Hajjaj, az enyém még kisebb. Szerintem nála még nem vészes, persze lehet, hogy mást gondolnék, ha,olyan sminket látnék rajta, ami kinyitha a tekintetet. Nekem úgy kell a sötét külső v és a világos belső szemzug, mint egy falat kenyér, szörnyű kis egértekintetem van nélküle.
És nekem jobban működik, ha az alsó pilkatőben először a szemfestéket maszatolom el, és erre erősítek rá ceruzával, mindig ez a megszokott menet. Kinek mi válik be.
Én nem tudtam otthon maradni, de párom a munkatársam tehát nem lenne értelme… Kisboltokba mivel nyitva lehetnek bármikor menni kell javítani stb…tömegkozlekedni nem szoktam (vagy kocsi vagy gyalog)
Este voltam egy nagyobb boltban és minden volt (!!!)
Ma megfogadtam hogy csak 1 alapozót, spirált, rúzst fogok használni mert sosem tudhatja az ember mikor kapja el a vírust és minden menne a kukába
Ma egy nagyon egyszerű és nagyon láthatatlan sminket készítettem. Kathleen Lights ezen videója ihlette:
A Sensai alapozót eddig kétszer használtam és fenomenális. Annyira szép és természetes a végeredmény, hogy csak ámulok és bámulok.
Eddig kétszer használtam. Egyszer blenderrel, ma pedig KAP alapozó ecsettel. Talán ecsettel még szebb lett a végeredmény. Amikor először swatcholtam az alkarom belső felén, ahol hófehér a bőr, kicsit megijedtem, hogy sötét lesz. De az arcomon tökéletes a színe, olyan mint egy második bőr. Szép a fedése de egyáltalán nem maszkos, nagyon természetes. Örömmel fogom elhasználni. Az üvege pedig olyan, mintha egy parfüm lenne. Pumpás kiszerelés, ami újabb plusz pont nálam. Egyszóval nagyon tetszik és örülök, hogy megvettem, főleg, hogy nagyon jó áron csaptam le rá a zsibin.
Nálunk tegnap (vasárnap) késő este döntöttek a termelés leállításáról (bútorgyár) Az irodaház félgőzzel ma még működött. Nem lesz teljesen bezárva a gyár, ügyeletet tartunk. Mi 8-an vagyunk az irodában, reggel 3 embert hazaküldtek, hogy csak 5-en maradhatunk. A kisebb irodákban 1, 2 maximum 3 fő dolgozhat. Ez a hét fizetett szabadság mindenkinek, a továbbiakat senki sem tudja.
Megmondom őszintén ezt most nem bánom, mert pont ma kellett megmondani és nyilatkozni az oviban, hogy a következő két hétben visszük e a gyereket. Így legalább megoldott a felügyelete általam. Jövő héten apuka és anyósom vigyáz rá a felváltva, ha nekem esetleg dolgoznom kell. Mami még dolgozik, 57 éves, fiatalos nő, aki hála istennek semmilyen gyógyszert nem szed (én meg 36 évesen igen) és kiváló egészségi állapotnak örvend. Ellenben anyukámmal, aki nyugdjíjas, 65 éves múlt (nyáron lesz 66) és cukorbeteg, vese gondokkal küzd és szívelégtelenséggel is kínlódik. Szóval ő tényleg veszélyeztetett, rá semmiképp nem szeretném bízni a kisfiamat. Nem is megyünk át hozzá, nehogy megfertőzzük bármivel. Ma délután kicsit voltunk levegőn, de szigorúan elkerülve a játszóteret és más embereket. Nagyon várom, hogy véget érjen ez az őrület, szeretnénk visszakapni a megszokott kis életünket. Vigyázzatok magatokra ti is!
Kissé lemaradtam, mint a borravaló, próbálom pótolni, de lehetetlenség, már a fórum arculata is változott, na de azért nem adom fel .
Nekem van egy “tartós” tojástartóm, aminek a tojástartós betétrésze ki is vehető. Nem lenne rossz konstrukció, de talán már az M-es mértnél is nehézkesen lehet összezárni, az L-es mért meg teljesen felejtős. Blenderhez viszont optimálisnak tűnik , még a minőségellenőröm is egyetért vele
Ó ez a drága kis bolyhos nyuszkó
Így a tojástartó blenderrel egészen húsvéti hangulatot hozott nekünk
De szép állatka!
Én is nyuszis! Szabadon ő is?
Muti képet őnyusziságáról
Teszek fel a csevegős topicba
Ó sajnálom, hogy nálatok is “beindult” a leállás Remélem én is hamar leáll ez az őrület, noha személy szerint egy kis pihenőt nem bánok, de nem akarok egész nyáron a suliban izzadni, pedig esélyes, hogy ez történik majd Ügyesen próbáljátok megoldani, épp gondoltam a kisgyerekesekre, mert nekik extrán nehéz megoldani a felügyeletet.
Amúgy olyan szép az idő itt Pesten is, álmomban is sétálgatok kinn párommal, annyira rossz ez a kényszer bezártság.
Vigyázzatok ti is magatokra és a nagyszülőkre, remélem épen és egészségesen átvészeli mindenki ezt az időszakot.
Ha a minőségellenőr jóváhagyta, akkor tessék “rendeltetésszerűen” használni azt a blendertartót!
Minőségellenőr
Igen-igen, szoktam hallgatni az én kis minden lében kanálkámra , na meg hát ki is követeli erősen a figyelmet, minden körülötte forog, ő a kis hercegnőnk.
Olyan fényes a csaj arca, leizzadt a sok sminkeléstől
Karantén smink 2. nap
Egyébként meglepően jó ez a Revolution paletta, simán kenterbe veri a tegnap City Minit. A Pink Pandán kaptam amúgy ajándékba, magamtól nem hiszem, hogy megvettem volna. Az egyetlen izgalom a mai napon, hogy kinőtt a második fejem a szemöldökön felett, nagyon fáj és ki se lehet gyilkolni
Mi csillog a homlokodon?
A teafaolajsprével lekezelt gigászi pattanásom
Jaj, annyira nem is látszik.
Mintha izzadnál, olyan