Mit használtál ma?

De jó, akkor lehet megpróbálom feltenni zsibire, hátha valakinek több örömet okoz, én most kicsit csalódott vagyok miatta. Ha arany ragyogásra vágyom vannak ennél szebb színeim. Azt néztem a Dreamyben is hasonló rózsaszín-arany duokróm szín, csak meleg árnyalatban.

Itt vettem zsibin, On a Whimsy (a legszebb ezüst amit valaha láttam) Tea Garden, Whisful winking van benne és egy matt zöld. Az utóbbi kettőt még nem próbáltam, de az első kettőt igen és olyan puhák, ecsettel is felvihetők és olyan szépen ragyognak. A Glass bull nincs meg, megnéztem nagyon szép az is! Igazából szerintem jobban megérte volna CP-t venni… na de hát nem minden arany ami fénylik és ez most igaz a Nabla monóinak nagy részére… Eddig a Pegasus volt csalódás, amit még nem próbáltam az a Freedom és a zöldes duokróm. A többit csak egyszer próbáltam ki, akkor rendben voltak (még) :smiley:

Megnéztem az ajánlást, háát elképesztően szépek, “szerencsére” hozzájuk kicsit csóresz vagyok, de álmodozni lehet róluk :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

@Alsace, én mindig úgy vagyok velük hogy majd egyszer veszek Nabla Dreamyt meg Soul Bloumingot :). Megjegyzem őket, persze rossz hogy még nem tudom megvenni, de örömmel tölt el a tudat, hogy egyszer majd megveszem és köszi, hogy felhívtátok rá a figyelmet :). Aztán kitudja mikor lesz az az alkalom, mondjuk egy jó akció, hogy rászánom magam, hogy ráköltsek egy palettára ennyi pénzt :).

5 Likes

Ma Too Faced White Peach volt a menün :smiley:
Hosszú idő óta először használtam megint az egyik Lime Crime Softwear blushom, és olyan szépen lehet építgetni, ráadásul nagyon tartós :blush:
20200512_094838_341

17 Likes

Most én se nagyon tudok költeni, de hasonlóképpen vagyok a Dreamyvel jelenleg mint te :slight_smile: Aztán ki tudja milyen kincsek bukkannak elő a zsibin is, én mindig találok valami szuper dolgot ott olcsóbban :slight_smile: A Soul Blooming nekem is megvan meg a Secret én nagyon szeretem őket, a monók kicsit csalódások de hát nem lehet minden tökéletes :smiley:

1 Likes

Nagyon klassz lett a sminked! :blush:Jól áll nagyon! A rúzs milyen márka? Olyan szép nude szín :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm :heart_eyes:
A rúzs az essence this is me. 01-es szín :slight_smile:

3 Likes

A Dreamy nekem is kívánságlistás :slightly_smiling_face:

3 Likes

Nahát, milyen szép! Én anno nem mertem megvenni féltem, hogy nem lesz jó fehér bőrhöz, de te rácáfoltál alaposan, igazán remek árnyalat és működik fehér bőrhöz is :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép a smink, és fogytál is. :slight_smile:

1 Likes

Köszi szépen :relaxed:
Sajnos a mérleg nem ezt mutatja már másfél hónapja, de valamit a család is lát rajtam szerencsére :smiley:

2 Likes

Én is aggódtam, de valóban nem rossz szerintem sem, egészen szeretem :smiley:

1 Likes

Tegnapi smink:
Kép

Kép

6 Likes

centizz, az számít, nem a mérleg. :slight_smile:Én vezetem kaját Yazio alkalmazásban, huh nagyon jó. :slight_smile:

