Mondjuk letörölhettem volna Bocsi az undis képért, le is szedem mindjárt Egész nap spréztem a kis patit már megszokoktam hogy folyton teafás a fejem
Ezekkel sminkeltem ma délelőtt:
Ha ez a Velvet Rose paletta, ez nekem is megvolt. Tényleg jó. Ezek a típusú palettái meglepően jók a márkának. Az ABH Subculture dupe-ját is próbáltam (mielőtt megvettem az eredetit) és az is szuper volt.
Igen valóban ez a Velvet Rose. Nagyon krémesek a festékek benne, jól pigmentáltak csak kicsit foltosak a sötétebb árnyalatok, de drogériás viszonylatban szerintem nagyon jó, főleg ha valaki nem akar vagyonokat költeni egy high end termékre. Igazából, gondoltam felteszem a zsibire de végül inkább megtartottam, ha mást nem jó lesz utazós palettának is ha egyszer elmehetünk majd nyaralni
Ma előkerültek a kis Mac összeállításaim:
Minden nap próbálok másik palettával sminkelni, és így lassan végig érek mindegyiken.
De jól áll ez a lilás smink, szépen kiemeli a zöldet a szemedben
Pedig elvileg barna szemem van
Lehet csak a színek erősítik fel a zöldes részeket a szemedben, egyébként én is barnaszemű vagyok, de néha lesz benne egy zöldes fény ha olyan sminket teszek fel
Mai smink az utolsó előtti kimenős napomon. (előre foglalt orvosi időpont volt hónapokkal ezelőttről)
Kicsit “elirigyeltem” @anon27689852 csodálatos lila alsó pillatőit és kipróbáltam én is A bronzer most a szemhéjamra is felkerült @whitemerci -vel folytatott bronzosítós csevegés kapcsán. Nekem eddig eszembe se jutott, köszönöm Lányok a jó ötleteket és az inspirációt
Tegnap a BH Cosmetics Zodiac Love Signs palettával sminkeltem, újabb esélyt adva neki. Ezt a terméket már feltettem zsibire de a koronavírus miatt töröltem az összes eladó cuccomat. Gondoltam próbálkozom még vele. Rájöttem miért nem jött be nekem ez a paletta: hiába tűnik pigmentáltnak, a fényes színek egyszerűen eltűnnek rólam pár óra alatt. Pedig a Pupa sticket használtam alapként ami nálam eddig bombabiztos volt, és még vele sem volt tartós. 9 körül sminkeltem, délután már újra kellett applikálnom a színeket és 5 óra körül ennek ellenére már megint ilyen kopott volt:
Pink színű Essence szemceruzával erősítettem meg a pillatövet
Annyival jobban érzem magam ezzel a mai szemsminkkel mint a tegnapi rózsaszínnel. Ez sokkal inkább én vagyok. Pedig nem megyek ki ma sem a lakásból, de kell a lelkemnek ez a pár perc sminkelés. Kikapcsol, örömet okoz és jobban érzem magam. Alapozó helyett a Catrice Tinted Blurt használtam. Most ezt a terméket is bevettem a project panbe mert nem annyira új darab.
Highlightert nem használtam, az UD bronzer pedig lemaradt a képről. A szemsmink széleit is vele satíroztam el. Szeretném ezt is most már elhasználni. Mióta megvan az Essence szempillaprimer, ma van az első nap, hogy nem használtam. A korrektorom már nagyon a végét járja, talán 1 vagy 2 használat és kifogy.
A Fenty púder nagyon szépen mattít de kicsit sötét. A dobozában borzalmasan sötétnek tűnik de az arcomon nem vészes és tetszik vele a végeredmény.
Jaj de fasza kis paletta, háhááá, a horoszkópkm szerint a lila az én színem, ha jól látom
Ez is szép, de nekem a tegnapi rózsaszín jobban tetszett.
Nekem ez jobban tetszik! :)).
Tényleg? Valamiért nem szeretem magamon a rózsaszínű szemsminket. A lilát és nude-okat annál inkább.
Jelenleg ezeket fogyasztom. Van még egy C-vitaminom por formájában, ha nem felejtem el, akkor még abból is egy mérőkanálnyit fogyasztok. Van D-vitaminom tabletta és folyékony is, de azt szinte mindig elfelejtem.
Várakozik még 1 bontatlan multivitamin tabletta és 3 pezsgőtabletta formájában.
Nem direkt a vírusos időszak miatt szedem ezeket, csak eléggé legatyásodtam az utóbbi hónapokban.
Ez mi?
Az 50 se túl sok A multit is szedd, hátha jobban tudsz enni tőle. Gondolom tele van B-vitaminokkal.
Ne haragudj, megkérdezhetem hány cm magas vagy?