Mit használtál ma?

Mai smink: a mozgó rész közepére a CP Weenie nevű árnyalatát tettem.
Kép

Kép

Kép

Kép

13 Likes

De jól áll ez a rezes szín!

1 Likes

Köszönöm! Pedig régebben nem szerettem, most meg nagyon

1 Likes

Nagyjából ezekkel a termékekkel fogok sminkelni a héten. Annyit változtattam, hogy a Mac alapozó helyére a Nyx Can’t Stop Won’t Stop alapozót tettem mert az régebbi a Macnél. Keverni fogom az IT CC-vel mert egyik túl világos a másik meg sötét.
Ma a két paletta közül a Tarte került sorra, pirosítóból pedig ma az Artdecot választottam.

Kép
Kép

9 Likes

Lehet, hogy csak nekem újdonság, de újraindult a zsibi.:slight_smile:

5 Likes

Nekem is új :wink:

1 Likes

Szép csendben beindult…

Tegnap volt róla Facebook poszt:

Screenshot_20200505_192844_com.facebook.katana

6 Likes

Ez de jó hír :heart_eyes:

Én éppen visszautasítottam egy eladást (gyanakodhattam volna, hogy tudta egyáltalán valaki leütni), meg is írtam, miért. Aztán 10 perc múlva láttam Facebookon, hogy megnyílt a piactér. Szegény vevőnek írhattam egy üzenetet, hogy bocsi, én hibám, mégis lehet vásárolni. :smile:

2 Likes

Én is leütöttem egy parfümöt amit a kórházas vergődésem alatt születem meg, hogy nekem keeeelll, azelőtt majdnem elhasználtam a mintámat (ráadásul kiderült pont a születésem évében került a piacra, szóval nem tudom, romantikus lélek vagyok :smiley: és folyton ez a parfüm járt a fejemben, olyan szuper illata van ), de miután hazaengedtek nem lehetett leütni (nem akartam személyesen átvenni csak ha majd szabad kimenni, vagy max posta ha az eladónak is belefér a dolog, szóval csak alatta értekeztünk :slight_smile: ) egyfelől nagyon örülök, ugyanakkor “nem bántam” volna még a kivárást, mert még nem mehetek közösségbe a kezelés mellékhatása miatt, még várom a doktornénim hívását az egyéb leletek eredménye miatt, hátha lesz már diagnózis is. Szóval szerintem posta lesz a dologból, nem akarom húzni az átvételt se :slight_smile: De szuper, hogy a piactér is már elérhető, olyan jó nézelődni ott is :slight_smile:

5 Likes

Ezeket használtam ma reggel. Egy rezes sminket csináltam nude rúzzsal.
Kép

Kép

9 Likes

1 hónap után javulás történt a bal szememnél, eltűnt a tejfehér vakfolt, vagyis enyhült mert már látok vele homályosan ugyan és messzire csak foltosan, de 1 hónap félvakság után olyan boldog voltam, hogy le se lehet lőni :smiling_face_with_three_hearts: Szóval ma úgy döntöttem ideje sminkelni is végre, úgy hiányzott már :slight_smile: A CP válogatásból azt hiszem a tea garden nevű színt használtam, csodaszép duokróm, vöröses-arany-zöld színben :slight_smile:

Umpalumpát pedig üdvözli a kis pozőr orchideám :hibiscus: :blush:

05_08_smink_1

05_08_smink_2

11 Likes

Rögtön észre vettem ám! Köszönöm, én is üdvözlöm mindkét szépséget! :wave:

1 Likes

Úgy nő mint a gomba, lassan túlnövi az asztalt is :blush: Nyílni fog egy másik orchideám, majd megmutatom ha kibontakozott, az narancssárga :slight_smile:

2 Likes

Várom a képeket! :yum:

1 Likes

Eléggé rossz kép, de az Essence Disney Belle matt kékjét használtam :). Első próbálkozás, nem csillogós szemhéjpúderrel :).IMG_20200508_185615

10 Likes

De szép lett, nekem nagyon tetszik ez a színkombó!

(A kertre mögötted bevallom még irigykedem is :see_no_evil: :heart: )

1 Likes

Köszi, elég nagy a kert :blush:. Megváltás ebben az időszakban :blush:

1 Likes

Csütörtöki smink: teljes mozgó rèszre az Inglot pigment került Duraline kombóval, hogy extra csillogó legyen. A széleket a Tarte paletta egyik narancsos matt színével satíroztam el.
Kép

Pénteki smink: a mozgó rész külső felére a Revolution paletta fényes rózsaszínjét tettem, a többi részre pedig az ABH highlighterpaletta Tourmaline árnyalata került. Mélyítőbe matt barnás lilás színt tettem.
Kép

10 Likes