Hú, most nagyon alulműveltnek érzem magam, azt hiszem, mindig ugyanúgy satirozok.
Most milyen technikát alkalmaztál?
Ja, bocsi… Ebelin, nagyon szeretem az ecseteiket.
Ááá, köszi! Még nem próbáltam tőlük ecsetet, de ami késik, nem múlik…
Igazából mindig csak azzal játszom, hogy milyen sorrendben viszem fel a színeket és hová. Youtube videókból tanultam sminkelni és 95%-ban mindig úgy sminkelnek benne, hogy világos szín a mélyítőbe, aztán egyre sötétebb és sötétebb, majd mehet a mozgó szemhéj, stb. Nem egy nagy újítás, de én mindig fordítva csinálom, és a külső V-be teszem a sötétebbet és mindig egy világosabb színnel satírozom el a szélét, utána mehet a mélyítő, stb. Valószínűleg rajtam kívül még milliónyian csinálják ezt amúgy, de én mostanában csodálkoztam erre rá, hogy ez mennyivel jobban bejön
El sem hiszem de végre volt időm sminkelni kicsit. Igaz csak a szemem, de ez is több, mint máskor egy hónap alatt sikerül.
Az alap a Colourpop Making Mauves, a belső szemzugba került egyedül a Nabla Dreamy Immaculate árnyalatából.
Most megnyugodtam, ezzel én is szoktam szórakozni. Azt hittem, ecsetkezelési technikákról van szó. Én sokszor a teljes szemhéjra felviszek egy sötét színt, kicsit elsatírozom a mélyítőben is, aztán picit magasabban és a széleknél viszek fel világosabb színeket, aztán jön a mozgó rész stb.
Nekem is jobban bejön ez, gyorsabb, mint a világosabb színekre építgetni a sötéteket.
Gyönyörű szemed van.
Én ecsetkezelést illetően maximum annyit szoktam változtatni, hogy hol előrébb, hol hátrébb fogom meg az ecsetet, attól függően mennyire intenzíven akarom “felhordani” a színt a szememre
Jó kis puha ecsetek és elég baráti az áruk.
Az RT ecset biztosan jó lesz hozzá, azzal szoktam felvinni a fukszia Hourglass pirosítót és vállalható lesz a végeredmény.
Ma ugyanazokkal a termékekkel sminkeltem, mint tegnap, csak most használtam az OPV Spotlight palettát is.
Ki kellett próbálnom az új Lethal Cosmetics palettát…
Ritkán használok színes szemfestékeket, de most beszereztem a Revolution Alexis Stone Palettáját amiben csak élénk, matt színek vannak. Kezdetnek egy szolidabb zöld szemsminket készítettem. Kb. sosem használok zöld szemhéjpúdert És egészen megtetszett…
Nagyon jól áll a zöld, szuper a tusvonallal.
Mai smink is a hétre kiszabott termékekkel készült. Ma a Mac pirosítót használtam.
Harmadik használat után - mikor már a felkenésnél alápergett a szememnek - kidobtam a mini KVD spirált…
Akkor nem az én példányom porosodott régóta a raktárban, hanem ez ilyen állagú festék. Nekem még ott hever a tartóban, de én is ki fogom dobni, nem bírom rávenni magam a használatára.
Mai extra gyors smink:
Imádom, nekem eddig ez a kedvenc sminked, és eszméletlen passzol a színeidhez, hajadhoz. Szóval hatalmas gratula, csak bátran tovább, mert csodásan nézel ki benne:)
Köszönöm szépen!