Mit használtál ma?

Okés, privátban megbeszéljük a részleteket.:slight_smile:

Velük sminkeltem tegnap
Kép

Kép

Kép

9 Likes

Ma elutazunk wellnessre (2 éjszaka) és ezeket a termékeket viszem magammal. Ecsetekkel együtt is simán belefért a kis neszeszerembe.
Kép

Kép

13 Likes

Olyan blendertartóm nekem is van.:slight_smile: Tegnap majdnem megvettem az epres blendert, aztán arra gondoltam, talán nem kellene, ha már a teljes blendercsomagot megrendeltem a Colourpoptól…

3 Likes

Hol lehet ilyen blendertartót szerezni? Folyton szenvedek, hogy hova tegyem a blendert… :smiley:

Ebayről rendeltem.

3 Likes

Pinkpanda

3 Likes

Én nem dobtam ki az Rt blender also kis csomagolását, kilyuggattam és azon tartom :wink:

3 Likes

Mai sminkem egy egyszerű duraline-nal készített sötétkék tusvonal volt:
IMG_20200309_085706
IMG_20200309_085712
IMG_20200309_215212

18 Likes

Tegnapi smink :slight_smile: Sajnos a képről lemaradt a lényeg, a Kiko 46-os Multicolour Mauve színű ceruzája. Gyönyörű ez az árnyalat, lilás-arany-néha zöld színben játszik. A telefonom nem is tudott mit kezdeni vele, két sötét paca lett a szemem, holott élőben szépen el volt dolgozva minden.

A rúzs EL - Itense nude

03_09_ smink

6 Likes

Muszáj volt kipróbálnom a Rainbow Spill árnyalatot, nagyon szépséges a színe, kicsit világosabb mint a Skyscraper rose. Kicsit féltem megrendelni, de abszolút felülmúlta minden képzeletem :slight_smile:

Otthoni pólós, szemüveges képet lőttem :sweat_smile: :nerd_face:

03_10 smink

16 Likes

A legjobb blendertartó látható!

11 Likes

Hú ez de jó ötlet!!! Épp ezen filóztam hova tegyem :smiley:

1 Likes

Szerintem ez van a képen: https://www.beautybakerie.com/products/blending-egg-beauty-sponge
Nekem régóta fáj rá a fogam :smiley:

2 Likes

18 dolcsi egy tojástartóért? :smiley: Atyagatya :smiley: Újonnan is lehet itthon ilyet kapni, megértem ha valaki nem akarja a tojásosat használni :smiley:

1 Likes

:blush::blush::blush::blush::smile:

Hát de ez nem csak a tartó, hanem plusz 6 szivacs :stuck_out_tongue:

4 Likes

Jajó :laughing: Kiégtem mára azt hiszem :smiley:

Már én is épp elkezdtem csodálkozni :joy::joy::joy:

Ebben a meleg tavaszi időben kedvem támadt a Soul Blooming palettához. Számomra ez egy igazi tavaszi színskála.
Kép

Kép

11 Likes