Mit használtál ma?

Köszönöm :blush:

20200407_125835 (1)

Már ide jutottam, hogy ezt a sminket konkrétan azért csináltam, hogy kimenjek a kertbe :tulip: :blossom: :sunflower: :hibiscus: :ant: :bug: :snail: Mert kitaláltam, hogy milyen remek képeket fogok csinálni a virágzó fák előtt. Nem mondom, hogy ez a típusú smink áll hozzám a legközelebb, de legalább jól mutatott…és a képek is jók lettek :wink:

15 Likes

De szép sminkeket csináltok Lányok nagyon jól áll a kreáció amit feltettetek :blush: :sparkling_heart: :hibiscus:

1 Likes

Ez is szuper lett, szép vagy! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nagyon tetszik! És milyen szépek a szemeid!

1 Likes

Ma csak alpozó (ez mindig mert nagyon sötét barna a szemhéjam bőre) és primer került a szemhéjamra de estére a CP is csíkba állt össze. Napközben még szépen tartotta magàt, kb 10 óra múlva vettem észre a szomorú tényt.
A palettát egyébként már most imádom. Könnyű eldolgozni a színeket, csodásak a mattok és odáig vagyok az àrnyalataiért.
Kép

Kép

8 Likes

Tehát 10 óra hosszat kibírta a szemfesték, addig vállalható volt? Azért az nem rossz teljesítmény, mégiscsak pár mikrogramm porról beszélünk egy folyamatosan súrlódó bőrfelületen.:slight_smile:

4 Likes

Imádat ez a paletta :smiling_face_with_three_hearts:

Kép

Kép

13 Likes

Hogy ezek paletták milyen helyesek!

Most én is ezt a Maybelline spirált használom és egyelőre igencsak meg vagyok vele elégedve!

2 Likes

Azt én is nagyon szeretem, főleg az Essence szempillaprimerrel :blush:

3 Likes

Ugyanazokkal a termékekkel sminkeltem mint tegnap, annyi változás volt, hogy ma a Fenty alapozót használtam.
Kép

Kép

Kép

10 Likes

Velük fogok sminkelni a jövő héten. A Revolution paletta eléggé hasonló és viszonylag egyhangú színeket tartalmaz, ezért választottam mellé a színes OPV palettát. Pirosítóból is egy rózsás (Mac) és egy barackosabb (Hourglass) árnyalatot választottam, hogy hidegebb és melegebb sminkhez is passzoljanak.
Az Artdeco púder marad mert még alig használtam.
Szemhéjalapnak a Too Faced mellé betettem a Mac Paint Potot is Stormy Pink árnyalatban.
A CT Filmstar paletta pedig tartalmazza a bronzert és highlightert. Ezt is keveset használtam mostanában.
Kép

12 Likes

Milyen az Isadora alapozó?

Én nagyon szeretem. Sűrűbb állagú krémes termék. Nagyon szépen eloszlatható és jól fed de nem maszkos. És pumpás, amit szintén nagyon díjazok. Szuper áron vettem még ősz környékén KM zsibin.

2 Likes

Ha valaki lemaradt a Catrice Blush & Glow Kaviar Gauche termékéről egyik webschopban látom még, 1 Euro akciósan. Fogok onnan rendelni egy parfümöt, tehát mindenképp rendelek. Ha valaki szeretné, veszek belőle, hazavinni nem tudom mikor tudom… az a járványtól függ. Ha lehet újra szabadon átjárni a határon karantén nélkül, akkor hazamegyek. Addig eláll a szekrényben.

2 Likes

Köszönöm :kissing_heart:

Írtam egy cikket a Highlighterekről. Talán ez volt az a poszt, amelyikkel a legtöbbet kínlódtam eddig. Egy csomó terméket befotóztam és közben jött az ötlet, mi lenne, ha csak ezekkel sminkelnék (na jó, egy szempillaspirált használtam…) Ez lett a végeredmény…És el is értem a célom, mert amikor a privát Facebookomra kiposztoltam, a közelünkben lakó idős hölgy csak ennyit kommentelt: Ottikám, Te ragyogsz…
És hát szó szerint így volt :smile:
Ha esetleg valakit érdekel a cikk: https://www.topsmink.hu/blog/highlighter-kisokos-minden-amit-tudni-kell-milyen-tipusok-vannak-es-hogyan-hasznald-/63482/
20200421_153405 20200422_171857

12 Likes

Most én is épp azt használom előtte. :grinning:

1 Likes

Köszi, lehet egyszer kipróbálom. :blush: