Hát igen. Az idegeskedés a leghatékonyabb fogyókúra.
Ma is sminkeltem, tudom itthonra minek, de hát annyira szeretem
Ezeket a termékeket használtam (szemöldököt a palettával oldottam meg)
Hű. Rajtam sosem volt ilyen látványos ez a tus!
Ha szeretsz, hát szeretsz. Ha jól esik, akkor otthonra is Jól teszed
Én már sokkal kevesebbet sminkelek (mindegy is miért), de ha valami kemény házimeló következik, akkor feldobom a legvörösebb rúzsomat, belenézek a tükörbe és kemény csajnak érzem magam- belecsapok a lecsóba (takarításba, stb…)
Mert jóóó sminkelni, ma én is belenyúlkáltam a Riviera palettámba akkor is ha csak otthon kuksolok
Ja igen, swatcholgatni is imádok. Meg elkezdtem a Colourpop palettáim átrendezését, és utólag jutott eszembe, hogy a Zodiac kimaradt
Szóval ezek itt a következő paletták színei:
Going Coconuts
All I See Is Magic
Element of Surprise
It’s my Pleasure
Dream Street
Good Sport
Ez nagyon jó ötlet!!!
Ha már kellette magát a Riviera paletta, a nyarat vártam vele, de végül úgy döntöttem felavatom A Kiko 46-os multikróm ceruzáját használtam még, nagyon szépséges és tartós
A Riviera volt a legelső szerelmem az ABH-tól, de mégis ő került hozzám legutoljára. A fehér színnek nagyon örülök, én sokat használom a szemöldököm alá és eddig csak az RDel palettában volt.
A “Minek?” pont elegendő válasz az, hogy mert szereted, és kész.
Azta, hogy szétkaptad a palettákat! Beleteszed őket egy nagy mágnesesbe majd? Könnyen kijöttek a panek?
Merengő…
Na be is veszek most egy c-vitamint, látva ezt a sok vitamint amit szedsz. Én hajlamos vagyok, nagyon nem figyelni erre.
Én is az a típus vagyok, aki egy trauma vagy rossz dolog után inkább fogy, mint hízik :/. Olyankor nem megy le semmi a torkomon.
Nekem ha lefogynék az nagyon gáz lenne mert eleve a csontjaim vékonyak? szóval nagyon meglátszana. Egyszer lefogytam 45-re hát hú, borzalmasan néztem ki :/. Lógott rajtam az összes nadrágom, olyan egészségtelenül néztem ki, valahogy nagyon nem tetszett. De ez én vagyok.
Azt hiszem szűk 44 kg voltam, amikor a legvékonyabb voltam és kb. 18 éves korom körül (mindenesetre tini voltam) az akkor használt farmernadrágom most is megvan emlékül, hát mit ne mondjak nem semmi derekam volt, azért olyan nem szeretnék már lenni, az tuti.
Gyönyörű a smink :)). Nagyon illik hozzád ez a szín, paletta, csodaszép vagy :).
Merész :D. Nagyon jó a rúzsod színe :).
Arra gondoltam hogy visszarendezem őket a palettákba de a saját ízlésem szerint. Megpróbáltam a kedvenc színeimet a legnagyobb, 15-ös palettába (All I See Is Magic) De nem sikerült túl harmonikusra mert azt hiszem 4 matt van és 11 fényes. Nekem ezek a gyönyörűen fénylő nude színek a gyengéim. Ilyen lett, de még variálni akarok rajta.
Jól néz ki! Igazából hetente variálhatod, ha,olyan kedved van. És ezek élénk színekkel is jól mutatnak.
Nekem is a fényes, szatén nude színek a kedvenceim Nagyon jól néz ki ez a paletta.
Csatlakozom.