Mit használtál ma?

Ú, hát az a púder csodálatos, ilyenkor irigylem azt akinek száraz vagy normál bőre van és nyugodtan tud ilyen termékeket használni :smiley: Biztosan nagyon jól néz ki rajtad, csak gondolom hozzá kell szoknod, mert nem használtál eddig ilyen jellegű terméket. :slight_smile:

1 Likes

Mai kellékek:
Kép

Kép

Kép

9 Likes

Kombinált bőröm van így a homlokomon nem tett jót, de még vannak ötleteim, mert amúgy meg annyira szép bőrfényt ad. Majd kísérletezgetek :smiley:

1 Likes

Nagyon tetszik ez a paletta. Ma ezekkel a termékekkel sminkeltem:
Kép

8 Likes

Ki hogyan éli meg a kényszer karantént? Nekünk sincs suli bizonytalan ideig :frowning: Persze jó egy kis pihi, de kb az egyetlen kimozdulásom volt jelenleg. Barinőkkel se találkozom kb. csak löncshúst meg lisztet megyek le venni :laughing:

Azt találtam ki, hogy nekiállom “gyilkolni” a drogériás palettáim (bár lehet szempillaspirált még beszerzek, biztos ami biztos :rofl: )

Ezt a City Minit nem szeretem, de itthonra sajnálom a szép palettáimat kenni. A Glitter primerrel a potyogós csillámos rész is működésre bírható.

03_16 smink

6 Likes

Én boldogan lennék otthon, de nem engedik. Nem azért, mert olyan hasznos a munkám, hanem ilyen a munkahely :confused:
Nem tetszik a kihalt város. Volt egy idegbeteg nő a metrón, aki rászólt a mellé ülőre, hogy : “üjjé rám bazmeg” és felpattant, majd elviharzott.
Van, aki kesztyűben nyomja, aminek csak úgy van értelme, ha egyszer használatos vagy minden alkalom után kimossa 6 fokon. Maszkost alig láttam.
Amúgy nem sminkeltem egyáltalán :stuck_out_tongue: Arcápolók ezek voltak: Keep Cool Ocean Mist, ANR szérum szem köré is, orcákra még egy kis Clinique Moisture surge izé krémzselé és szaladtam. Fényvédő nuku. Szemkrém nuku (itt van egy kis gyulladás, így nem viseli el sem a szemkrémet, sem a fényvédőt).

3 Likes

Én is jöttem dolgozni, bár ma akarok egyezkedni a főnökömmel, hogy ne kelljen minden nap bejárjak (sajnos otthonról nem nagyon tudok viszont). Főleg azért, mert most a két gyerek ugye otthon van, de a férjem nem tud mindegyikkel tanulni, mert ő viszont otthonról dolgozik. De nem várhatom el a másodikostól főleg, hogy egyedül tanuljon…

Én sem sminkeltem, főleg mert az orromon herpesz lett. Micellás víz, SubQ szérum és fényvédő volt a mai szett.

Viszonylag kevesen voltak a tömegközlekedési járműveken (kíváncsi vagyok, a BKK mikor csökkenti a járatszámot, mondván kevés az utas = mégis tömeg lesz a járműveken?), maszkost nem láttam, kesztyűst igen, de keveset.
Ellenben az Auchan durva volt, maszkban, kesztyűben (gumi, kötött, nylon - amit akarsz) millió ember, hatalmasra pakolt kocsikkal.

4 Likes

Én itthonról dolgozom, de a épp Parlament ülésezik, úgyhogy van munka bőven. :smiley:

3 Likes

Valamiért azt képzeltem, hogy lement ez a dili, hogy spájzolunk :confused:

Még csak most kezdődik igazán. Ennyire üres polcokat még soha nem láttam.
Egyelőre mi is dolgozunk, keressük a megoldást a továbbiakra.

4 Likes

Suliban dolgozok rendszergazdaként, hiába hogy nincs gyerek 8-16.ig nyomom. Tanárok nincsenek… csak én, az iskolatitkár, a takarítók meg a karbantartó. :frowning:

5 Likes

Hű kitartást Lányok! Én is attól tartok most indul be igazán a pánik, főleg, hogy holnaptól 3-tól zárva lesznek a boltok, más kérdés, hogy most akkor ugyanaz a mennyiségű ember fog ott szerencsétlenkedni rövidebb ideig mennyivel jobb? (Mondjuk legalább nem lesz lerabolva a bolt mintha kitörne a háború)

@umpalumpa de gáz volt ez a nő, sajnálom :frowning: Velem is megesett, hogy leültem, sose ülök más mellé ha van elég hely. Két szabad hely volt köztem és egy pasi között, de amint leültem már el is iszkolt a metró másik végébe. Elő se mertem venni a zsepimet, hogy kifújjam az orrom. Pedig csak a hideg széltől csöpög mint a csap :smiley:

4 Likes

Rémisztgeted szegény, ártatlan polgárokat? :wink: :joy:

2 Likes

Készülök a Helloweenra :rofl:

Hú annak a lánynak se lettem volna a helyében aki mert köhinteni hármat… olyan csúnyán néztek rá, azt hittem felkoncolják :frowning:

3 Likes

Az élelmiszerboltok, patikák és drogériák 15 óránál tovább is nyitva lehetnek.

5 Likes

De jó , hátha leakciózzák a szempillaspirált, hogy tipp topp legyek itthon is a rókás shortomban :smiley:

2 Likes

Ez az orrfújásos vagy köhögéses dolog ismerős :joy:. Én sajnos kicsit allergiás vagyok, úgyhogy néha előfordul, nem mertem eddig még körbe nézni:).

3 Likes

Én már próbálom magamban tartani és álcázva törölgetni az orrom mielőtt löncshúst csinálnak belőlem :rofl:

3 Likes

Gondolom, mindenkinek kialakult a mindennapi sminkrutinja, mit mivel érdemes felapplikálni, milyen “irányban” vigyünk fel a bronzosítót, a pirosítót, hogy optikailag szépítsük az arcunkat, stb… néha rám jön, hogy kipróbáljak valami más technikát, főleg a szemsmink során.
A mai kísérletem tárgya valószínűleg csak nekem kihívás, szemceruzával kihúztam a felső pillatövet(cicásan, mert anélkül nem élet az élet), alul a vízvonalon és kb. a pillatő feléig (azzal az indokkal, hogy optikailag ne kicsinyítse a szemem). Egy lila Avon Mark ceruzát használtam, ami felül működött, alul viszont alig bírtam elsatírozni , a vízvonalról pedig azonnal eltűnt.
A vonalakat a Lolita paletta egy sötét, majd világosabb színével satíroztam volna el, ha a ceruza engedi, de legalább a nap során is tartotta magát (szemhéjalapozót és matt bőrszínű szemhéjpúdert használtam előtte). A belső szemzugba egy lilásan irizáló Colourpop SSS highlightert ütögettem fel az ujjammal, mert a sok full színes szemsmink után olyan védtelenül csupasz volt a szemhéjam…
Az inspirációt Pádár Detti sminkes adta:

9 Likes

Egyetértek a vízvonal félig kihúzásával. Nézem ezt a számomra ismeretlen lányt, és sajnálom, mert mintha összenyomta volna a ceruza a szemét… Pedig a smink többi része tetszene.

1 Likes