Okés, privátban megbeszéljük a részleteket.
Velük sminkeltem tegnap
Ma elutazunk wellnessre (2 éjszaka) és ezeket a termékeket viszem magammal. Ecsetekkel együtt is simán belefért a kis neszeszerembe.
Olyan blendertartóm nekem is van. Tegnap majdnem megvettem az epres blendert, aztán arra gondoltam, talán nem kellene, ha már a teljes blendercsomagot megrendeltem a Colourpoptól…
Hol lehet ilyen blendertartót szerezni? Folyton szenvedek, hogy hova tegyem a blendert…
Ebayről rendeltem.
Pinkpanda
Én nem dobtam ki az Rt blender also kis csomagolását, kilyuggattam és azon tartom
Mai sminkem egy egyszerű duraline-nal készített sötétkék tusvonal volt:
Tegnapi smink Sajnos a képről lemaradt a lényeg, a Kiko 46-os Multicolour Mauve színű ceruzája. Gyönyörű ez az árnyalat, lilás-arany-néha zöld színben játszik. A telefonom nem is tudott mit kezdeni vele, két sötét paca lett a szemem, holott élőben szépen el volt dolgozva minden.
A rúzs EL - Itense nude
Muszáj volt kipróbálnom a Rainbow Spill árnyalatot, nagyon szépséges a színe, kicsit világosabb mint a Skyscraper rose. Kicsit féltem megrendelni, de abszolút felülmúlta minden képzeletem
Otthoni pólós, szemüveges képet lőttem
A legjobb blendertartó látható!
Hú ez de jó ötlet!!! Épp ezen filóztam hova tegyem
Szerintem ez van a képen: https://www.beautybakerie.com/products/blending-egg-beauty-sponge
Nekem régóta fáj rá a fogam
18 dolcsi egy tojástartóért? Atyagatya Újonnan is lehet itthon ilyet kapni, megértem ha valaki nem akarja a tojásosat használni
Hát de ez nem csak a tartó, hanem plusz 6 szivacs
Jajó Kiégtem mára azt hiszem
Már én is épp elkezdtem csodálkozni
Ebben a meleg tavaszi időben kedvem támadt a Soul Blooming palettához. Számomra ez egy igazi tavaszi színskála.