Mit használtál ma?

Én monduk a lilát érzem magamon hivalkodónak munkahelyen, úgy gondolom a vörös belefér, főleg ha szolizok rendszeresen.

1 Likes

Én suli után egy multinál voltam pénztáros. Ott a sminket nem kötötték ki, hogy nem lehet, de a ruhában úgy éreztem magam mint egy hajléktalan ( főleg azért mert 20 számmal volt nagyobb rám) :smiley: Itt most a jelenlegi munkahelyemen lehet meglát egy ügyfél és elkönyveli magában hogy erős a rúzsom, de attól nem fog máshoz menni ha a munkámmal meg van elégedve :slight_smile:

3 Likes

Te még fiatal vagy, minden jól áll! Rajtam viszont közönségesen hatna munkahelyen. Főleg, hogy a 95 % egyáltalán nem is sminkeli magát. :roll_eyes:

1 Likes

Hozd a Lisákat is lécci :wink: :pleading_face:

1 Likes

esetleg LouLou-t is megillatolnád? :slight_smile:

Sőt! Shalimar nagyasszonyt is, ha van kedved cipelni :wink: Meg amit gondolsz, hogy érdekes lehet a szemeimnek :smiley:

1 Likes

Köszönöm:) Most, hogy így időben válaszolok :grinning:: a rúzs Makeup Revolution Lipstick Collection /Matte Nude. 5 db rúzs van ebben a szettben, mind kényelmes és aránylag tartós és 3500.- Ft körül van az ára ( az öt darabnak persze…) Én nagyon megszerettem…

1 Likes

Fúú, nagyon jó ez a rúzs :heart_eyes:

1 Likes

Igen, én is nagyon szeretem bár önmagában, szájfény nélkül elég durva :grin: szóval inkább így szoktam használni.

2 Likes

Sose késő :kissing_heart:
Nagyon megérték az árukat, csodaszép ez a nude árnyalat is :heart_eyes:

Gyönyörű ez a vörös rúzs és kifejezetten jól áll neked.

2 Likes

Az Ofra tényleg kivételes darab. Hihetetlen fénye van, elég egy icipici ecsetsuhintás és máris ott van. Imádom. A mini kiszerelés is elég lesz időtlen időkig. Pillow Talk árnyalat egyébként az enyém.

2 Likes

Ma reggeli kellékeim. Nagyon szép a ND paletta, rögtön kaptam is dicséretet ma, hogy kifejezetten szép a szemsminkem. A Pupa stickkel késő estig mozdulatlan maradt, pedig reggel hatkor sminkeltem. Ez a Pupa cucc maga a tökély.
Kép

7 Likes

Már említettem, hogy a Képviselői Irodaházban (és időnként a Parlamentben) dolgozom, szerencsére egy olyan frakciónál, ahol senkit sem érdekel, milyen a sminkem. Múltkor egy durván pink szemsminket csináltam, és a menzán a szakács csaj megjegyezte, hogy milyen jó a sminkem, ő ilyet sose merne ide csinálni magának. :smiley: Mondjuk érthető, ő konzervatívabb emberekkel is találkozik, mint én.

3 Likes

Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts:

Pont az Ofra Pillow talk illetve a Cloud 9 ami nagyon nagyon tetszik, de egyelőre kívánságlistás csak a dolog, hátha kifogok minit, ezek szerint az is örök életre elég :heart:

2 Likes

Tegnap Maybelline Snapscarát, Revolution Sopx paletta fehér csillogós szemhéjfestékét, Maybelline pirosítót (krémes használtam)

Ma szintén ezt a szempillaspirált, pirosítót, Revolution Sopx paletta barna csillogós szemhéjfestékét, és This is me rúzst 01-es freezy?-t használtam :). Valamint a tegnap kapott Suddently :).

6 Likes

Ma csak egy gyors szokásos heti bevásárlásra készülök, így gondoltam végre kipróbálom az Annabelle Minerals fényes hatású alapozóját (csak tesztert rendeltem belőle, mert nagyon zsíros bőröm van és nem szoktam fényes alapozót használni) :slightly_smiling_face:
Ritkán szoktam ennyire minimál sminket készíteni, de most valahogy nagyon jó érzés, a poralapozót nem is érzem a bőrömön, de szép fedést adott és a fényessége is tetszik (aztán lehet mire hazaérek zsírban fog úszni az arcom :joy:)
A MAC rúzst még egy limitált szettben kaptam a tesómtól, egy majdnem narancs szín, így csak finomítva, ujjammal eldolgozva tudom hordani, másképp nem áll jól. Nem a kedvenc MAC rúzsom.
IMG_20200314_104045 IMG_20200314_104021 IMG_20200314_104422 IMG_20200314_105555

14 Likes

Nagyon szép lett a minimál sminked is :slight_smile: Végül mi lett az Annabelle-lel? Bírta a strapát mire hazaértél? :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen :blush: :blush: :blush:
Egyébként meglepő módon nagyon jól bírta az alapozó, de azért valóban gyorsabban átfényesedett, mint a magas fedésű matt alapozóim. Viszont imádtam a végeredményt, hogy nem éreztem a bőrömön, illetve több bókot kaptam ma a sminkemre, mint amikor full glamben nyomom :grinning: Még a férjem is megkérdezte mikor hazaért, hogy mit használtam, mert ragyogok :smiley: Lehet jelent ez is valamit :smiley:

3 Likes

Jaj de klassz! :slight_smile: Szerintem a full glamot mi csajok szeretjük inkább a pasik az egyszerű, természetes hatású sminket kedvelik :smiley: De nagyon kedves volt a férjed :smiling_face_with_three_hearts:

Én még nyomiskodok a Hourglass arcpalettám Diffused Light púderével, de nem adom fel :smiley: Az is ilyen ragyogó púder :smiley:

3 Likes