Mit használtál ma?

Stagnàlni szokott egy idő utàn, ne add fel!! Ha tùl kevès a kalòria bevitel, akkor meg főleg visszatartja a tested. Az első terhessèg utàn 20 kilòt adtam le, szèp lassan, az első kilòk utàn nàlam is megàllt pàr hètig, utàna ùjra elindult.

1 Likes

Hát nem akarom feladni, csak ez már nem pár hét, hanem másfél hónap :frowning:

1 Likes

A volt szobatársam úgy fogyott le, hogy lefekvés előtt 3 órával már nem evett semmit, ez nála az este 6 volt. Láttam a korábbi képeit, nagyon meggyőző volt a története.

1 Likes

ha már itt tartunk: mindenki jobban jár, ha inkább többet (bármit) mozog, mintha kevesebbet (kalóriát) eszik.

3 Likes

Sajnos lehet lemaradtam a történet elejéről, de vannak stagnálások. Én kb 1 év alatt fogytam le 17 kg-ot. (szép idők :sweat_smile:). Nagyon sokszor nem moccant a mérleg hetekig, aztán hopp lement 1 kg. Én tartós fogyást terveztem, emiatt nem is volt durva a diétám (1800 kalória talán?). Azt hiszem nem is bírtam volna huzamosabb ideig ennél kevesebb bevitelt. Ami nekem segített átlendülni az a mozgás, de kicsit más értelemben. Fogyni nem fogytam tőle, de formálódtam, javult az állóképességem. Ez volt annyira pozitív élmény, hogy nem adtam fel a diétát.

4 Likes

A Smoke Sessiont eddig talán egyszer használtam. Nyáron talán többször előkerül.

1 Likes

Ezekkel sminkeltem ma reggel. A Mac Melon pigment új szerzemény a zsibiről. Nagyon tetszik a színe. Ujjal vittem fel és egyáltalán nem potyogott, napközben sem pergett és nagyon szépen tartott estig. A JSC mini folyékony rúzsról meg egész héten nem bírok leakadni. Imádom :lipstick:
Kép

8 Likes

Ma előkerültek a drogériás sminkek, kipróbáltam a glitter primert is a TIU tavaly nyári palettájához, nagyon jól működik vele, nem potyog és tartós :slight_smile: Alapnak a Pupa sticket használtam.

05_15_smink_1

7 Likes

ú, ezt a palettát de imádom :smiley: nekem ez a nyári kedvenc

2 Likes

Nagyon szép ez az EL folyékony szemhéjpúder, szerintem hétköznap is nyugodtan viselheted.
Én csak erős sminket viselek, nem nagyon van olyan alkalom, amikorra tartogathatnám. Nekem ez ad egy kis lendületet a reggeli felkeléshez, a napi “páncélzat” része.

2 Likes

@random de jó!!! Szerintem tök jól eltalált nyári paletta millió lehetőséggel ha egy kis tuningot is bevetünk mellé meg matt színekkel kiegészítve. Én még ősszel is használtam :slight_smile:

@Amadea Köszönöm a biztatást :smiling_face_with_three_hearts: Ugyanez volt bennem is, egyszerűen sosincs alkalom ahová kikenhetném magam. Annyira megszoktam és meg is szerettem ezt a sminket, hogy nem volt kedvem se lemosni este. 10 órát volt rajtam és meg se mozdult, nem gyűlt be a redőkbe. Barátnőmtől vettem jutányos áron, rákerestem a neten milyen színek vannak még, a zöld még halálos nagyon, de fuh van ám ára is… :scream: Igazából ha így itthon megszokok dolgokat utána bátrabban merem viselni. Nem tudom miért van ez így, de ilyesmiket éreztem a karantén ideje alatt a sminkelési szokásaimat illetően. A sok szép papagájos smineket kb alkalmam se volt tesztelni a nagyvilágban a karantén miatt, csak egyszer még télen amikor barátnőmmel elmentünk este a cirkuszba.

3 Likes

IMG_20200515_210627
Ma kimozdultam és volt időm sminkelni is végre. :blush:
Amiket használtam:
Mac Face&Body alapozó C1
Mac kontur paletta, púdernek is ezt használtam
Mac Grand pirosító
PF bronzer (deep bronzer)
Freedom szemöldök pomádé (soft brown)
Maybelline the Falsies spirál
Huda Beauty Nude szemfesték paletta
Too Faced Chocolate Bar paletta

19 Likes

Nagyon-nagyon szép vagy és nagyon jól áll ez a smink :blush:

1 Likes

Köszönöm :slight_smile: vannak napok, amikor elégedett vagyok a végeredménnyel. A mai egy ilyen mosolygós nap volt. :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép vagy!

1 Likes

Köszönöm, a smink sokat segít :slight_smile:

Nagyon szép vagy, én is csak ezt tudom mondani.:slight_smile:

1 Likes

Köszönöm! :kissing_heart: :kissing_heart: :kissing_heart:

Nagyon szép vagy és a smink is kiemeli az adottságaid :blush:

1 Likes

Köszönöm szépen. :slight_smile: