Milyen a KAP?
Egyetértek veled, csodálatos tavaszi színek vannak benne
Mai tavaszi smink nálam a Lisa rúzsok érkezésével vele kezdődött Azt kell, hogy mondjam, a Rainbow Spill jobban tetszik mint a Skyscraper Rose (és nem a kellemetlen felfedezés végett) úgy vettem észre jobban áll, így elég lesz az a Skyscraper amim van, pedig gondolkodtam, hogy rendelek abból még később.
A szememre a Pupa zöldes duokróm monója került. Kicsit csalódás volt amikor megvettem, mert nem valami pigmentált, de rájöttem tökéletes highlighternek és önmagábam egy hangsúlyos ajaksminkhez A Nabla Soul Bloomingjában lévő rózsás-zöldes duokróm messzemenőkig jobban teljesít nálam.
A Kiko szempilla építő alapja hihetetlenül jó! Imádom, csak ajánlani tudom, tényleg műszempilla hatást lehet vele elérni, nagyon megérte az árát!
A képről lemaradt a Catrice IGlow highlightere.
Az arcpermet? Tetszik. Nagyon jó érzés az arcomra fújni, szépen porlaszt és lehúzza a pirosságot is. Egyelőre elégedett vagyok vele.
Kamea kölcsönadta a fülbevalóját?
Rajta láttam ilyet, de neked is nagyon jól áll.
Gyönyörű szép lett ez a csillogó szemsmink az elénk színű rúzssal!
@anon63018870 Tényleg neki is van hasonló A királykék az egyik kedvenc színem, főleg jó időben, a rojtos fülikre is újabban rákaptam, van még egy királykék rojtos Jó, hogy nincs cicánk, már tuti rég szétcincálta volna (amúgy meg deeeeee legyeeen mááááár cicáááánk )
@noisette Köszönöm szépen Végül meglett a helye ennek a szemhéjpúdernek is, pedig majdnem zsibin landolt, de annyira ragaszkodtam hozzá, mert nemár, hogy nem jó semmire se
Ma sminkem kellékei, és az önjelölt sminkes.
Óóóó, azok a dundi kis kezek!
Soha nem lehet elég korán kezdeni Már ha kicsi lány, ha fiúcska akkor majd segít anyának
Az én picikem is mindig segít nekem:) A tiszta ecseteket oda szoktam adni neki, azokkal csiklandozza az orrát:)
Egyemmeg…nem vágta haza a palettát? :))
Jaj de kis cuki lehet
Köszi mindenkinek, kislány és nagyon érdeklődik minden iránt. Sietnem kell, ha nem akarom, hogy valamit megrágjon. Szerencsére a paletta még nem nagyon érdekli, de az ecsetek nyele, az igazi csemege.
Nevelődik a következő generáció krémmániása.
A holnapi sminkem kellékei (meg a következő heti). A rúzsokat még nem választottam ki mellé. A Catrice szemöldök paletta esetében már az elhasználásra törekszem, csak ezt használom minden nap.
Freedom paletta
Revolution highlighter paletta
Revolution Sugar and Spice pirosító
Evana porpúder
Milani szemhéjbázis
Farmasi alapozó
Micsoda színkavalkád.
Még elférsz a sminkasztalodon?
Szerencsére igen, mert mindig csak az adott heti cuccok vannak rajta meg a fiókjaiban.
De most egy jó ideig semmit nem veszek az biztos, csak ha elfogy valami és pótolni kell.
Ezeket használtam ma reggel. Természetesen megint lemaradt egy termék a képről: a Luminous Bronze Light mini Hourglass bronzosító.
A Chanel pirosítót továbbra sem szeretem. Alig pigmentált, nehéz kicsikarni velőle egy kis színt.
Azért egy Chaneltől elég durva ilyen vacak minőség Bár a KM-en se olvasok Chanel cuccokról jókat… pedig az ember azt hinné húdeminőségi.
Az Ofra highlighter viszont szemet gyönyörködtető a füves paletta mellett