Mit használtál ma?

A csütörtöki szemsminkről nincs kép? Olyan kíváncsi lennék!

Hogyan vitted fel? Elkeverted a duraline-nal, és úgy? Mennyire lett híg? Vagy inkább paszta szerű lett?

4 Likes

Mostanában szinte mindennap a Belle palettát használom. A paletta színei nagyon illenek a barna hajamhoz, szememhez. :). Ma a barna csillogóst használtam.

1 Likes

Ma szerettem volna a Nabla duokróm válogatásomat kipróbálni, már majdnem kipróbáltam az összes színt :slight_smile: CP Baby got peach palettával egészítettem ki, majd rájöttem, hogy az itt felhasznált színek mind megvannak az ABH Riviera palettámban is, de egyik vételt se bánom :sweat_smile: Az egyik impulzus vásárolt Pupa lilámat is kipróbáltam, eddig csak kézfejen swatcholtam, el akartam adni a zsibin, de nem lelkesedett érte senki, aztán jött a vírus, és leszedtem inkább. Gondoltam adok neki egy esélyt :slight_smile: Szép szín egyébként, nem olyan pigmentált és tartós mint az ABH lilái, de egynek elmegy, elhasználgatom majd ezt is, de nem is győzött meg ez a lila Pupa. Van még 3 másik színben azokat is kipróbálom majd idővel.

05_09_smink_1

05_09_smink_2

10 Likes

@Alsace Sellőlány! :blush::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Mennyibe került a nabla paletta? :slight_smile:

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts: Ha nem lenne csupa pati az arcom, megreszkíroztattam volna a csillámot is az arccsontomra, majd ha elmúlnak kipróbálom :slight_smile:

Az egyik legdrágább cuccom amúgy ez a kis válogatás, én Pinkpandán vettem, tartóval, csomagbiztosítás és utánvéttel, 18400 ft volt :see_no_evil: :see_no_evil: De hatalmasak a panek, szerintem örök életre elegek :smiley: Ebben a kékben vannak kicsi lilás, pinkes mikrocsillámok, nagyon szép élőben, mondjuk a Nabla hivatalos oldalán lévő videó köszönőviszonyban sincs a termékkel, de így is tetszik szerencsére. :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Sajnos nem fotóztam mert késésben voltam reggel (7-re járok dolgozni)
A kézfejemre cseppentettem egyetlen csepp Duraline-t, az egyik ujjammal felvettem egy kevés pigmentport és összekevertem a folyékony cuccal. Ujjal vittem fel a szemhéjamra is. Milani alapot tettem alá. Olyan állagú volt mint egy folyékony szemfesték.

2 Likes

Mai smink: a kis mono Pat McGrath Mercury nevű pigmentje ment a teljes mozgó részre. Matt bordós barnával mélyítettem kicsit a külső v-t, meg az alsó pillatövet. Mélyítőbe egy másik matt barna került.
A fotóról lemaradt az ABH Glow Kit.
Kép

Kép

Kép

10 Likes

Köszi!

Milyen a PMG pigment?

1 Likes

csináltam ma egy fél sminket. a fényvédőn kívül 3 szemhéjpúdert vittem fel (külső szemzug bronx colors- android green, középen rude cosmetics - state of mind, belső szemzug bronx colors - cool grey
ha mentem volna valahova, akkor valamit a mélyítővonalba is tettem volna, meg mondjuk tust és spirált is tettem volna fel… de karanténban ennél több sminkhez nincs türelmem
20200510_194325

3 Likes

Nagyon különleges zöldes színe van ezüst beütéssel. Gyönyörűen pigmentált és nagyon szép fénye van. Ujjal szoktam felvinni, bár még nagyon keveset használtam.

1 Likes

Bírom ezeket a gifeket :grin: Milyen szép nagy szemed van! :heart_eyes:

köszi, sajnos a mindennapokban közel sem tűnik annyira nagynak, a szemüveg, a rejtett szemhéj meg a fényérzékenység miatti hunyorgás miatt :smiley: a gifeket meg még gyakorolnom kell, elég bénán mutatok a kamerán néha (öhm… gyakran :D)

1 Likes

Nabla napok lesznek úgy érzem :smiley: A Pegasus mono picikét csalódás, főleg a Nabla videójához képest, ha tudom, ilyen nem biztos, hogy rámarok. Csak ujjal lehet szépen felvinni és akkor is ilyen fura göbök keletkeznek a felületén… Egynek elmegy, szép natúr sminket lehet vele készíteni, amit a kép nem igazán ad vissza. Szép arany ragyogása van, de a rózsaszín alap bőrön nem látszik sehogyan se, csak az arany selyemfény. Soul blooming mattjaival párosítottam, együtt jól működnek.

05_11_smink_1

05_11_smink_2

7 Likes

Nekem az Alchemyn vannak göböcskék.

Ó neeee :frowning: azt még nem próbáltam ki, de megvettem, mert olyan szép volt. Remélem jobban működik mint amit ma használtam.

Jaa, most jut eszembe, hogy a Pegasus nekem is megvolt, csak eladtam, mert kb. toppernek lehetett használni… csak én is nekibuzdultam a vásárlásnak a csodás swatchos videók láttán és szintén pofára estem.
Az Alchemynek mintha fehér kis pöttyök jelentek volna meg a felületén, sokat használtam már, de nem kellene így viselkednie. Azóta sok szemfestéket vettem és az Alchemy sajnos nem tartozik a legpigmentáltabbak közé.
Egyszer vegyél JSC palettát (kicsik is vannak), azoknak a fényeseibe elég éppen beleérinteni az ujjadat és a ott lesz a panben látott szín, hidd el.
A Sydney Grace és a Give Me Glow fényesei is olyan pigmentáltak, hogy jóformán kibuknak a tartóikból (ez kis túlzás, benne maradnak a panben, de tényleg annyira krémesek, hogy csúszik az ujjad), de elég magas a postaköltség, úgyhogy a Jeffree-kkel jobban jársz.
Az ABH-k fényesei is nagyon jók és a Colourpop préseltjei is.

2 Likes

Hát én is így éreztem, hogy toppernek jó, eléggé pénzkidobás volt így… sajnos a csomiját kidobtam, pedig eszembe jutott, hogy el kéne adnom inkább…

JSC paletta úton van, Isabelle kékhercegét teszem magamévá hamarosan :blue_heart: :blue_heart: :blue_heart:

A Lethal cosmetics duokrómjai izgatnak még nem is kicsit bevallom itt láttam a fórumon őket :slight_smile:

Az ABH palettáimban lévő metálosok nagyon rendben vannak a CP is szuper szerintem, a kis válogatás amit egyben vittem el végül, nagyon meglepett mennyire szuper a minősége! Ráadásul a monói olcsóbbak a Nablánál. Köszi a többi ajánlást is megnézegetem őket is :slight_smile:

2 Likes

Én is a tokja nélkül adtam el. Elvittem egy hatos palettában, aki megvette, elvileg hozta volna a saját üres palettáját, de otthon felejtette. Nem csinált belőle gondot, becsomagolta egy tiszta zsepibe.:slight_smile:
Milyen CP válogatást vettél? Már biztosan írtál róla, csak nem rémlik… Glass Bull, Tea Garden, mintha ezeket emlegetted volna.
Inkább ne nézd meg a többi ajánlásom, a pénztárcádnak fájni fog.:joy::rofl:

3 Likes