A csütörtöki szemsminkről nincs kép? Olyan kíváncsi lennék!
Hogyan vitted fel? Elkeverted a duraline-nal, és úgy? Mennyire lett híg? Vagy inkább paszta szerű lett?
A csütörtöki szemsminkről nincs kép? Olyan kíváncsi lennék!
Hogyan vitted fel? Elkeverted a duraline-nal, és úgy? Mennyire lett híg? Vagy inkább paszta szerű lett?
Mostanában szinte mindennap a Belle palettát használom. A paletta színei nagyon illenek a barna hajamhoz, szememhez. :). Ma a barna csillogóst használtam.
Ma szerettem volna a Nabla duokróm válogatásomat kipróbálni, már majdnem kipróbáltam az összes színt CP Baby got peach palettával egészítettem ki, majd rájöttem, hogy az itt felhasznált színek mind megvannak az ABH Riviera palettámban is, de egyik vételt se bánom Az egyik impulzus vásárolt Pupa lilámat is kipróbáltam, eddig csak kézfejen swatcholtam, el akartam adni a zsibin, de nem lelkesedett érte senki, aztán jött a vírus, és leszedtem inkább. Gondoltam adok neki egy esélyt Szép szín egyébként, nem olyan pigmentált és tartós mint az ABH lilái, de egynek elmegy, elhasználgatom majd ezt is, de nem is győzött meg ez a lila Pupa. Van még 3 másik színben azokat is kipróbálom majd idővel.
Mennyibe került a nabla paletta?
Köszönöm Ha nem lenne csupa pati az arcom, megreszkíroztattam volna a csillámot is az arccsontomra, majd ha elmúlnak kipróbálom
Az egyik legdrágább cuccom amúgy ez a kis válogatás, én Pinkpandán vettem, tartóval, csomagbiztosítás és utánvéttel, 18400 ft volt De hatalmasak a panek, szerintem örök életre elegek Ebben a kékben vannak kicsi lilás, pinkes mikrocsillámok, nagyon szép élőben, mondjuk a Nabla hivatalos oldalán lévő videó köszönőviszonyban sincs a termékkel, de így is tetszik szerencsére.
Sajnos nem fotóztam mert késésben voltam reggel (7-re járok dolgozni)
A kézfejemre cseppentettem egyetlen csepp Duraline-t, az egyik ujjammal felvettem egy kevés pigmentport és összekevertem a folyékony cuccal. Ujjal vittem fel a szemhéjamra is. Milani alapot tettem alá. Olyan állagú volt mint egy folyékony szemfesték.
Mai smink: a kis mono Pat McGrath Mercury nevű pigmentje ment a teljes mozgó részre. Matt bordós barnával mélyítettem kicsit a külső v-t, meg az alsó pillatövet. Mélyítőbe egy másik matt barna került.
A fotóról lemaradt az ABH Glow Kit.
Köszi!
Milyen a PMG pigment?
csináltam ma egy fél sminket. a fényvédőn kívül 3 szemhéjpúdert vittem fel (külső szemzug bronx colors- android green, középen rude cosmetics - state of mind, belső szemzug bronx colors - cool grey
ha mentem volna valahova, akkor valamit a mélyítővonalba is tettem volna, meg mondjuk tust és spirált is tettem volna fel… de karanténban ennél több sminkhez nincs türelmem
Nagyon különleges zöldes színe van ezüst beütéssel. Gyönyörűen pigmentált és nagyon szép fénye van. Ujjal szoktam felvinni, bár még nagyon keveset használtam.
Bírom ezeket a gifeket Milyen szép nagy szemed van!
köszi, sajnos a mindennapokban közel sem tűnik annyira nagynak, a szemüveg, a rejtett szemhéj meg a fényérzékenység miatti hunyorgás miatt a gifeket meg még gyakorolnom kell, elég bénán mutatok a kamerán néha (öhm… gyakran :D)
Nabla napok lesznek úgy érzem A Pegasus mono picikét csalódás, főleg a Nabla videójához képest, ha tudom, ilyen nem biztos, hogy rámarok. Csak ujjal lehet szépen felvinni és akkor is ilyen fura göbök keletkeznek a felületén… Egynek elmegy, szép natúr sminket lehet vele készíteni, amit a kép nem igazán ad vissza. Szép arany ragyogása van, de a rózsaszín alap bőrön nem látszik sehogyan se, csak az arany selyemfény. Soul blooming mattjaival párosítottam, együtt jól működnek.
Nekem az Alchemyn vannak göböcskék.
Ó neeee azt még nem próbáltam ki, de megvettem, mert olyan szép volt. Remélem jobban működik mint amit ma használtam.
Jaa, most jut eszembe, hogy a Pegasus nekem is megvolt, csak eladtam, mert kb. toppernek lehetett használni… csak én is nekibuzdultam a vásárlásnak a csodás swatchos videók láttán és szintén pofára estem.
Az Alchemynek mintha fehér kis pöttyök jelentek volna meg a felületén, sokat használtam már, de nem kellene így viselkednie. Azóta sok szemfestéket vettem és az Alchemy sajnos nem tartozik a legpigmentáltabbak közé.
Egyszer vegyél JSC palettát (kicsik is vannak), azoknak a fényeseibe elég éppen beleérinteni az ujjadat és a ott lesz a panben látott szín, hidd el.
A Sydney Grace és a Give Me Glow fényesei is olyan pigmentáltak, hogy jóformán kibuknak a tartóikból (ez kis túlzás, benne maradnak a panben, de tényleg annyira krémesek, hogy csúszik az ujjad), de elég magas a postaköltség, úgyhogy a Jeffree-kkel jobban jársz.
Az ABH-k fényesei is nagyon jók és a Colourpop préseltjei is.
Hát én is így éreztem, hogy toppernek jó, eléggé pénzkidobás volt így… sajnos a csomiját kidobtam, pedig eszembe jutott, hogy el kéne adnom inkább…
JSC paletta úton van, Isabelle kékhercegét teszem magamévá hamarosan
A Lethal cosmetics duokrómjai izgatnak még nem is kicsit bevallom itt láttam a fórumon őket
Az ABH palettáimban lévő metálosok nagyon rendben vannak a CP is szuper szerintem, a kis válogatás amit egyben vittem el végül, nagyon meglepett mennyire szuper a minősége! Ráadásul a monói olcsóbbak a Nablánál. Köszi a többi ajánlást is megnézegetem őket is
Én is a tokja nélkül adtam el. Elvittem egy hatos palettában, aki megvette, elvileg hozta volna a saját üres palettáját, de otthon felejtette. Nem csinált belőle gondot, becsomagolta egy tiszta zsepibe.
Milyen CP válogatást vettél? Már biztosan írtál róla, csak nem rémlik… Glass Bull, Tea Garden, mintha ezeket emlegetted volna.
Inkább ne nézd meg a többi ajánlásom, a pénztárcádnak fájni fog.