Mit használtál ma?

Mai smink cuccok:
Fenty alapozó
Too Faced Sweetie Pie bronzer
CP mályvás pirosító
ABH Glow Kit
ABH szemöldök pomádé
Milani szemhéjalap
Viseart Cashmere Theory paletta
CP SSS Telepathy (végre megszereztem) a mozgó szemhéj nagy részére, külső részre szintén SSS So Quiche (meghatározhatatlan, minden színben irizáló sötétszürkés árnyalat)
Maybelline Falsies Lash Lift spirál
Lovely K Lips

3 Likes

Fenty alapozóból a matt vagy a hidratálós van meg?:slight_smile:

Ugye, milyen csodálatos a Telepathy?

Én ma használtam azt :smiley: tényleg csodás.

2 Likes

Scarlett Johansson ugrott be az arcod làttàn.Nagyon szèp vagy :sparkling_heart:

1 Likes

Köszönöm :grin:

Matt mert kombinált a bőröm, a nyári melegben meg kifejezetten zsíros. Nagyon bevált nekem ez az alapozó, szuper a fedése. Szerintem újra fogom venni.

2 Likes

Jaj nagyon! Akarok majd csinálni a swatchos topicba összehasonlító fotót a hasonló színű termékeimmel (Nabla Citron és társai)

2 Likes

Tényleg Scarlet Johanson nagyon hasonlít rád :blush:.

1 Likes

Köszönöm. :grin:

1 Likes

Köszönöm @Anheszenamon.
Állítólag a hidratálós alapozója is jo. De nem kíserletezgetek. Most fogom Zoevat megrendelni. :grin:

1 Likes

Mai smink:
A rúzs lemaradt: CP Lippie Stix Brink árnyalatban
Kép

6 Likes

Ma nem volt kedvem szemsminket csinálni így csak 2 színt tettem fel a szemhéjamra.
Kép
Kép

10 Likes

Átrendeztem a sminkes neszeszeremet. Jövő héten nagyjából velük fogok sminkelni:
Kép

13 Likes

Mostanság valahogy így. Ilyenkor mindig elképedek, mennyi mindent felviszek magamra reggelente…

132

133

18 Likes

Ez a rúzs csodaszép! :lipstick:
Megkérdezhetem milyen?

Azért ez egy gyönyörű kis összeállítás :heart_eyes:!

2 Likes

Csodásan nézel ki, mint mindig! :heart_eyes:

1 Likes

Én most csak a szemem sminkelem, illetve korrektort teszek a szemeim alá és highlightert használok. Munkában kötelező a maszk használata, ezért felesleges lenne a többi.
Múltkor úgy döntöttem az ágyon ülve sminkelek és két körben tudtam csak kivinni a cuccokat a fürdőből. Engem nagyon meglepett, hogy még így is mennyi terméket használok és a szemfesték nem is volt közte, mert azt a szobában tartom.
Ez a rúzs tényleg nagyon szép.

4 Likes

Mindig elámulok milyen szép vagy!
Nagyon tetszik az Artdeco pirosító és bronzer csomagolása. Meg vagy elégedve velük?

2 Likes

Annyira csodálatos hangulatúak a képek :heart:. Az elegencia szó jut rólad és a sminkes asztalkádon lévő összképről eszembe. A rúzsod nekem is nagyon tetszik.

1 Likes