Mit használtál ma?

WOOOWW, ez a lila nagyon bomba lett!! :star_struck: :heart_eyes:

Köszi szépen, beleszerelmesedtem én is, pedig csak azért mertem bátorkodni hogy itthon úgyse látja senki, de tényleg brutál. Sosem volt még ennyire sok szín a szemem:D

Hát ezt nyugodtan viseld máskor is, mert eszméletlen jól áll! :blush:

Szerintem ezek után a tapasztalatok után sokkal bátrabb leszek:), köszi a biztatást, és éljenek a színek:).

1 Likes

Én végre csinálhattam sminket a CP Making Mauves palettával :heart_eyes: A kollekcióból használtam még az egyik Lux Gloss-ot, az egyik SSS-t és a pirosítót is :blush:
20200420_105243
20200420_102701

19 Likes

Éljenek bizony!

1 Likes

Imádom ezt a mályvát, gyönyörű, és irigylem a szemformád nagyon, élmény lehet sminkelni:).

1 Likes

Igen, ezzel bizony szerencsém van, mert baromi sok helyem van szórakozni a színekkel :smiley:

Csábos fesztiválBambi-pillantás.:slight_smile:

Nagyon jól áll a szemedhez ez a színvilág.:slight_smile:

1 Likes

:D, én inkább a “pillanat mikor rájövök, hogy nem tudom felhúzni csak az egyik szemöldökömet” pillantásnak hívom:D, talán ez az egyetlen szög mikor viszonylag látszik a smink:D. Meglepett engem is hogy mennyire kiemeli a sötétbarnát ez a színkombó. Megtartom ezt a sminket az biztos, mert nagyon jól érzem benne magam én is:). .

1 Likes

Hogyhogy csak az egyiket tudod felhúzni?
Azota örülök, hogy barna szemem van, amióta újra aktívan sminkelek, minden szín illik hozzá.:slight_smile:

2 Likes

A másikat nem tudom így felhúzni:D, mint a jobbat:). Amúgy a barnához tényleg minden megy, és a rejtett szemhájban is van lehetőség, bátrabbak lehetünk, mert úgy sem látszik:D.

2 Likes

Nagyon szép lett a smink, jól állnak ezek a színek. Elégedett vagy a palettával? Végre sikerült megszereznem a Flutter byt, már úton van hozzám :blush:

1 Likes

Nagyon ütős lett a sminked! Én is csak az egyik szemöldökömet tudom felhúzni :sweat_smile: (a balt)

1 Likes

Mai smink:
A héten nagyjából ezeket a termékeket fogom használni. Visszatértem arra a rutinra, hogy hetente cserélem majd a sminkes neszeszeremben lévő termékeket. A Sultry mellé még egy 4-es Mac palettát tettem be, amiben lilás/taupe színek vannak. Ha pedig színekre vágyok akkor a tegnapi JP Magic paletta lesz ezen a héten a soros.

Kép

Kép

Kép

Kép

11 Likes

Ez vicces, én is csak a balt, lehet ez vmi genetikai dolog, mint a nyelvpödrés:D. Annyira élveztem a mai sminkem, de mennyire murphy hogy mindig akkor jön össze spontán egy jó smink amikor semmi jelentősége, és senki nem látja:D.

A Sultry nagy vágyam, de ellenállok neki, talán egyszer. Szereted, megéri, pótolhatatlan?

Jaj, a Flutter by nagyon szuper, nem fogod megbánni szerintem :blush:
Amúgy eddig tetszik nagyon a paletta, szerintem jól kiegészíti a Flutter by-t és nem ugyanaz. A fényes színeket még nem próbáltam, de az is sorra fog kerülni hamarosan :smiley:

1 Likes

Ma a kis Mac palettámat vettem elő a szemsminkhez. Ezeket az árnyalatokat használtam: Quarry a mélyítőbe, Satin Taupe a mozgó részre és az alsó pillatőbe, Shroom pedig a belső szemzugba és a szemöldökcsont megvilágosítására.
KAP rúzs Melrose árnyalat.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

8 Likes