Mit használtál ma?

Mondjuk letörölhettem volna :smiley: Bocsi az undis képért, le is szedem mindjárt :smiley: Egész nap spréztem a kis patit már megszokoktam hogy folyton teafás a fejem :smiley:

Ezekkel sminkeltem ma délelőtt:
Kép

6 Likes

Ha ez a Velvet Rose paletta, ez nekem is megvolt. Tényleg jó. Ezek a típusú palettái meglepően jók a márkának. Az ABH Subculture dupe-ját is próbáltam (mielőtt megvettem az eredetit) és az is szuper volt.

1 Likes

Igen valóban ez a Velvet Rose. Nagyon krémesek a festékek benne, jól pigmentáltak csak kicsit foltosak a sötétebb árnyalatok, de drogériás viszonylatban szerintem nagyon jó, főleg ha valaki nem akar vagyonokat költeni egy high end termékre. Igazából, gondoltam felteszem a zsibire de végül inkább megtartottam, ha mást nem jó lesz utazós palettának is ha egyszer elmehetünk majd nyaralni :smiley:

1 Likes

Ma előkerültek a kis Mac összeállításaim:
Kép

8 Likes

Minden nap próbálok másik palettával sminkelni, és így lassan végig érek mindegyiken.
Kép

Kép

Kép

Kép

13 Likes

De jól áll ez a lilás smink, szépen kiemeli a zöldet a szemedben :star_struck:

1 Likes

Pedig elvileg barna szemem van :slightly_smiling_face:

1 Likes

Lehet csak a színek erősítik fel a zöldes részeket a szemedben, egyébként én is barnaszemű vagyok, de néha lesz benne egy zöldes fény ha olyan sminket teszek fel :slight_smile:

1 Likes

Mai smink az utolsó előtti kimenős napomon. (előre foglalt orvosi időpont volt hónapokkal ezelőttről)

Kicsit “elirigyeltem” @anon27689852 csodálatos lila alsó pillatőit és kipróbáltam én is :slight_smile: A bronzer most a szemhéjamra is felkerült @whitemerci -vel folytatott bronzosítós csevegés kapcsán. Nekem eddig eszembe se jutott, köszönöm Lányok a jó ötleteket és az inspirációt :heart:

03_20_ smink 1

03_20_smink 2

10 Likes

Tegnap a BH Cosmetics Zodiac Love Signs palettával sminkeltem, újabb esélyt adva neki. Ezt a terméket már feltettem zsibire de a koronavírus miatt töröltem az összes eladó cuccomat. Gondoltam próbálkozom még vele. Rájöttem miért nem jött be nekem ez a paletta: hiába tűnik pigmentáltnak, a fényes színek egyszerűen eltűnnek rólam pár óra alatt. Pedig a Pupa sticket használtam alapként ami nálam eddig bombabiztos volt, és még vele sem volt tartós. 9 körül sminkeltem, délután már újra kellett applikálnom a színeket és 5 óra körül ennek ellenére már megint ilyen kopott volt:
Pink színű Essence szemceruzával erősítettem meg a pillatövet
Kép

Kép

Kép

12 Likes

Annyival jobban érzem magam ezzel a mai szemsminkkel mint a tegnapi rózsaszínnel. Ez sokkal inkább én vagyok. Pedig nem megyek ki ma sem a lakásból, de kell a lelkemnek ez a pár perc sminkelés. Kikapcsol, örömet okoz és jobban érzem magam. Alapozó helyett a Catrice Tinted Blurt használtam. Most ezt a terméket is bevettem a project panbe mert nem annyira új darab.
Highlightert nem használtam, az UD bronzer pedig lemaradt a képről. A szemsmink széleit is vele satíroztam el. Szeretném ezt is most már elhasználni. Mióta megvan az Essence szempillaprimer, ma van az első nap, hogy nem használtam. A korrektorom már nagyon a végét járja, talán 1 vagy 2 használat és kifogy.
A Fenty púder nagyon szépen mattít de kicsit sötét. A dobozában borzalmasan sötétnek tűnik de az arcomon nem vészes és tetszik vele a végeredmény.
Kép

Kép

Kép

Kép

12 Likes

Jaj de fasza kis paletta, háhááá, a horoszkópkm szerint a lila az én színem, ha jól látom :slight_smile:

1 Likes

Ez is szép, de nekem a tegnapi rózsaszín jobban tetszett. :slight_smile:

Nekem ez jobban tetszik! :)).

1 Likes

Tényleg? Valamiért nem szeretem magamon a rózsaszínű szemsminket. A lilát és nude-okat annál inkább.

1 Likes

Jelenleg ezeket fogyasztom. Van még egy C-vitaminom por formájában, ha nem felejtem el, akkor még abból is egy mérőkanálnyit fogyasztok. Van D-vitaminom tabletta és folyékony is, de azt szinte mindig elfelejtem.
Várakozik még 1 bontatlan multivitamin tabletta és 3 pezsgőtabletta formájában.
Nem direkt a vírusos időszak miatt szedem ezeket, csak eléggé legatyásodtam az utóbbi hónapokban.
IMG_20200321_193838

5 Likes

Ez mi?

Az 50 se túl sok :worried: A multit is szedd, hátha jobban tudsz enni tőle. Gondolom tele van B-vitaminokkal.

2 Likes

Ne haragudj, megkérdezhetem hány cm magas vagy?