Mit használtál ma?

Jah leesett:D
Banyek nagyon vékony vagy, én szívesen átadok neked egy kis test zsírt fenék és combtájékról :slight_smile:

1 Likes

Én alma alkat vagyok, így bárhonnan szívesen adok! :laughing:

166… Az 50 volt mindig. Ever… . Ettem eleget eddig is, csak most megint car munkahelyem van/volt.

2 Likes

A túl sok B ragyásít… . Iszom elég teát, de úgyis. Csak csínján.

2 Likes

Most csak eszek egész nap, filmet nézek, ide is írogatok, ilyesmi. Szeretem a kajás képeiteket is.

2 Likes

Én 160 vagyok és hajdanán én is 47-50 kg között mozogtam. Sírom vissza, az én munkahelyem is :poop:, de mégsem sikerül visszaállnom ugyanerre a súlyra. Igaz én 46-47 kg-osan sem voltam vékony, alkatilag nem bírok túl vékony lenni, szó szerint mindenhova hízok, és mindenhonnan fogyok, de amióta átléptem a 40-et azóta lefele nem akar mozdulni egyáltalán.
A sport is mérsékelt, jelenleg meg ugye nulla, ez sem segít :roll_eyes:, szóval szívesen adok 3 kg-nál többet is. :rofl:

4 Likes

Tegnapi Zoeva Smoky felfedezős sminkem.

IMG_20200321_121159
IMG_20200321_120954

17 Likes

Akkor ne is mondjam, hogy én 160 centisen 38-40 kiló vagyok? :smiley: :smiley: :smiley:

3 Likes

Meeeeeenyiiiiiiiii? Hogyan??? De most komolyan!!! Akkor nagyon vékony lehetsz.

Az a vicc, hogy egyáltalán nem látszik. :smiley: Még tavaly ősszel egy szar munkahely miatt 4 kilót fogytam még ebből is, és senkinek sem tűnt fel, csak ha ráálltam a mérlegre.

2 Likes

Valószínűleg mindig vékony alkat voltál, és ezért nem tűnik fel, de ha én lennél 38-40 kg, akkor az nagyon-nagyon feltűnne, sőt el sem tudom képzelni. Nekem a felsőtestem nem nőies, iszonyú masszív, ezzel szenvedek a legtöbbet. Vagyis jobban le kell fogynom ahhoz, hogy olyan felsőtestem legyen, mint egy átlagos nőnek! Iszonyú szívás!

1 Likes

Én mellből fogyok először, a szalagavatóm előtt például két hét alatt olyan szinten eltűntek, hogy már nem volt rám jó a ruha, és úgy kellett rámkötni, mert nem volt, ami megtartsa. :smiley:

2 Likes

Én mindenhonnan fogyok, a szó legszorosabb értelmében, tehát mellből is. A sport azért elengedhetetlen nálam, mert a felsőtestem elképesztően masszív, és ott erősen formálni kell, a felső-belső combomon is van egy kritikus zsírpárna, ami kizárólag akkor megy csak le, vagy inkább apad, ha az átlagosnál jobban fogyok le, és mellett sokat sportolok, és ehhez már tényleg sokat kell sportolnom. A hasam is szeret tartalékolni, meg a derekam is. Na ez is nehezen lesz és marad lapos. Hihetetlen, hogy én a genetikai lottó egyik leges-legnagyobb vesztese vagyok. Mindenben 1000x-es erőfeszítéseket kell tennem, hogy átlagos legyek! Na ez az igazi szívás!

2 Likes

Atyaég…akkor te még faxon is utazhatsz :))

2 Likes

Nekem mindkét sminked tetszett, a rózsaszín is jól állt szerintem :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép lett! Jól áll ez a hideg zöldesszürke(?) szín nagyon! :star_struck:

1 Likes

Mai smink, alapja a @zalla - tól kapott Colourpop tus, amit mostanra már az Inglot duraline segítségével használok. Ihletet az euphoria sorozatból merítettem, ha úgyis itthon vagyok, szerintem még kísérletezek hasonló sminkekkel.
IMG_20200322_111407

10 Likes

Jaj de jó, tök hatvanas évek vibe lett! Nagyon klassz smink! :slight_smile:

1 Likes

Szép vagy, és jó fehérbőrű :slight_smile:
Véletlenül nem a 2.ker-ben laksz?

1 Likes

Nem, 7. kerület :wink: