Mit használtál ma?

De szép ez a smink :star_struck: a lilán meglepődtem amúgy, hogy ilyen más lesz felkenve. :open_mouth:

1 Likes

Juj, hadd álljak megint vissza a lila-vonatba :smiley:

Amúgy amennyire féltem a liláktól, gondoltam ideje előkapni az ezüstöt, az a másik fixációm, hogy tuti szarul áll. Annyira meglepődtem, hogy ismét tök feleslegesen izéltem ezen, a CP On a Whimsy monójába szabályosan beleszerettem! A lilával ráadásul nagyon szép és végre adtam egy új esélyt a Pupa lila monómnak, és láss csodát jó, hogy megvettem és jó, hogy nem kelt el a zsibin, mert hideg matt lilám nincs amúgy! Szerintem vissza se rakom, örülök, hogy felfedeztem újra most, ahogyan a CP ezüstjét. Lehet nekem nem voltak szép ezüstjeim, nem tudom mitől voltam ennyire beakadva. Ez az ezüst meg olyan mint valami tükör, úgy veri vissza a fényt, néha mintha zöldes fényben is játszana, pedig nem duokróm. Örülök, hogy adtam neki egy esélyt ahelyett, hogy szabadultam volna tőle.

04_08_smink_1

04_08_smink_2

10 Likes

Nem tudom melyik topikban kèrdezted, ìgy itt vàlaszolok. Nem làtok oxidàlòdàst az EL- nèl, vagy ja van is, nem làtom, mert elèg jòl passzol az az àrnyalat, amit hasznàlok a bőrömhöz. De talàn a mai sàrgàs 1w2 Rattan egy lehelletnyit sötètebb lett.:rofl:holnap elfogy vègre az 5ml- es tubus .

1 Likes

Haha köszi :slight_smile: :rofl: Azt hiszem minden ami fogyóban van topic volt, de itt is jó, hátha másnak is vannak ilyen huncut alapozói :smiley: Mondjuk nem most nézegetnék új alapozókat, de kíváncsi típus vagyok, majd amikor lehet vásárolni mi az ami nélkül nem tudok élni, mert muszáj kipróbálnom :smiley:

Szintén lila, ha már ilyen jól felültünk erre a szín vonatra :grin:
A Soul Blooming volt a tettestárs, most ez lett az aktuális kedvencem. Illetve, régóta vágyott álmom, a kék spirál. Szerintem működik a lilával, és a sötét pilláimon is látszik.
20200409_091852

20200409_091302

11 Likes

Jaj de szép lett, a kék szempilla meg nekem is a totális szerelem kategória! Jól áll nagyon a smink is :slight_smile: :purple_heart:

2 Likes

Nagyon köszönöm :blush:

1 Likes

Jól látszik a kék spirál! Sajnos rajtam a színesek nem mutatnak jól, nem adják meg azt a volument, mint a fekete (és amire nagy szükségem van).
A Soul Blooming nálam is imádat tárgya.
Milyen a rózsás highlighter?

1 Likes

Az Essence új kollekciójából van, és én nagyon szeretem. Főleg azért, mert rózsaszín fénye van, és szépen is mutat. :slight_smile:

3 Likes

Ma szerintem nálam hivatalosan is lila a hét :smiley: Csak liláztam eddig :smiley: Most egy tavalyi Sleeket használtam, de felül is írtam az első semmitmondó véleményem róla. A lilát a saját applikátorával is alig lehetett kiimádkozni, az ecset teljesen felejtős. A narancsos meg a sárgás színek nagyon szépek és jól pigmentáltak. Noha nem terveztem ma kimenni, otthoni alapozómat nyúztam, hát kell egy kis répafej vidámság az utca népének, mert le kell mennem a patikába kell még vitamin :smiley:

04_09_smink_1

04_09_smink_2

7 Likes

Nagyon jól mutatnak együtt ezek a színek, jól áll, csini vagy :slight_smile:

1 Likes

Ma csak egy nagyon laza, gyors és egyszerű sminket dobtam fel. A teljes mozgó szemhéjamra a highlighterpaletta fényes bronzos színét tettem fel, erre tapogattam fel a CP Weenie nevű színét, majd a széleket a bronzosítómmal satíroztam el. Nagyon tetszett a végeredmény :blush:

Kép

Kép

10 Likes

A fotóról lemaradt a Revolution filces tus amit nagyon szeretek, meg a Milani szemhéjalap is.
Ez a Revolution Soph x highlighter paletta fenomenális! Nagyon pigmentált, nagyon fényes és még szemhéjra is kiváló.
Kép

Kép

11 Likes

Csak a saját szórakoztatásomra sminkelek most is, ma csak egy duraline-os tusvonalat húztam.
IMG_20200411_163314
IMG_20200411_163149
IMG_20200411_163009

15 Likes

@Alsace, csodásak a sminkjeid :). A rúzs milyen márkájú? Hogy tetszenek a Bourjoisos termékek? :slight_smile:

1 Likes

Annyira szép a szemed közelről fotózva is :). Jól áll a türkíz :).

1 Likes

@Amadea @Kokapu a mai sminkem is az ABH Riviera palettával készült. Továbbra is azt tapasztalom, hogy nem rikító, csak jól pigmentált színeket tartalmaz.
IMG_20200412_162120
IMG_20200412_162135

15 Likes

Boldog nyuszit csajok!
nyuszi2

12 Likes

Mai fényes lilás-rózsaszín smink:
Kép

Kép

Kép

Kép

13 Likes