Ma én is a Kiko 46-os ceruzáját használtam, sajnálom, hogy más színből nem rendeltem.
Csatlakozom én is ugyanezt a KIKO cerkát használtam. Annyira jó minőségű, én is sajnálom, hogy nem rendeltem más színt még belőle
Ma a Soul Bloominggal sminkeltem. Számomra ez egy igazi üde, tavaszi paletta.
A mozgó rész egészére a matt barackos Bolerot tettem, rá pedig topperként a Honey Drip nevű csodás fényes színt. Sötétbarnával mélyítettem a külső V-t, mélyítőbe a matt barna Gea került, alsó pillatőbe pedig a fényes barna Garcon.
Olyan jó nézni a képeket!
Én sajnos 16-a óta nem sminkeltem, és már baromira hiányzik, de először náthás voltam + herpesz, utána meg egyszerűen nem volt hozzá energiám azóta sem.
A JSC Blood Lustot is annyira vártam, erre még csak kétszer vettem elő, de csak megnézni…
Reméljük hamar eljön az ideje újra a festékeknek
Ma (is) sellős napot tartok
Működésre bírtam az essence sellős highlighterét, nem a legélesebb kés a fiókban, de örülök, hogy adtam neki még 600 esélyt mielőtt kukalakó lett volna. Szép fénye van megtartom, itthonra tökéletes, de szerintem ha egyszer kiszabadulok akkor az utcára is szívesen használnom majd.
Ellenben az évek óta újravásárolt Maxfactornál rá kellett jönnöm, hogy még a legvilágosabb szín is sötét mert furcsán oxidálódik. Foltos lesz, sötétebb és kicsit répás a színe. Szerencsére akciósan vettem, kidobni sajnálom, hát jó lesz itthonra ez is
A sellős spirált megint szemre kentem, eszméletlen szép így, szempillákra nem jó, ultra nagy csalódás ott.
Nagyon szép ez a sminked is, a Honey Drip-et én is imádom, annyira csodás árnyalat
A mai sminkem a JP Magic Mini palettával készítettem.
Nagyon jók ezek a színek együtt!
Nagyon szép!
Tegnapi sminkem:
Alapként megint a Pupa sticket használtam. A fotón több mint 9 órája rajtam volt már a smink, de meg sem mozdult. (Élőben élénkebb, vibrálóbb volt) A Soul Blooming mellett ez a másik paletta, ami számomra igazi tavaszi-nyári színeket tartalmaz.
Ma home office idején, rendbe tettem a sminkes fiókomat, pár dolgot kidobtam. Gyakorlatilag mehetett volna minden a kukába, kivéve az aktuális és a még nem használt szempillaspirálomat, de még őrizhetek, hátha eygszer értelmet nyernek…
Kirúzsoztam a számat.
Pedig terveztem, hogy unalmamban sminkelgetni fogok. De rájöttem, hogy ehhez ilyenkor is lusta vagyok.
Woooowww, ez szuper lett!
Ha jól emlékszem, múlt héten csináltam meg én is a selejtezést a sminkek és arcápolás között. Több, mint a fél készletet félretettem a sminkekből. Még nem tudom mi lesz a sorsuk, mert használhatók, de én már nem akarom vagy nem tudom (szemérzékenység). Nincs ismerősöm, aki rászorul, a zsibi meg most nem opció.
Szerencsére arcáplási cucc kevés került kukába, ami nem kedvenc azokat is elhasználom azért.
(…és a sminkekből még tudnék lejjebb adni)
Még sose tettem fel képet, inkább olvasok, de 10 óra után is annyira gyönyörű a szemsminkem, hogy muszáj megmutatnom. Juvia’s Place Magic Mini palettával készült.
Miért dobhattad volna ki az egészet? Lejárt a szavatosságuk vagy szimplán csak nem használod őket?
De jó új arcokat is látni! Tényleg szép!
Nem szeretem magam fényképezni, de amúgy nagy gyűjtő vagyok sajnos. :'D
Mai tavaszi smink:
A teljes mozgó részre tettem fel a matt barack színt és ujjal tapogattam rá a fényes sárgás aranyat. Mélyítőbe a matt narancs került, alsó pillatőbe pedig a meleg sötétbarna.