A Nő! Csupa nagy betűvel! Álomszép vagy!
Gyönyörű vagy!
Nagyon szép vagy! Illik a szemsminket a háttérben kukucskáló tulipánhoz is
A Catrice 020-as matt árnyalata! Nem mellesleg maszkbarát.
@Alsace , @BlackXentric , @umpalumpa , @Anheszenamon , @Amadea , @koalace , @Szandika
Köszönöm szépen Kislányok, nagyon kedvesek vagytok, rendkívüli módon jólesik és szinte már zavarba hoztok!
Rajtatok kívül az elmúlt egy évben még senki nem dicsérte meg a sminkemet (mondjuk előtte se, de akkor még nem „tudományos alapon” sminkeltem), pedig egy-két alkalommal volt, hogy még én is igen elégedett voltam magammal és a teljesítményemmel. Ezt én annak tudom be, hogy a környezetemben senki nem érzékeny az apró részletekre.
És igaz, hogy mostanában ritkábban jelenek meg itt, a fórumon, de ez az egyik kedvenc topikom és mindig végignézem a feltett sminkjeiteket és annak ellenére, hogy ritkábban is kommentelek, azért én is sokat gyönyörködök ám Bennetek!
Ezt a rúzst én is nagyon szeretem. Azért használom ritkán, nehogy hamar elfogyjon.
Nálunk már hosszú hetek óta csak maszkban szabad belépni a munkahelyre, az irodában nem kötelező a szánkra húzni, csak ha kimegyünk a folyosóra, közös terekbe, helyiségekbe, illetve értekezleteken. A rúzsozással így most eléggé meg vagyok lőve. Ugyanis nem tudok meglenni nélküle. A Catrice 020-as matt rúzsát https://kremmania.hu/kremek/catrice-ultimate-colour-lip-colour-ajakruzs vetettem be, a képeken is ezt használtam.
Igazi maszkbarát opció azoknak, akik a rúzsviselés élményéről ebben az időszakban se szeretnének lemondani. Tintaszerűen megszínezi az ajkaimat és így nem mázolódik a maszk alatt. Egyszeri újraigazítással szinte az egész munkanapot kibírja. A másik módszerem az, hogy ajakprimerre kenem fel. Így még tartósabb eredményt érek el. Szerencse, hogy a forgalomból való kivonása előtt leárazva, nevetséges áron vettem még gyorsan 2 db-ot.
De bevált az EL Pure Color Envy Matte BLUSH CRUSH árnyalata is. Ajakecsettel viszem fel és így még tartósabb és fixebb az eredmény.
@Dius5 Te hogy oldod meg? Rúzsozol a maszk alatt?
Valószínű, hogy hónapokig kell majd még maszkot viselni. A szívem szakad meg a nagy gonddal összeválogatott rúzsgyűjteményemért, hogy egy jódarabig nem tudom majd használni őket!
Meglepő módon nekem egész jól fennmarad minden: az alapozó, a pirosító és a bronzer is a maszk alatt. Igaz, hogy szerencsére nekem nem kell hordanom egész álló nap. Minden elismerésem azoknak, akik állandó jelleggel viselik. Én megsüketülök, nem látok tőle (pedig nem húzom rá a szememre, se a fülemre), de még össze is zavarodok, ha rajtam van.
Ezt a korrektoros megoldást tervezem majd én is bevezetni, amikor már majd melegszik az idő és nem tudok alapozót elviselni az arcomon. Egy kis korrektor a kritikus részekre, nedves szivaccsal eldolgozom és persze nem maradhat majd el a bronzer és a pirosító se.
Illetve van az IsaDora-tól egy jó kis fényes, színezett és fényvédős primerem. Azt tervezem majd használni nyáron az alapozó helyett. Jó kis színt varázsol az arcra.
Biztos megszokták a szépet és nem tudják mennyi munka van benne. Szerintem egyébként jóval nagyobb meló sok termékkel olyan sminket készíteni, ami szép, de nem esik túlzásokba.
Köszönöm szépen!
Igen, beváltak nagyon! Az aktuális kedvencek!
Ha nagy ritkán elmegyek valahova mostanában, akkor én is csak a szemem festem ki, pont a maszk miatt.
Mondjuk egyelőre az irodába én még nem járok, nem is tudom, hogy akkor mi lesz. Engem nem is az zavarna, hogy az arcomon mennyi marad, hanem hogy összekenem vele a maszkot. Ami hülyeség, mert úgyis ki kell mosni, szóval…
Háát sajna ilyenek az emberek, nekem is ritkán dicsérte meg valaki a sminkem, max csak a barátaim, és ti a fórumon Milyen a tudományos alap? Én tegnap jöttem rá, hogy fogalmam sincs a bőrszínem tónusáról Szerintem az lehet az oka amit írtál, csak nem figyel úgy a környezetünk, régebben meg ha totűl más lett a hajszínem se tűnt fel a kollégáimnak hetekig
Jó, hogy írtál amúgy, épp a minap jutottál eszembe, mert tudom, mennyire imádod a Dreamyt, én mostanában fontolgatom a megszerzését
Szomorú olvasni, hogy nem veszik észre a sminkedet, pedig tényleg impozáns és nehéz a szépséged mellett is szó nélkül elmenni.
Igen, az emberek többsége felületes.
Csak egy évvel ezelőtt hallottam pl. először a szemhéjalapról, az arcprimerről, illetve nem volt egyetlen palettám se, csak mono szemhéjpúdereket használtam, és a szehéjfestésről se volt halvány fogalmam se.
A Dreamy volt az első valamirevaló palettám, sokáig nem is tudtam, mit kezdjek vele. Tavaly ősztől aztán elkezdtem nyúzni, de évelejétől jött a Carli, és most azt nyúzom. Egyébként a Carliból is hasonló színeket használok, mint amiket a Dreamy-ből. A Dreamyben szépek a lilák is. Gondolatban most már a Soul Blooming és a Norvina felé kezdek visszakacsintgatni.
Drága vagy!
Notino-n ingyenes szállítás van, meg kellene rendelnem azt a Sigma ecsetet…
Sztem rendeld. Én kis fehérke vagyok, nagyon figyelek a napvédelemre, kilószámra kenem a fényvédőket dekoltázsomra, arcomra, ezért szeretek a bronzosítókkal játszani. Tényleg szépen lehet felvinni az F50-nel a bronzereket. Fátyolszerűen, nem pedig egy csíkban erősen.
Pedig a múltkori képed alapján kis kreolnak láttalak. Mondom én, hogy megvakít ez a maszk.
Sajnos én nem tudok ellenállni a napsütésnek…feltölt, megnyugtat, gyakran fordítom az arcom a nap felé.
Köszönöm még egyszer a tanácsot, úgy lesz!
Az a bronzer, elég világos bőrű vagyok, rozáceával megspékelve.
NYX ecsetek is meglepően jók. Amennyire a sminkcuccaikért nem vagyok oda, annyira szimpik az ecsetek.
Húúú, nekem már van annyi ecsetem…
Huh, ha tudnád nekem mennyi