Ja, nem terveztem egyáltalán
Hashimotos vagyok én is. Azt az endokrinológust felejtsd el. Örökre.
Írok privit.
Ez engem is érdekelne.
A nutellás csaj hova lett? Vettem előző héten valami neki valót.
Sztem sem, baromi nagy jojoeffektus növelő az ilyen alacsony kalóriás étrend.
Őszies az idő ma, szóval ma a Secrettel sminkeltem a főzéshez és a házi feladatokhoz Élőben azért szebben össze vannak dolgozva a színek mint a fotón
Mai smink:
KAP arcpermet
Fenty alapozó
Too Faced Sweetie Pie bronzer
CP pirosító
ABH Glow Kit
ABH szemöldök pomádé
Milani szemhéjbázis
Melt Gemini paletta sötétbarna matt az alsó pillatőbe, középbarna matt a mélyítőbe, külső v-be. matt fekete tusvonalként, fényes narancsos rezes szín a mozgó rész külső felére. A mozgó rész belső felére CP SSS Lovely árnyalat (világos hideg aranyba hajló pezsgős szín)
Maybelline Lash Lift spirál
JSC folyékony rúzs Celebrity Skin
Neked a Gemini fényes narancso-rezes színe könnyen felapplikálódik a szemhéjra?
Egyáltalán nem. Meg is lepődtem, hogy hiába ujjal vittem fel (a fényes színeket mindig így szoktam) alig ment valami a szemhéjamra, szinte az összes festék az ujjamon maradt. Többször is fel kellett ütögetnem, hogy látványosabb legyen.
Ma megállapítottam, hogy nagyon hisztis paletta. Az egyik matt zöldnek szinte gyurmás állaga van, a fényesek alig akarnak feljönni. Szerencsére a többi szín rendben van.
Érdekes, mert a Smoke Sessionnel semmi gond nincsen.
Annyit emlegettétek mostanában a Nabla Dreamyt, hogy ma ezt használtam.
Hűűű hát ez aztán meseszép smink lett!
Végre kipróbáltam ezt a folyékony EL szemhéjpúdert. Kicsit nehéz kezelni, de még gyakorolgatok vele, mert a színe csodaszép. Lilás és ezüstös csillámok vannak benne, sajnos nem tudtam jól lekapni. Alkalmi sminknek gondoltam, de most nem vagyok ebben biztos, mert a napfényben jobban él az egész szín. Mondjuk a szemüveg sokat lágyít a sminkeken (vagyis elveszi az erősségét vagy hogyan is tudnám leírni) Van aki visel erősebb sminket nappal is?
Ez a szín tényleg nagyon szép.
Én simán felteszek nappalra is egy erősebb sminket.
Meseszép! Én is simán feldobok nappalra látványosabb sminket. Nem érdekel ki mit gondol vagy mond.
És is. Ahhoz túl ritkán van “alkalom”, hogy arra tartogassam.
Plusz akkor minek halmoztam egy fel egy szekérderéknyi sminkcuccot, ha nem használom őket.
Amúgy itthon én nem sminkelek, de utcán, boltba, munkába alap, hogy bb krém legalább van rajtam.
Neem, 1200 kcal nagyon kevés, talán még az alapanyagcserédhez szükséges energiánál is kevesebb. Én min. 1800 kcal-t mondanék így látatlanban + sok mozgás. Persze ugye nagyon fontos az összetétele, hányszor étkezel, mikor stb.
Úúú de jó, úgy megnyugodtam, mert kb sosincs ilyen alkalmi esemény ahová ezt a színt viselhetném (nem beszélve 3 ruháról ami alkalmi és kb 1x se voltak rajtam) ha a ruhákban nem parádézhatok sehova legalább hadd legyen szép és néha erősebb a smink ha végül is örömet okoz. Köszi a biztatást Lányok
Otthonra amúgy nem sminkelek sose, de karantén van, így akkor itthon marad a sminkelgetés, eddig legalább volt 3 nap a héten vagy 4 amikor suliztam vagy barátnőztem és akkor kikentem magam, de most ugye karantén van De jó alkalom a kísérletezésre mondjuk
Köszi a megerősítést!
Én is ezt sejtettem, csak tudod, nekem erről aztán nincs papírom, én nem szeretek más szakmájába beleszólni vagy más tudását megkérdőjelezni. Tényleg elkezdtem fogyni, de most meg küzdök mint malac a jégen, hogy icipicit is megmozduljon a súlyom. Kalkulátorok átlagban olyan 1550-1600ot mondanak a BMR-re és ülő életmódot nézve kb 1900-2000 kalóriát mondanak, hogy annyit kéne ennem, ha csak a súlyom akarom tartani. Úgyhogy mostanra már különböző taktikákat próbálok ki, hogy mi segíthetne, inkább kevesebb, mint több sikerrel Néha nagyon el vagyok keseredve, mert már úgy érzem, hogy az elején el lett rontva