Tegnapi smink
Kipróbáltam Lisa Red Velvet rúzsát, csodálatos, szerintem a legszebb és legkényelmesebb viseletű (fél) matt vörösöm
A szememre és az arcomra is a Champagne árnyalat került fel
Tegnapi smink
Kipróbáltam Lisa Red Velvet rúzsát, csodálatos, szerintem a legszebb és legkényelmesebb viseletű (fél) matt vörösöm
A szememre és az arcomra is a Champagne árnyalat került fel
Az irigy ember: (rengetegszer hallom) “azért van időd sminkelgetni mert semmi dolgod nincs”
Ahhoz hogy feldobjak egy alapot, spirált és rúzst szerintetek mennyi idő kell?
Minimum 3 óra A leggyorsabb smink nekem is az ajakhangsúlyos, főleg amióta lett blenderem az alapozás is hamar megvan
De tényleg, még ha nagyritkán szemhangsúlyos sminket csinálok, akkor sem vesz el semmi időt a háztartási munkámból, munkahelyről sem kések el. Persze ha nézegetem a sminkjeim, próbálgatom azt is amit “óóó de rég használtam már”, a karomra kenegetem a rúzsaim “ez milyen is?” akkor tényleg lesz 3 óra de ez nem tartozik a napi rutin közé gondolom senkinek sem
Uhh, mindig is nyáladzva néztem a Lisa rúzsokat, de ez valami csodás.
Mondják ezt azok, akik reggel félórát nyomogatják a telefont, aztán leugatják a gyereket, hogy lassan reggelizik.
Ez volt a legelső vágyam az összes kollekciójából végül elérkezett ő is Nem tudok betelni Lisa rúzsaival imádom őket, kb majdnem mindet megvenném A Myth-re fenem még a fogam nagyon, de az most nem kapható
Hát, beindult az agyam hátsó részén a hörcsög effektus, de lebeszéltem magamat még a vágyról is. Imádom a vörös rúzst, de a munkám miatt nem tudom naponta használni. Három van, de lassan rám avasodnak.
óóó Sajnálom… én is vörös rúzs gyűjtögető vagyok, egyetlen van ami majdnem elfogyott az is vagy 5 éves Nem avas egyáltalán
Az én lányom már felnőtt, így engem a kislány kutyánk szokott figyelni mindig feszült érdeklődéssel arcápolás közben.
Mai visszafogott smink. Ma hideg színekhez volt kedvem, a rúzsom konkrétan egy lilás szürke árnyalat, bár képen nem jön át teljesen, de imádom.
Hát ha a vörös rúzs hanyagolásáról van szó, itt az ideje új munkahely után nézni
Szép vagy!
Jól áll a zöld (is)!
Sajnos azt én se merek munkahelyre. Nem is lenne idevaló…
Hát a munkahelyek nagy része nem tolerálja a hivalkodó sminket, körmöt stb…Nem is komolyan írtam az előzőt.
Köszönöm szépen
Tudom, hogy nem komolyan…
De itt én se érezném magamat benne jól.
Még az enyémek is bírják, a legrégebbi három-négyéves lehet, de nem volna értelme még újabbakat betârazni.
Nekem az 5*-os hotelben kb majdnem kötelező volt a smink, persze a minimális, de a vörös rúzst kimondottan szerették, ha hordtam
Én nem tudom hol kötök ki, a suli után de nem akarok szigorú öltözködési szabályos helyen dolgozni (ebből és az egyenruhából egy életre elegem lett a vendéglátás után) remélem találok olyan helyet ahol nem kell lemondanom a színes lakkokról meg ilyenekről. Amikor adminként dolgoztam tavaly ott elnézték de puspogtak. Mondjuk az már az ő bajuk. Végre lakkozhatom a körmeimet is, tök szabadság érzésem van tőle
Azért az irodában nincs megtiltva, csak vannak olyan munkák, események, ahol nem szerencsés abban pompázni.