Nagyon szép lett. Elégedett vagy a Flutter by palettával? Egy hónapja nézegettem zsibin, de elvitték. Ebben vannak hidegebb tónusú színek is ugye?
Ma elővettem a régen használt Nabla mágneses palettát. A matt téglaszín Petrát használtam a mélyítőbe, mozgó részre pedig a Mac Expensive pinket. Erre tettem rá az Inglot 115-ös pigmentet.
Köszönöm!
Köszönöm Egyelőre csak kétszer használtam, úgyhogy még nem próbáltam minden színt, de az alapján, amit eddig tapasztaltam, igen. A csillogósak alá elkél egy glitter primmer (főleg olyanok vannak benne, mint a Going Coconutsban, plusz van még egy glitter is), de amúgy szuper minden. Főleg hideg színeket tartalmaz, sőt, hirtelen nem is tudom van-e egyáltalán melegebb tónusba hajló
Köszi szépen! Nagyon régóta vadásztam már ilyen színekkel teli palettát és én is imádom ezeket magamon. Most még érkezik a mályvás paletta a CP-től, amit most adtak ki, remélem az is hasonlóan szuper lesz
Melyik az a mályvás paletta? Imádom azokat a színeket
Ezen a palettán és is sokat gondolkodtam mikor feltűnt egy példány a zsibin. De elég problémás a szemformám és ritkán használok szemhéjfestéket, hétköznapokon csak odakenek egy kicsit a pirosítómból, max egy nude árnyalatot. Nagyon szép sminket kreáltál vele
Köszönöm
A Making Mauves
Én még a bb krémem sem kenem föl itthonra mert csak a macera a lemosása bár erre nem kéne büszkének lennem.
De a reggeli-esti rutin természetesen a régi - reggel arctisztítás után c vitamin + hyaluron, este c vitamin, kollagén, retinol és arcra-nyakra dekoltázsra a koreai “csodakrém”.
Atyaég de szépséges
A rutinomat én is igyekszem tartani, abból azért nem engedek. Ahogy a fényvédőből se, de akkor már kell rá valami, és így indul a reggeli lusta nem-sminkem
Nagyon jól állnak ezek a színek, még a felsőd is illik hozzájuk.
Majd én is benevezek egy Inglot pigmentre, olyan szépségesek.
Igen, ma volt ebben egy kis szándékosság
Köszi szépen
Ugye?? Sajnos én sem tudtam neki ellenállni
Hát meg tudom érteni nagyon szépek és remekül kihasználható színek
Nem akartam eddig képet feltölteni, de ez is eljött. A Jeffree Star Mini-Breaker palettát használtam ma, de egyébként már másfél hete nem sminkeltem itthonra.
De jó, hogy tettél fel, irtó menő ez a smink, nagyon jól áll
Hű, ez nagyon szuper lett!