Igen, gondoltam kéne centizni, csak venni kéne egyet :smiley:
Én is vezetem a kaját is, nagyon szigorú vagyok magammal szemben, mindent lemérek. A makrokat is figyelem, egy hétre előre mindig megtervezem grammra pontosan a kajámat :smiley:
Már fogytam 10 kilót, de sajnos másfél hónapja megakadtam, pedig nagyon nyomom. Dietetikus beállított 1200 kalóriára, de mindenhol azt olvasom, hogy max. 500 kalória deficittel kell kezdeni, na az nekem 1500 kalória lett volna. Stagnálásnál így nem tudom lejjebb vinni már a kalóriát, mert szerintem 1200 kalória alá menni nem egészséges. Úgyhog önkényesen megemeltem a kalóriámat 1400/nap-ra, és heti 6x edzek. Látom, hogy formálódok, de nagyon nehéz minden reggel azt látni, hogy nem nagyon moccan a mérleg :smiley:

3 Likes

Huh 1200? Az nagyon kevés. :frowning: Azt hogy csökkented tovább, ha megáll a fogyás?
Én 2000 kalóriát eszek, és ígyis fogyok. Mondjuk rengeteget futok, bringázok, súlyzózok.
Ajánlom Három Harmad és Valentin Torma Youtube videóit.
Miket mozogsz és mennyit?

1 Likes

Hát igen, én is ezen gondolkodtam, hogy mégis hogyan csökkenthetném 1200-ről? Csak tudod, az ember bízik az orvosokban, egészségügyi szakemberekben és valahogy nem jön össze a dolog. :smiley: Kíváncsi lennék mondjuk @Vicus véleményére, hogy az 1200 kalória normális, ha az embernek van cca 35 kiló súlyfeleslege? :smiley:
Team Body Project videókat csinálok minden nap, 60 percet, vasárnap a pihenő. Van benne súlyzós, kardio, pilates stb.

1 Likes

Huh, nagyon ügyes vagy. Csodállak, hogy van energiád ilyen kemény edzést végezni ilyen kevés kalória mellett. Sajnos attól, hogy orvos valaki, nem biztos, hogy ért is ahhoz, amit csinál. Mert okés fogytál, de gondolom meg is szeretnéd tartani, nem csak lefogyni a 10 kilót és visszahízni. 1200 kalórián nem lehet élni. Sztem az 1400 kalória is rohadt kevés, de jól teszed, hogy emeled. Egészen biztosan fokozatosan én visszaemelném magasabb kalóriáig, de rám ne hallgass. Én anno 95 kg voltam, lefogytam 78-ra, most vagyok 76, és még mindig van rajtam egy bő 10 kiló. 2000 kalóriát nekem is kell majd csökkentenem az egészen biztos, szeretnék 70 alá menni (172 cm vagyok). De egyet tudok, hogy ez egy hosszú folyamat lesz…

3 Likes

Amúgy akár messengeren is dumálhatunk, ha van kedved, hogy ne offoljuk itt szét a topicot a bájhájunkkal :slight_smile:

1 Likes

Rendicsek :relaxed:
Amúgy én is ugyanúgy 95 kilóról indultam, csak mellé 160 centi vagyok :sweat_smile: Most vagyok 85 kiló, és hát ugye min. 60 lenne a cél. Egyszer már sikerült lefogynom kb 5 éve, amikor csak magamra hallgattam és 1500-1600 kalóriákat ettem. Sajnos visszahíztam, de az annak köszönhető hogy megint elhanyagoltam magam kompletten. Gondoltam majd a dietetikus okosabb lesz és megmondja a tutit. Endokrinológushoz is járok, ő azt mondta, hogy 1000 kcal/nap, a héten egy nap ehetek 1200 kalóriát. Na ott majdnem kiröhögtem helyben…

1 Likes

kérek minden “fogyózót”: ne menjetek 1200 alá, ha csak nem vagytok mozgásotokban korlátozottak. ez a biztonságos minimum azoknak a felnőtteknek, akik nem mozgáskorlátozottak… nem egészséges alá menni. rövidtávon oké lehet, modellek is csinálják, de nem tesz jót…

4 Likes