Mai smink:
Azért szép kis paletta ez.
Pedig egyszer már megváltam tőle: a húgomnak adtam, viszont ő soha nem sminkeli a szemhéját (csak tusvonal és spirál) így visszaadta nekem. Nem rossz paletta csak mikor megvettem a Naked 3 palettát, ez feleslegessé vált (aztán a Naked3 nekem nagy csalódás lett)
Kár a Naked 3-ért. Sok rossz véleményt olvastam róla, pedig olyan szép.
Te mindenből ki tudod hozni a maximumot!
Sorsolásos alapon ma a Revolution x Tammi Tropical Paradise palette volt soron. Kb 4-5 sminket csináltam már vele és nagyon megkedveltem. Reméltem, hogy így lesz, mert Tammit nagyon kedvelem amúgy.
Ma először használtam a Snapscara spirált is és egészen bejött eddig. Előtte az Yves Rocher Sexypulp volt, ami amúgy nem rossz, de folyton felkenődött a szemhéjamra, alulra meg nem lehetett használni, mert pandamaci lettem. Szerencsére a Snapscara eddig nagyon jó, remélem ez így is marad.
A mai szemsminkbe csempésztem egy kis CP monót is (Sneak Eyes)
Ma tudatosult bennem igazán, hogy mennyire elképesztően tartós a CT paletta bronzere. Szinte egész nap meg sem moccant és a highlighter is sokáig bírta.
Hú, ez a smink elképesztően jól áll, nagyon szépen kiemeli a szemszínedet!
Most, hogy itthon vagyok, én is elővettem a ritkábban használt dolgaimat.
Így került ma rám ez a szett.
Ezzel a L’Oréal palettával sosem tudom, hogy hányadán állok. A fényesek eléggé vacakok, de a mattok egészen jól teljesítenek. Viszont szépen fennmaradt egész nap.
A Revolution pirositó paletta sem a kedvencem, mert eléggé könnyű vele bohóc arcot festeni. Talán holnap megpróbálom hozzá az RT blush brush-t, az lehet szebb eredményt ad majd.
Ellenben a Catrice folyékony szemhéjtus nagyon pozitív tapasztalatot adott. 2018 karácsonyi trendkiadás, akkor megvettem egy Müllerben, majd eltettem, és elfelejtkeztem róla. Most úgy gondoltam, feldobom a kékeszöld változattal a szemsminket. Könnyű volt vele bánni, pedig én nagyon béna vagyok, és szépen fenn is maradt.
Hát, ez a maximum, amire tusvonal gyanánt képes vagyok.
Nagyon szép lett.
A KVD spirál rajtad hogyan teljesít?
Nem gondoltam volna, hogy a Revolution paletta ennyire pigmentált (mono pírjaim vannak a márkától, szeretem őket, pont eléggé pigmentáltak), amúgy sokszor nézegettem, milyen szép.
Csak egy sminkmániás értheti meg a csodálatom: olyan szép nagy szemhéjad van!
A smink gyönyörű, nagyon szépen satírozol.
Amikor a privát taxi hamarabb jön, avagy sminkelj a munkahelyeden.
A jobb oldali ecseted a zsepin milyen ecset?
Fél percig nem tudtam melyik paletta az. Annyira a fejemben volt a tegnapi nap után a Naked 3, hogy nem esett le, hogy valószínűleg ez inkább a Heat…
Köszönöm szépen, nekem is egészen tetszett! Viszont arra rá kellett jönnöm, hogy sajnos nem videokonferenica-kompatibilis, úgy nézett ki a képernyőn a szemem, mintha egy az egyben elsatíroztam volna rajta valami full fekete szemfestéket…
Köszönöm
Satírozás tekintetében mindig igyekszem valami új technikát kitalálni, hogy szebb legyen a végeredmény, eddig talán ez a legjobb
A palettához tartozó ecset, ha a palettához legközelebbi ecsetet kérdezed (csak kicsit tautologikus, na).
Igen, a Heat. Egyébként nagyon szeretem, jó a minősége és imádom a színeit. Majd megmutatom, ha sikerül találkoznunk (ha kíváncsi vagy rá).
Fura ez a KVD spirál. Elsőre olyan volt, mintha be lenne száradva. Aztán végül egész jól ki lehetett vele festeni a pillákat, de semmi extra. Viszont elég későn kezdett el felkenődni a szemhéjamra, ez mindenképpen pozitív.
Viszont tutira nem venném meg 24 dollárért, mert ilyen pillákat a Maybelline Snapscara is csinál, és a töredékébe kerül.
Revolution pirositó? Csak annyit mondok: látszik rajtam fényképen is.
Nem, a palettától legtávolabbi érdekel.