45-70
jojó
Elhatároztam, hogy megpróbálok minden hétköznap sminkelni. Ezáltal is kevesebbet törődök a munkával és többet magammal Nem utolsósorban pedig használom a dolgaimat végre
Ordinary alapozód van? Milyen?
Igen, ez a Serum Foundation. Nekem nagyon bejött, közepes fedésig építhető, nem kopik, nem ül be annyira a ráncokba és szép természetes a finise. Az utolsó cseppeket préselem már ki belőle. Van itthon a Coverage fajtából is, azt még nem próbáltam, de kíváncsi vagyok
Jól hangzik nagyon Felveszem a listára, hátha egyszer. Nem vagyok nagy alapozó fogyasztó, évi egy talán… még egy catrice-t nyúzok, sorbaáll egy nyx, meg ugye sok-sok kívánságlistás. Eldogadnék kisebb kiszerelésű alapozókat is, gyorsabban menne a tökéletes megtalálása
Nekem rengeteg van itthon, van vagy 10 bontatlan. A paletták után a második legnagyobb szenvedélyem a tökéletes alapozó kutatása Vannak ígéretes jelöltek már szerencsére
Ma voltam dolgozni, ennek “örömére” színeket is használtam:
De jó nektek hogy van kedvetek otthon sminkelni! Nekem betesz ez a szobafogság, macinaci, zuhanyzókonty és smink…??? mi az…???
Én sem nagyon szoktam amúgy, hasonlóan szoktam járkálni itthon. Viszont most hogy hónapokig itthon leszek, nagyon fog hiányozni a sminkelés és gondoltam kihúzom magam a bezártság okozta rossz hangulatból ezzel
Én most arcmaszkot használok gyakrabban és egyéb arcápolókat. Attól se kell tartani, hogy valaki bekopog, a nyuszifüles hajpánt is lehet rajtam. Legközelebb a hajpakolás lesz hosszabb ideig rajtam.
Sminkelni nem szoktam a falnak (más lenne ha egy férfivel élnék együtt), ki pedig alig megyek, csak ha muszáj.
Jelenleg én is vágyakozva nézek mindenkit, akin normális smink van. Cc krém, púder, pirosító, szempillaspirál meg néha egy kis highlighter. De ennél többet álmodni se merek, színek meg alapozó. Mondjuk, változott is a napi beosztásom, reggel ugyan kelek és megyek nyitni az irodát, de aztán dél előtt már jövök is el. Itthon még folytatom a munkát, de utána meg edzek valamennyit, akkor meg lemosom. Szóval lusta disznó lettem.
Én is így vagyok. Ez legalább örömet okoz. Nem fogok még erről is lemondani.
Sajnos én már hónapok óta nem igazán sminkelek. A férjem múlt hete home officeban van. Így még jobban zavar, hogy nem foglalkozok magammal (eddig könnyű volt azt mondani, hogy totál lefárasztott a gyerek azért nézek ki úgy, ahogy…).
Szerintem egy anyuka éveken át fáradt, szóval biztos nem macerál emiatt
Majd sminkelsz, ha lesz energiád. Ne gyötörd magad emiatt
Köszönöm szépen aranyos vagy
Nagyon szép vagy szuper ez a smink is nagyon
Ma is itthon… még boldog vagyok és bírom!
Bocsi az off topic miatt, de neked már megérkezett a makeup gépek rendelesed? Vagy van bármilyen számos, amivel nyomon tudod követni ténylegesen?
Budapesten van már, de még nem jött meg. Ráírtam az ügyfélszolgálatra, ők elmondták hol követhetem és mi az USAn kívüli tracking number.
Nagyon jól állnak neked ezek a színek