Mit használtál ma?

Ja, nem terveztem egyáltalán :slight_smile:

1 Likes

Hashimotos vagyok én is. Azt az endokrinológust felejtsd el. :smiley:Örökre.
Írok privit. :slight_smile:

1 Likes

Ez engem is érdekelne.:slight_smile:

A nutellás csaj hova lett? Vettem előző héten valami neki valót. :slight_smile:
IMG_20200512_190820

5 Likes

Sztem sem, baromi nagy jojoeffektus növelő az ilyen alacsony kalóriás étrend. :frowning:

1 Likes

Őszies az idő ma, szóval ma a Secrettel sminkeltem a főzéshez és a házi feladatokhoz :sweat_smile: Élőben azért szebben össze vannak dolgozva a színek mint a fotón :sweat_smile:

05_13_smink_1

05_13_smink_2

9 Likes

Mai smink:
KAP arcpermet
Fenty alapozó
Too Faced Sweetie Pie bronzer
CP pirosító
ABH Glow Kit
ABH szemöldök pomádé
Milani szemhéjbázis
Melt Gemini paletta sötétbarna matt az alsó pillatőbe, középbarna matt a mélyítőbe, külső v-be. matt fekete tusvonalként, fényes narancsos rezes szín a mozgó rész külső felére. A mozgó rész belső felére CP SSS Lovely árnyalat (világos hideg aranyba hajló pezsgős szín)
Maybelline Lash Lift spirál
JSC folyékony rúzs Celebrity Skin

1 Likes

Neked a Gemini fényes narancso-rezes színe könnyen felapplikálódik a szemhéjra?

Egyáltalán nem. Meg is lepődtem, hogy hiába ujjal vittem fel (a fényes színeket mindig így szoktam) alig ment valami a szemhéjamra, szinte az összes festék az ujjamon maradt. Többször is fel kellett ütögetnem, hogy látványosabb legyen.

Ma megállapítottam, hogy nagyon hisztis paletta. Az egyik matt zöldnek szinte gyurmás állaga van, a fényesek alig akarnak feljönni. Szerencsére a többi szín rendben van.
Érdekes, mert a Smoke Sessionnel semmi gond nincsen.

1 Likes

Annyit emlegettétek mostanában a Nabla Dreamyt, hogy ma ezt használtam.
IMG_20200513_230749

IMG_20200513_231449

IMG_20200513_103441

IMG_20200513_105201

20 Likes

Hűűű hát ez aztán meseszép smink lett! :star_struck:

1 Likes

Végre kipróbáltam ezt a folyékony EL szemhéjpúdert. Kicsit nehéz kezelni, de még gyakorolgatok vele, mert a színe csodaszép. Lilás és ezüstös csillámok vannak benne, sajnos nem tudtam jól lekapni. Alkalmi sminknek gondoltam, de most nem vagyok ebben biztos, mert a napfényben jobban él az egész szín. Mondjuk a szemüveg sokat lágyít a sminkeken (vagyis elveszi az erősségét vagy hogyan is tudnám leírni) Van aki visel erősebb sminket nappal is? :slight_smile:

05_14_smink_1

05_14_smink_2

05_14_smink_3

11 Likes

Ez a szín tényleg nagyon szép.
Én simán felteszek nappalra is egy erősebb sminket.

1 Likes

Meseszép! :grin: Én is simán feldobok nappalra látványosabb sminket. Nem érdekel ki mit gondol vagy mond.

5 Likes

És is. Ahhoz túl ritkán van “alkalom”, hogy arra tartogassam. :grinning:

7 Likes

Plusz akkor minek halmoztam egy fel egy szekérderéknyi sminkcuccot, ha nem használom őket. :smiley:
Amúgy itthon én nem sminkelek, de utcán, boltba, munkába alap, hogy bb krém legalább van rajtam.

8 Likes

Neem, 1200 kcal nagyon kevés, talán még az alapanyagcserédhez szükséges energiánál is kevesebb. Én min. 1800 kcal-t mondanék így látatlanban + sok mozgás. Persze ugye nagyon fontos az összetétele, hányszor étkezel, mikor stb.

4 Likes

Úúú de jó, úgy megnyugodtam, mert kb sosincs ilyen alkalmi esemény ahová ezt a színt viselhetném (nem beszélve 3 ruháról ami alkalmi és kb 1x se voltak rajtam) ha a ruhákban nem parádézhatok sehova legalább hadd legyen szép és néha erősebb a smink ha végül is örömet okoz. :slight_smile: Köszi a biztatást Lányok :slight_smile:

Otthonra amúgy nem sminkelek sose, de karantén van, így akkor itthon marad a sminkelgetés, eddig legalább volt 3 nap a héten vagy 4 amikor suliztam vagy barátnőztem és akkor kikentem magam, de most ugye karantén van :frowning: De jó alkalom a kísérletezésre mondjuk :slight_smile:

2 Likes

Köszi a megerősítést!
Én is ezt sejtettem, csak tudod, nekem erről aztán nincs papírom, én nem szeretek más szakmájába beleszólni vagy más tudását megkérdőjelezni. Tényleg elkezdtem fogyni, de most meg küzdök mint malac a jégen, hogy icipicit is megmozduljon a súlyom. Kalkulátorok átlagban olyan 1550-1600ot mondanak a BMR-re és ülő életmódot nézve kb 1900-2000 kalóriát mondanak, hogy annyit kéne ennem, ha csak a súlyom akarom tartani. Úgyhogy mostanra már különböző taktikákat próbálok ki, hogy mi segíthetne, inkább kevesebb, mint több sikerrel :smiley: Néha nagyon el vagyok keseredve, mert már úgy érzem, hogy az elején el lett rontva :confused:

1 Likes