Köszönöm! Az összes színén végig akarok menni, hogy mindegyiket kipróbáljam.
Gyönyörű ez a színkombináció, jól áll nagyon!
De jó, hogy tettél fel fotót Tényleg fantasztikus lett a sminked
Nagyon szép sminkeket csinálsz ebből a palettából mindkettő nagyon jól áll, kíváncsi leszek még mivel lepsz meg minket
Ma még mindig a ND Sunrise palettát nyúztam. Egy lilás-pinkes sminket készítettem vele, de sárgát is használtam csak a fotón ez nem igazán látszik.
Nagyon jó lett, ez színvilág telitalálat.
Köszönöm szépen!
Ma még csináltam egy utolsó sminket a Sunrise palettával, aztán a következő napokban más palettákkal szeretnék sminkelni mert kicsit meg is untam. A fotó egyáltalán nem adja vissza a szemsminkem színét. A mozgó részre az Awakening nevű árnyalatot tettem ami egy nagyon érdekes szín: hol arany fénye van, hol pedig pink, de mégis van egy rezes tónusa is. Meghatározhatatlan tényleg. A felső pillatőbe a bordó Essence ceruzával húztam tusvonalat.
Is- is. Nem használtam őket és 2 -3 éve ott állt a primer, az alapozó, a kék szemhéjtus, kék szempillaspirál, a folyékony ( kissé más beszáradt ) rúzsok…
Amennyire szeretem nézegetni a sminkeket az üzletekben és itt a Ti kollekcióitokat és alkotásaitokat, ugyanannyira vagyok lusta magamat sminkelni. De azért betáraztam mindenből, drogériákban, hogy hátha egyszer hozzá kezdek…
Talán , ha rászánom magam egy sminktanfolyamra, akkor. De még egy ideig csepegtetem a szememet, és valahogy nem szereti együtt a kettőt. Ha majd abba hagyom, azt hiszem, június 8 lesz az utolsó nap, utána keresek egy smink magántanárt
Mai smink
Nálam is előkerült a Nabla Soul Bloomingja, tényleg annyira tavasz ez a paletta, úgy örülök, hogy megvettem A levendula lilával próbálkoztam, mert attól féltem a legjobban mindig, és bár a Pupa hasonló lilája valahogy nem állt jól, nem tudom miért, itt úgy éreztem nekem való ez az árnyalat. Lehet csak a Nabla árnyalata művelte velem, nem tudom, de már csak nevetek magamon, hogy a lilák miatt tartottam távol magamtól ezt a palettát
Nagyon szép lett!
Ma én is vele sminkeltem, de a sötét lilával. Jó durva lett.
Ellenben a tiéd csodaszép
Ma a Natasha Denona Mini Star palettával sminkeltem. Milani alappal sajnos nem voltak annyira tartósak a színek mint a Pupa stickkel. Viszont a Sunrise paletta a Milani alappal is tartósabb mint ez a mini.
Ez igazolni látszik azt a vélekedést, miszerint a nagy paletták jobb minőségűek, mint a kicsik.
Amúgy nagyon szépek a színei.
Köszönöm szépen
Köszönöm szépen
Én is azzal nyitottam ezzel a palettával amúgy elég brutál volt, de szerintem szép a sötét is nagyon szuper szín, ha van fotód a tiedről meg szabad kukkantani? Előkeresek egyet én is, lehet már nincs fenn itt.
Az a kékeszöld
Én nem értem a minik miért nem olyan jók, azt hiszem Path-nál is hallottam ilyet, hogy a szingli szemhéjpúderei meg se közelítik a palettái minőségét…
Szépen fogy a Hourglass is ahogy látom
Van egy nem túl jól sikerült fotóm róla.
És itt a ma reggeli, próbáltam kevésbé durvát, hát, so-so. Kicsit megszaladt a rózsaszín Viszont ma irodai napom van, így pont elfér. A szemöldököm katasztrófa, mivel nincs kozmetikus, az enyémet csak ő tudja kordában tartani. A frufrumat meg én vágom, fodrász hiányában szintén, azért lóg mindenhova.
Jaj de kedves tőled, hogy megmutattad (mindkettőt) Szerintem szuper lett a sötétlilás vadulás is, a mostani rózsaszín is szép nagyon!
A szemöldököd nem is látni, a fufrud se tűnt, fel, hogy baj lenne vele, csak, így hogy mondtad, kezdtem el figyelni, hogy nem egyenes
De a katasztrófától messze áll, nagyon szép vagy
Az én belilulásom ilyenre sikerült, élőben persze intenzívebb volt, kicsit túlzásnak is éreztem, de YOLO
Fú, azért ez a lila is valami fenomenális! Nagyon szép lett, csini vagy vele
Annyira jó látni, hogy ugyanazt a palettát mind ahányan vagyunk, máshogy használjuk ki. Nekem ez tök sok inspirációt ad