Köszönöm Én is szeretem smink fotókat nézni, főleg ha van hasonló vagy ugyanolyan palettánk, olyan izgalmas, ki hogyan értelmezi és igazítja a saját ízléséhez
Mai smink
Kimenőm van a Rozimannba, szóval rendesen kisminkeltem magam. Ez a Sleek folyékony rúzs nem lesz a kedvencem. Tavaly valamiért azt hittem, szeretem a folyékony rúzsokat, szóval vagy 4 árnyalatot felmarkoltam belőlük, ez a legszebb árnyalat, de olyan nehéz rendesen feltenni és elég cicasegglyukat csinál az ember szájából. Most rá is kentem a 183 days csillámos Quartz rúzsát, milliószor szebb és jobb viselet így Sajnos ez a rúzs már nem kapható, pedig az egyik kedvencem a semleges színek közül és ha tudom, hogy folyékony rúzzsal mennyire klassz kettőt vettem volna belőle.
Szép ez a kis Essence paletta de azt már első használat után elmondhatom róla, hogy eléggé porzik. Főleg a mattok. Hétköznapra nagyon jól kihasználható színek vannak benne. A tartósságáról egyelőre még nem tudok nyilatkozni.
A szemöldököm borzalmas lett. Nikolettavy nagyon dicsérte ezt a Rimmel szemöldökzselét, de nekem nem vált be (ahogy egyik ilyen cucc sem eddig) nem tudom úgy megcsinálni, hogy be fogja össze a bőrömet is.
De szép ez a paletta, tényleg jól kihasználható színei vannak! A Kiko rúzs is ígéretesnek tűnik A Rimmel zselé hasonló lehet a duo palettáshoz? Én azt nagyon utáltam amúgy.
Ma én is belecsaptam a lilába Régen használtam a CP Lilac palettát, úgyhogy gondoltam ma ez lesz soron.
A Rimmel olyan mint egy szempillaspirál csak kisebb. Nekem nagyon csúnya vele a végeredmény.
Ez nagyon szép lett! Igazán jól áll neked a lila (is)
Köszönöm
Nem is borzalmas a szemöldököd! Nekem tetszik, természetes hatása van
Úristen, meseszép vagy, nagyon klassz a smink is!!!
Jaj nagyon kedves vagy, köszönöm
Jó ég! Na ez aztán tényleg lila! Viszont nagyon szép vagy, a sminked pedig mit kerteljek, nagyon dögös!
Nagyon szépen köszönöm!
Hűűű de szuper ez a lila, nagyon jól áll!!!
Óóóó értem… mondjuk nekem a Rimmel eddig minden terméke csalódás volt bevallom Sajnálom, hogy neked sem jött be, bár a fotón nem láttam semmi csúnyát a szemöldököddel
Köszönöm
Nekem bordòs kedvem volt ma, igaz megint nem làtszik jòl a kèpen sajnos. pàrom közölte, hogy olyan mintha bevert volna vki egyet. Nem èrtette vele egyet az sokkal sötètebb lilàs lenne
Ó, én is kaptam már meg pirosas/lilás/pinkes sminkre, hogy úgy nézek ki, mint akinek bevertek, ne törődj vele… tusvonalat mivel húztál?
Nekem tegnap volt lila kedvem :D, a Revolution Sophx paletta liláját használtam
Érdekes, hogy a palettában az Inception árnyalat teljesen lilának tűnik de szemhéjon meg abszolút nem az.