Mit használtál ma?

Tegnapi smink :slight_smile:

Kipróbáltam Lisa Red Velvet rúzsát, csodálatos, szerintem a legszebb és legkényelmesebb viseletű (fél) matt vörösöm :slight_smile:

A szememre és az arcomra is a Champagne árnyalat került fel :slight_smile:

03_12 smink_LI

14 Likes

Az irigy ember: (rengetegszer hallom) “azért van időd sminkelgetni mert semmi dolgod nincs”
Ahhoz hogy feldobjak egy alapot, spirált és rúzst szerintetek mennyi idő kell? :rofl: :rofl:

7 Likes

Minimum 3 óra :laughing: A leggyorsabb smink nekem is az ajakhangsúlyos, főleg amióta lett blenderem az alapozás is hamar megvan :smiley:

2 Likes

:joy: :joy: De tényleg, még ha nagyritkán szemhangsúlyos sminket csinálok, akkor sem vesz el semmi időt a háztartási munkámból, munkahelyről sem kések el. :smiley: Persze ha nézegetem a sminkjeim, próbálgatom azt is amit “óóó de rég használtam már”, a karomra kenegetem a rúzsaim “ez milyen is?” akkor tényleg lesz 3 óra :smiley: de ez nem tartozik a napi rutin közé gondolom senkinek sem :joy: :joy:

2 Likes

Uhh, mindig is nyáladzva néztem a Lisa rúzsokat, de ez valami csodás.

1 Likes

Mondják ezt azok, akik reggel félórát nyomogatják a telefont, aztán leugatják a gyereket, hogy lassan reggelizik. :grin:

6 Likes

Ez volt a legelső vágyam az összes kollekciójából végül elérkezett ő is :slight_smile: Nem tudok betelni Lisa rúzsaival imádom őket, kb majdnem mindet megvenném :sweat_smile: :heartpulse: A Myth-re fenem még a fogam nagyon, de az most nem kapható :frowning:

4 Likes

Hát, beindult az agyam hátsó részén a hörcsög effektus, de lebeszéltem magamat még a vágyról is. Imádom a vörös rúzst, de a munkám miatt nem tudom naponta használni. Három van, de lassan rám avasodnak. :frowning:

6 Likes

óóó :frowning: Sajnálom… én is vörös rúzs gyűjtögető vagyok, egyetlen van ami majdnem elfogyott az is vagy 5 éves :smiley: Nem avas egyáltalán :open_mouth:

3 Likes

Az én lányom már felnőtt, így engem a kislány kutyánk szokott figyelni mindig feszült érdeklődéssel arcápolás közben. :smile:

4 Likes

Mai visszafogott smink. :slightly_smiling_face: Ma hideg színekhez volt kedvem, a rúzsom konkrétan egy lilás szürke árnyalat, bár képen nem jön át teljesen, de imádom.
IMG_20200313_073610 IMG_20200313_101132

15 Likes

Hát ha a vörös rúzs hanyagolásáról van szó, itt az ideje új munkahely után nézni :stuck_out_tongue_winking_eye: :sweat_smile:

6 Likes

Szép vagy!
Jól áll a zöld (is)!

1 Likes

Sajnos azt én se merek munkahelyre. Nem is lenne idevaló…

1 Likes

Hát a munkahelyek nagy része nem tolerálja a hivalkodó sminket, körmöt stb…Nem is komolyan írtam az előzőt. :slight_smile:

3 Likes

Köszönöm szépen :slight_smile: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Tudom, hogy nem komolyan… :blush:
De itt én se érezném magamat benne jól.

Még az enyémek is bírják, a legrégebbi három-négyéves lehet, de nem volna értelme még újabbakat betârazni.

1 Likes

Nekem az 5*-os hotelben kb majdnem kötelező volt a smink, persze a minimális, de a vörös rúzst kimondottan szerették, ha hordtam :slight_smile:

Én nem tudom hol kötök ki, a suli után de nem akarok szigorú öltözködési szabályos helyen dolgozni (ebből és az egyenruhából egy életre elegem lett a vendéglátás után) remélem találok olyan helyet ahol nem kell lemondanom a színes lakkokról meg ilyenekről. Amikor adminként dolgoztam tavaly ott elnézték de puspogtak. Mondjuk az már az ő bajuk. :smiley: Végre lakkozhatom a körmeimet is, tök szabadság érzésem van tőle :slight_smile:

6 Likes

:laughing: Azért az irodában nincs megtiltva, csak vannak olyan munkák, események, ahol nem szerencsés abban pompázni.

2 Likes