfestékek nekem 8-9 órát is kibírnak akár szemhéjalap nélkül. Tetszenek a színei, a barna hajamhoz jól illenek. Formulája? Így mondják? Kicsit az Essence HoHoHo palettához közelít, de annyira nem krémes, és kicsit kevésbé könnyű felvinni a szemhéjra. Szóval majdnem :).
Próbálj esetleg textil maszkot, az finomabb, hátha.
Azt használok, mosom minden este és mégis. Szerintem sok az a 6 óra, ahogy leírtam, rájöttem. Viszek váltást magammal.
Köszi, hogy eszembe juttattad! Pedig milyen egyszerű!
Igen, valószínűleg a 6 óra is sok. Ha mégis maradnak a pattik, akkor esetleg egy másik mosószer hátha kímélőbb. Mert ugye ez sem mindegy.
Én bevallom, még mosószerrel nem mostam (mikor megjött, csak tiszta vízzel öblítettem ki), hanem van ez a ruhagőzölőm, a textilt azzal gőzölöm át használat után. Persze én nem használom annyit, legtöbbet fél órát volt rajtam. Amúgy heti 1-2-szer megyek ki, vagy annyit sem.
Szerintem ha semmit sem csinálnék vele is elpuszulna rajta a vírus, mire legközelebb ugyanazt használom.
De napi 6 órában szörnyű lehet.
Nekem az F80 nem jött be.
Megvettem a Basic Face Kit-et, abból az F40 pirosítóhoz nagyon szuper plusz az F23 kontúrhoz.
Ez úgy értem, hogy kezdőként is tök jól tudom használni, mert jó az ecset.
Vagy átvasalni forró vasalóval? Ha mindennap nem is mosod…
Az is megvan, bár néha elfelejtettem, de a mosás szigorúan. A nedvességre gyanakszom, mert eléggé bepárásodik alatta a bőröm. Délutánra már az egész maszk nyirkos. Már nem kenek semmit a maszk alatti részre.
Jobban fogok a vasalásra koncentrálni
Igazad lehet. A nedvesség és a levegőtlenség.
Rajtam napi nyolc órát van a maszk, heti öt/hat nap. Azt hittem tele leszek pattanással, de szerencsére nem. A rutinomon nem változtattam semmit.
Én minden nap mikor hazaérek szappannal mosom ki a maszkot aztán mire másnap kell megszárad.
Most próbáltam ki egy fél órája a Cheer Up hámlasztót. Egyelőre azt érzem, hogy nagyon sima lett a bőröm, utána hidratáltam is. Kiváncsi leszek rá milyen változásokat hoz majd, milyen állapotban lesz a bőröm, hetek múlva :).
Mázlista
Imádni fogod
Ha másban nem legalább ebben Engem is nagyon meglepett a dolog.
En sajat keszitesu maszkokat hasznalok. Na nem azt, amit varrni kell, hanem a 3 perc alatt hajtogatosat xD regebbi jo minosegu nyari ruhabol vagtam ki, ami nem bantja az arcomat es nem is izzadok be alatta. Szűrőnek meg porszivo zsakbol vagtam ki kis teglalapokat, hogy erjen is valamit, ha mar rajtam van. Teljesen jol mukodik
Milyen öteltes! Kreatív vagy
Errol lenne szo, ha valakit esetleg:
Nálunk ugyanez a helzet a munkahelyen. Irodában nem kötelező de mindenhol máshol igen. Én most felváltva használom a JSC Celebrity Skin nevű folyékony rúzsát a Lovely K Lips egyik barnás tónusú nude változatával.
Mai és tegnapi smink:
Sensai alapozó
Artdeco fényes púder
KAP korrektor
ABH szemöldök pomádé
UD Beached bronzer
By Terry pirosító
Mac Double Gleam highlighter
Milani szemhéjalap
CP Going Coconuts paletta
Maybelline Falsies Lash Lift spirál
JSC Celebrity Skin folyékony rúzs