Mit használtál ma?

A harmadik napon megjelent Cica is! :cat:
20200325_101046
20200325_100550

15 Likes

@macooka : Ha jól értem akkor meglesz a Flutter Bye és a Making Mauves is? :blush:

Igen-igen, így van! :blush:

1 Likes

Akkor kerhetek majd (természetesen csak ha van rá időd és kedved) összehasonlító fotókat?
A Flutter Byet terveztem eredetileg megvenni, de jó ideje nem elérhető. És kicsit úgy éreztem, hogy a Making Mauves hasonló hozzá.

1 Likes

Naná! :blush: Jelen állás szerint még Los Angelesben csücsül a cuccom, de legalább már feladták. Amint megjön készítem a fotókat :slight_smile:

1 Likes

Én is hasonlóan vagyok ezzel a két palettával. Végül a Making Mauves-t megrendeltem amikor megjelent, mert az talán még jobban tetszett. Enyém is még Los Angelesben van…

1 Likes

Nagyon ütős smink lett! :+1:t2:

Ma voltam személyit újítani. Akinek van időpontja simán bemehet. Alig voltak benn és volt kézfertőtlenítő is.

Ezeket használtam a sminkemhez, mert mindenképp természetes hatásút szerettem volna :slight_smile: Olyan jó volt egy teljes sminket csinálni ,nagyon feldobta a napomat, az is, hogy nem pizsiben voltam végre. Parfüm most Shalimar volt, még mindig nagyon szeretem, örülök, hogy bevállaltam vakon :slight_smile:
Lemaradt a NYX glitter primer :slight_smile:

A rúzs Lisa Velvet Muse árnyalata.

A City Minit egyszerre szeretem és haragszom rá még mindig :smiley: De legalább elkezdett fogyni itthon gyakran használom.

A Hourglass arcpalettája is olyan csodás. Az arcra való púdert csak a homlokomra nem használom minden máshol nagyon szép fátyolos ragyogás hatása van. A pirosító és a bronzosító csodaszer, minden eddigi termékemet a témában kenterbe veri.

03_25smink

5 Likes

Annyira szép ez a Viseart Appricotine paletta, mégsem vagyok vele teljesen elégedett. Pár óra múltán nagyon fényüket vesztik és megkopnak a színek. Holnap még tesztelem a Pupa stickkel is, ma csak korrektort tettem alá.
Kép

Kép

Kép

Kép

9 Likes

Nagyon jól áll ez a szín, élénkít! :slight_smile:

1 Likes

De szuper! Tiszta olyan lett a sminked, mint a cicád foltjai :). Nagyon jól áll neked :).

1 Likes

Hihi, tényleg, “összeöltöztünk” :smiley: Köszi :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen! :blush:

1 Likes

Ma ismét voltam dolgozni. A szürke felsőmet ezzel a csodaszép zöld színnel dobtam fel, amit a CP Good Sport palettából szedtem ki. Ebbe a 15-ös palettába gyűjtöttem össze a kedvenc színeimet. Egyelőre mégsem változtatok rajta mert mindent tartalmaz amit szeretek.
A By Terry pirosító pedig annyira pigmentált, hogy akkor is elég lenne életem végéig, ha 100 éves koromig sminkelek és ezen kívül nem lenne más pirosítóm.
Kép
Kép

Kép

Kép

11 Likes

De szuper ez a szemsmink, klassz hogy átrendezted a palettát is az ízlésed szerint, nagyon ügyes vagy :heart_eyes:

1 Likes

Jajj de cuki :smiley_cat: :smiley_cat: :smiley_cat:
Lehetne szemből is egy fotó róla…?
Háromszínű, tehát kislány, igaz :smile_cat:

Ma szemhéjalapként egy Oriflame sticket használtam (fogalmam sincs honnan van) sötétszürke színben. Erre pakoltam fel a szemhéjpúdereket.
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

8 Likes

Nagyon guszta ez a By Terry pirosító.:heart:

1 Likes

Tényleg az, csak nagyon kell vele vigyázni mert nagyon erősen pigmentált.

1 Likes

Ez a zöldes árnyalat annyira szép! :heart_eyes:

1 Likes