Mit használtál ma?

Hú, most nagyon alulműveltnek érzem magam, azt hiszem, mindig ugyanúgy satirozok.:open_mouth:
Most milyen technikát alkalmaztál?

Ja, bocsi… Ebelin, nagyon szeretem az ecseteiket.

2 Likes

Ááá, köszi! Még nem próbáltam tőlük ecsetet, de ami késik, nem múlik…

Igazából mindig csak azzal játszom, hogy milyen sorrendben viszem fel a színeket és hová. Youtube videókból tanultam sminkelni és 95%-ban mindig úgy sminkelnek benne, hogy világos szín a mélyítőbe, aztán egyre sötétebb és sötétebb, majd mehet a mozgó szemhéj, stb. Nem egy nagy újítás, de én mindig fordítva csinálom, és a külső V-be teszem a sötétebbet és mindig egy világosabb színnel satírozom el a szélét, utána mehet a mélyítő, stb. Valószínűleg rajtam kívül még milliónyian csinálják ezt amúgy, de én mostanában csodálkoztam erre rá, hogy ez mennyivel jobban bejön :smiley:

4 Likes

El sem hiszem de végre volt időm sminkelni kicsit. Igaz csak a szemem, de ez is több, mint máskor egy hónap alatt sikerül.
Az alap a Colourpop Making Mauves, a belső szemzugba került egyedül a Nabla Dreamy Immaculate árnyalatából.

IMG_20200428_120012

IMG_20200428_115911

14 Likes

Most megnyugodtam, ezzel én is szoktam szórakozni.:slight_smile: Azt hittem, ecsetkezelési technikákról van szó. Én sokszor a teljes szemhéjra felviszek egy sötét színt, kicsit elsatírozom a mélyítőben is, aztán picit magasabban és a széleknél viszek fel világosabb színeket, aztán jön a mozgó rész stb.
Nekem is jobban bejön ez, gyorsabb, mint a világosabb színekre építgetni a sötéteket.

2 Likes

Gyönyörű szemed van.:slight_smile:

Én ecsetkezelést illetően maximum annyit szoktam változtatni, hogy hol előrébb, hol hátrébb fogom meg az ecsetet, attól függően mennyire intenzíven akarom “felhordani” a színt a szememre :smiley:

1 Likes

Jó kis puha ecsetek és elég baráti az áruk.:slight_smile:

1 Likes

:smiley: Az RT ecset biztosan jó lesz hozzá, azzal szoktam felvinni a fukszia Hourglass pirosítót és vállalható lesz a végeredmény.

Ma ugyanazokkal a termékekkel sminkeltem, mint tegnap, csak most használtam az OPV Spotlight palettát is.
Kép
Kép

Kép

Kép

8 Likes

Ki kellett próbálnom az új Lethal Cosmetics palettát…

IMG_20200430_145409

IMG_20200430_145004

IMG_20200430_144934

12 Likes

Ritkán használok színes szemfestékeket, de most beszereztem a Revolution Alexis Stone Palettáját amiben csak élénk, matt színek vannak. Kezdetnek egy szolidabb zöld szemsminket készítettem. Kb. sosem használok zöld szemhéjpúdert :smiley: És egészen megtetszett…
20200427_152721 20200427_150844 20200427_120452

22 Likes

Nagyon jól áll a zöld, szuper a tusvonallal.:slight_smile:

Mai smink is a hétre kiszabott termékekkel készült. Ma a Mac pirosítót használtam.
Kép

Kép

Kép

Kép

5 Likes

Harmadik használat után - mikor már a felkenésnél alápergett a szememnek - kidobtam a mini KVD spirált…

1 Likes

Akkor nem az én példányom porosodott régóta a raktárban, hanem ez ilyen állagú festék.:frowning: Nekem még ott hever a tartóban, de én is ki fogom dobni, nem bírom rávenni magam a használatára.

Mai extra gyors smink:
Kép
Kép
Kép

Kép

6 Likes

Imádom, nekem eddig ez a kedvenc sminked, és eszméletlen passzol a színeidhez, hajadhoz. Szóval hatalmas gratula, csak bátran tovább, mert csodásan nézel ki benne:)

1 Likes

Köszönöm szépen! :blush:

1 Likes