Mit használtál ma?

Milyen a KAP?

Egyetértek veled, csodálatos tavaszi színek vannak benne :star_struck: :tulip: :hibiscus:

1 Likes

Mai tavaszi smink nálam a Lisa rúzsok érkezésével vele kezdődött :slight_smile: Azt kell, hogy mondjam, a Rainbow Spill jobban tetszik mint a Skyscraper Rose (és nem a kellemetlen felfedezés végett) úgy vettem észre jobban áll, így elég lesz az a Skyscraper amim van, pedig gondolkodtam, hogy rendelek abból még később.

A szememre a Pupa zöldes duokróm monója került. Kicsit csalódás volt amikor megvettem, mert nem valami pigmentált, de rájöttem tökéletes highlighternek és önmagábam egy hangsúlyos ajaksminkhez :slight_smile: A Nabla Soul Bloomingjában lévő rózsás-zöldes duokróm messzemenőkig jobban teljesít nálam.

A Kiko szempilla építő alapja hihetetlenül jó! Imádom, csak ajánlani tudom, tényleg műszempilla hatást lehet vele elérni, nagyon megérte az árát!

A képről lemaradt a Catrice IGlow highlightere.

03_11 smink

13 Likes

Az arcpermet? Tetszik. Nagyon jó érzés az arcomra fújni, szépen porlaszt és lehúzza a pirosságot is. Egyelőre elégedett vagyok vele.

1 Likes

Kamea kölcsönadta a fülbevalóját?
Rajta láttam ilyet, de neked is nagyon jól áll. :slight_smile:

2 Likes

Gyönyörű szép lett ez a csillogó szemsmink az elénk színű rúzssal! :heart_eyes:

1 Likes

@anon63018870 Tényleg neki is van hasonló :blue_heart: A királykék az egyik kedvenc színem, főleg jó időben, a rojtos fülikre is újabban rákaptam, van még egy királykék rojtos :smiley: Jó, hogy nincs cicánk, már tuti rég szétcincálta volna :smiley: (amúgy meg deeeeee legyeeen mááááár cicáááánk :smiley: )

@noisette Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: Végül meglett a helye ennek a szemhéjpúdernek is, pedig majdnem zsibin landolt, de annyira ragaszkodtam hozzá, mert nemár, hogy nem jó semmire se :smiley:

3 Likes

IMG_20200312_094900

Ma sminkem kellékei, és az önjelölt sminkes.

19 Likes

Óóóó, azok a dundi kis kezek! :scream_cat: :heart_eyes:

3 Likes

Soha nem lehet elég korán kezdeni :smiley: Már ha kicsi lány, ha fiúcska akkor majd segít anyának :smiling_face_with_three_hearts: :heartpulse:

2 Likes

Az én picikem is mindig segít nekem:) A tiszta ecseteket oda szoktam adni neki, azokkal csiklandozza az orrát:)

5 Likes

Egyemmeg…nem vágta haza a palettát? :))

2 Likes

Jaj de kis cuki lehet :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Köszi mindenkinek, kislány és nagyon érdeklődik minden iránt. :blush: Sietnem kell, ha nem akarom, hogy valamit megrágjon. Szerencsére a paletta még nem nagyon érdekli, de az ecsetek nyele, az igazi csemege. :smile:

6 Likes

Nevelődik a következő generáció krémmániása.:smiley:

4 Likes

A holnapi sminkem kellékei (meg a következő heti). A rúzsokat még nem választottam ki mellé. :slightly_smiling_face: A Catrice szemöldök paletta esetében már az elhasználásra törekszem, csak ezt használom minden nap.
Freedom paletta
Revolution highlighter paletta
Revolution Sugar and Spice pirosító
Evana porpúder
Milani szemhéjbázis
Farmasi alapozó
IMG_20200312_193657 IMG_20200312_193844

12 Likes

Micsoda színkavalkád.
Még elférsz a sminkasztalodon? :slight_smile:

Szerencsére igen, mert mindig csak az adott heti cuccok vannak rajta meg a fiókjaiban. :slightly_smiling_face:
De most egy jó ideig semmit nem veszek az biztos, csak ha elfogy valami és pótolni kell. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ezeket használtam ma reggel. Természetesen megint lemaradt egy termék a képről: a Luminous Bronze Light mini Hourglass bronzosító.
A Chanel pirosítót továbbra sem szeretem. Alig pigmentált, nehéz kicsikarni velőle egy kis színt.
Kép

14 Likes

Azért egy Chaneltől elég durva ilyen vacak minőség :open_mouth: Bár a KM-en se olvasok Chanel cuccokról jókat… pedig az ember azt hinné húdeminőségi.
Az Ofra highlighter viszont szemet gyönyörködtető a füves paletta mellett :star_struck:

3 Likes