Mit használtál ma?

Szerintem megéri beruhàzni rá, ha szereted ezeket a színeket. A minőség a megszokott ABH. Én nagyon szeretem.

2 Likes

Hoztam megint egy before aftert. Megihletett a tavasz, mert amúgy más okom nem lenne rá, hogy rózsaszín rúzsos, highlightos, műszempillás sminket csináljak, ami amúgy elég ritkán fordul elő :grinning:
A smink részletes leírása és terméklistája fenn van a blogon :wink:

20200324_131337 (1)

17 Likes

Annyira ügyes vagy, klassz lett a smink, nagyon tetszik! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Ma nem használtam semmit, csak fényvédőt. Anyukám percekig nézegette az arcomat, mire kibökte, hogy ugyan nem jött rá eddig, de most már látja, hogy nem vagyok beteg, csak nem sminkeltem. Az volt neki furcsa :rofl:
Megnyugtatott, hogy nem nézek ki rosszul, csak mostanában mindig sminkben lát, és ez most feltűnt neki.
Még nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek ezen :rofl:

7 Likes

Én is a most a ritkán használt palettákat tesztelgetem, már amikor sminkelek. Tegnap akadt ez a két kis Essence paletta a kezembe, gondoltam ma kipróbálom őket, mert egyébként már azt is elfelejtettem, hogy van nekem ilyen… :woman_facepalming:
Egészen tetszenek!

IMG_20200423_175901

IMG_20200423_180025

CollageMaker_20200423_175817805

19 Likes

Nagyon szépet készítettél velük.:slight_smile:

1 Likes

A madárkás nekem is megvolt, megelpően jó kis festék, ugye? Elég tartós, pigmentált, szép színösszeállítás, ahogy mutatod is, igazán csini a sminked most is! :heart_eyes:

2 Likes

Én is meglepődtem, nem is emlékeztem, hogy ezek ilyen jó kis paletták. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Az In Love with Rose nekem is megvan, a szelektálásnál nem is váltam meg tőle, mert szerintem elég jó minőség :slight_smile:

2 Likes

Nagyon sokat dob az arcodon ez a smink. Nagyon jól áll, és olyan üde vagy általa.

1 Likes

Csodás lett! Ezek a kicsi Essence paletták tényleg nagyon jók. Nekem is volt kettő belőle.

1 Likes

El vagyok keseredve. A héten többször is használtam az ABH Sultryt és a következőt vettem észre: teljesen mindegy milyen szemhéjalapot teszek alá, nap vége felé már borzalmas csíkokba gyűlik az egész. Még a nagyágyú Pupa stick sem tudta a helyén tartani, pedig számomra jelenleg ez az atombiztos bázis, ami 14 óra múltán is magán tartja a festékeket. Próbáltam a Milani és a Too Faced alappal is de ugyanez a végeredmény. És eddig nem tapasztaltam vele ilyet. Nem tudom mi történhetett.
Kép

Kép

Kép

3 Likes

És ha dupla réteget alkalmaznál? Szemhéjalap, bőrszínű szemhéjpúderrel fixálás, matt színek, és erre egy újabb adag bázis, aztán a fényes színek?
Vagy az lehet a baj, hogy melegszik az idő?

A melegedő időre én is gondoltam. Tegnap még arra is tippeltem, hogy délután a fényvèdelem megerősítésére felfújtam az arcomra a LRP Anthelios sprayt, ami szàmomra kissé zsíroskás és talán leoldotta.

1 Likes

Á, ez simán lehetséges!

Ma viszont nem fújtam és megint ocsmány lett estére. Bár az is lehet még a gond, hogy a reggeli fényvédőt a szemhéjamra is felkenem mert ez nem csíp (Cosrx Aloe) Talán túl zsíros (bár nem érzem, mert nagyon jól beszívódik)

Próbaképpen egy nap elhagynám a szemhéjról a fényvédőzmt, hátha csak ennyi a baj.

Szerintem az lesz a baj, bármi ha van a szemhéjamon a bázison kívül akkor nagyon hamar összeáll rajta a festék. Egy próbát megér.

1 Likes

Végre kipróbáltam az NYX glitter primert, tényleg sokkal csodálatosabbak a fényes színek vele. :heart_eyes:
Too Faced Christmas Cookie House Party palettával készült a mai sminkem. :slight_smile:

PSX_20200424_125911

17 Likes

Köszönöm :heart_eyes: