De szép ez a smink a lilán meglepődtem amúgy, hogy ilyen más lesz felkenve.
Juj, hadd álljak megint vissza a lila-vonatba
Amúgy amennyire féltem a liláktól, gondoltam ideje előkapni az ezüstöt, az a másik fixációm, hogy tuti szarul áll. Annyira meglepődtem, hogy ismét tök feleslegesen izéltem ezen, a CP On a Whimsy monójába szabályosan beleszerettem! A lilával ráadásul nagyon szép és végre adtam egy új esélyt a Pupa lila monómnak, és láss csodát jó, hogy megvettem és jó, hogy nem kelt el a zsibin, mert hideg matt lilám nincs amúgy! Szerintem vissza se rakom, örülök, hogy felfedeztem újra most, ahogyan a CP ezüstjét. Lehet nekem nem voltak szép ezüstjeim, nem tudom mitől voltam ennyire beakadva. Ez az ezüst meg olyan mint valami tükör, úgy veri vissza a fényt, néha mintha zöldes fényben is játszana, pedig nem duokróm. Örülök, hogy adtam neki egy esélyt ahelyett, hogy szabadultam volna tőle.
Nem tudom melyik topikban kèrdezted, ìgy itt vàlaszolok. Nem làtok oxidàlòdàst az EL- nèl, vagy ja van is, nem làtom, mert elèg jòl passzol az az àrnyalat, amit hasznàlok a bőrömhöz. De talàn a mai sàrgàs 1w2 Rattan egy lehelletnyit sötètebb lett.holnap elfogy vègre az 5ml- es tubus .
Haha köszi
Azt hiszem minden ami fogyóban van topic volt, de itt is jó, hátha másnak is vannak ilyen huncut alapozói
Mondjuk nem most nézegetnék új alapozókat, de kíváncsi típus vagyok, majd amikor lehet vásárolni mi az ami nélkül nem tudok élni, mert muszáj kipróbálnom
Szintén lila, ha már ilyen jól felültünk erre a szín vonatra
A Soul Blooming volt a tettestárs, most ez lett az aktuális kedvencem. Illetve, régóta vágyott álmom, a kék spirál. Szerintem működik a lilával, és a sötét pilláimon is látszik.
Jaj de szép lett, a kék szempilla meg nekem is a totális szerelem kategória! Jól áll nagyon a smink is
Nagyon köszönöm
Jól látszik a kék spirál! Sajnos rajtam a színesek nem mutatnak jól, nem adják meg azt a volument, mint a fekete (és amire nagy szükségem van).
A Soul Blooming nálam is imádat tárgya.
Milyen a rózsás highlighter?
Az Essence új kollekciójából van, és én nagyon szeretem. Főleg azért, mert rózsaszín fénye van, és szépen is mutat.
Ma szerintem nálam hivatalosan is lila a hét Csak liláztam eddig
Most egy tavalyi Sleeket használtam, de felül is írtam az első semmitmondó véleményem róla. A lilát a saját applikátorával is alig lehetett kiimádkozni, az ecset teljesen felejtős. A narancsos meg a sárgás színek nagyon szépek és jól pigmentáltak. Noha nem terveztem ma kimenni, otthoni alapozómat nyúztam, hát kell egy kis répafej vidámság az utca népének, mert le kell mennem a patikába kell még vitamin
Nagyon jól mutatnak együtt ezek a színek, jól áll, csini vagy
Ma csak egy nagyon laza, gyors és egyszerű sminket dobtam fel. A teljes mozgó szemhéjamra a highlighterpaletta fényes bronzos színét tettem fel, erre tapogattam fel a CP Weenie nevű színét, majd a széleket a bronzosítómmal satíroztam el. Nagyon tetszett a végeredmény
A fotóról lemaradt a Revolution filces tus amit nagyon szeretek, meg a Milani szemhéjalap is.
Ez a Revolution Soph x highlighter paletta fenomenális! Nagyon pigmentált, nagyon fényes és még szemhéjra is kiváló.
Csak a saját szórakoztatásomra sminkelek most is, ma csak egy duraline-os tusvonalat húztam.
@Alsace, csodásak a sminkjeid :). A rúzs milyen márkájú? Hogy tetszenek a Bourjoisos termékek?
Annyira szép a szemed közelről fotózva is :). Jól áll a türkíz :).
@Amadea @Kokapu a mai sminkem is az ABH Riviera palettával készült. Továbbra is azt tapasztalom, hogy nem rikító, csak jól pigmentált színeket tartalmaz.
Boldog nyuszit csajok!
Mai fényes lilás-rózsaszín smink:
Nagyon jól áll ez a színkombináció.