Mit használtál ma?

Nagyon szép lett. Elégedett vagy a Flutter by palettával? Egy hónapja nézegettem zsibin, de elvitték. Ebben vannak hidegebb tónusú színek is ugye?

2 Likes

Ma elővettem a régen használt Nabla mágneses palettát. A matt téglaszín Petrát használtam a mélyítőbe, mozgó részre pedig a Mac Expensive pinket. Erre tettem rá az Inglot 115-ös pigmentet.
Kép

Kép

Kép

Kép

14 Likes

Köszönöm!

1 Likes

Köszönöm :slight_smile: Egyelőre csak kétszer használtam, úgyhogy még nem próbáltam minden színt, de az alapján, amit eddig tapasztaltam, igen. A csillogósak alá elkél egy glitter primmer (főleg olyanok vannak benne, mint a Going Coconutsban, plusz van még egy glitter is), de amúgy szuper minden. Főleg hideg színeket tartalmaz, sőt, hirtelen nem is tudom van-e egyáltalán melegebb tónusba hajló :smiley:

1 Likes

Köszi szépen! :slight_smile: Nagyon régóta vadásztam már ilyen színekkel teli palettát és én is imádom ezeket magamon. Most még érkezik a mályvás paletta a CP-től, amit most adtak ki, remélem az is hasonlóan szuper lesz :slight_smile:

2 Likes

Melyik az a mályvás paletta? Imádom azokat a színeket :star_struck:

1 Likes

Ezen a palettán és is sokat gondolkodtam mikor feltűnt egy példány a zsibin. De elég problémás a szemformám és ritkán használok szemhéjfestéket, hétköznapokon csak odakenek egy kicsit a pirosítómból, max egy nude árnyalatot. Nagyon szép sminket kreáltál vele :star_struck:

1 Likes

Köszönöm :blush:

A Making Mauves :heart_eyes_cat:

1 Likes

Én még a bb krémem sem kenem föl itthonra mert csak a macera a lemosása :stuck_out_tongue_winking_eye: bár erre nem kéne büszkének lennem.
De a reggeli-esti rutin természetesen a régi - reggel arctisztítás után c vitamin + hyaluron, este c vitamin, kollagén, retinol és arcra-nyakra dekoltázsra a koreai “csodakrém”.

1 Likes

Atyaég de szépséges :star_struck: :star_struck: :star_struck:

2 Likes

A rutinomat én is igyekszem tartani, abból azért nem engedek. Ahogy a fényvédőből se, de akkor már kell rá valami, és így indul a reggeli lusta nem-sminkem :crazy_face:

Nagyon jól állnak ezek a színek, még a felsőd is illik hozzájuk.:slight_smile:

1 Likes

Majd én is benevezek egy Inglot pigmentre, olyan szépségesek.:slight_smile:

2 Likes

Igen, ma volt ebben egy kis szándékosság :joy:
Köszi szépen :slight_smile:

2 Likes

Ugye?? Sajnos én sem tudtam neki ellenállni :smiley:

1 Likes

Hát meg tudom érteni nagyon szépek és remekül kihasználható színek :heart_eyes:

1 Likes

Nem akartam eddig képet feltölteni, de ez is eljött. :smiley: A Jeffree Star Mini-Breaker palettát használtam ma, de egyébként már másfél hete nem sminkeltem itthonra.

IMG_20200325_092456_375

17 Likes

De jó, hogy tettél fel, irtó menő ez a smink, nagyon jól áll :star_struck: :star_struck:

1 Likes

Hű, ez nagyon szuper lett! :star_struck: