Gyönyörűszép elegáns szemsmink . Annyira gyönyörű a szemed .
Köszönöm szépen @umpalumpa és @dunaimano
@umpalumpa Nyugi, tudom Szerintem néha már én is úgy hangzok itt mint valami identitászavaros hősszerelmes Érdekes, hogy épp a barnás smink csalogatja elő a picike zöldet a szememben, mégicsak jók ezek a barnák
Nagyon szép vagy jól áll ez a smink, azért átjön a különlegessége a szájfénynek
Imádom a kendőidet és a rúzsokat amiket használsz :D.
Annyira elegáns smink, szuper a rúzs! Tartós?
Köszönöm
Igen meglepően az! Nem ült bele a barázdákba se, totál kellemes meglepi volt. Teljes áron nem venném meg, mégiscsak a DM sajátmárkás cucca, de 500 ft-ért ajándék!
Lehet, szemem akár a sasé tudod
Én imádom Jokert
Kép a lépcsőházból?
Amíg a liftre vártam. Ráadásul ott egész jó a fény is.
Egyre gondoltunk ma, mert én is egy kicsit hasonló sminket csináltam, az enyém egy kicsit színátmenetesebb lett, és inkább aranysárgából indult . A rúzs nálam nem ennyire meleg tónusú barna volt, és világosabb is, ráadásul pirosításra 3 fényes cuccot is magamra kencéztem, egy fényes krémes cucc után Hourglass luminous light-ot, és megspékeltem még egy kis Shiseido Solar Haze cheek porocskával.
Nekem a hajszínem is kicsit tavaszosodott, mézes, karamelles, és nagyon kevéske meleg csoki barnás beütés is van benne, minimum 3 szín van összemosva .
Kicsit vakartam is a fejem reggel, hogy akkor mit is kenjek ehhez magamra , de jó lett az összhang, főleg hogy erőteljesen sütött hozzá még a nap is.
Most már csak holnapra kellene valami jó kombinációt kitalálnom, főleg, hogy tétje is lesz, nehogy megint beégjek, bár mire debütálok, addigra hatszor leolvad rólam a cucc .
Na ezt én is megkaptam már a páromtól egy piros szemsminkért
Juj nekem is leolvadt alulról a sminkem estére, kb 8 óra alatt szóval átérzem a dolgot… Ellenben a csillámok lemoshatatlanak voltak a glitter primerrel
A sminked nagyon nagyon szépnek hangzik így leírás alapján, tényleg csodaszép idő volt ma, akkor eleve jobban élnek a színek rajtunk is Juj holnap szerintem én is debütálok a Hourglass aecpalettámmal, mindig olyan jókat olvasok róla, akárhányszor szóba kerül
Mai rosegold smink kellékei:
Ma kipróbáltam az arcpalettát, és a Catrice alapozóját is megszerettem, így, hogy beauty blenderrel vittem fel Az első benyomások topicban már kiáradoztam magam boldogságomban
Nagyon sötét van ebben az időben nem jött át a smink szépsége, most csak fotót mellékelek a használt termékekről. Ez a zöld duokróm pedig maga a megtestesült álom
A rúzs pedig Lisa Velvet Muse lett
Csodás ez a paletta. A reggeli sietségben megpróbáltam fotózni de sajnos a lámpa fénye nem épp a legideálisabb erre.
A Pupa stick volt az alap és most is tökéletesen teljesített: 6-22 óráig meg sem mozdult a szemsminkem és nem is kopott. Ebből a stickből be kell még szereznem párat.
A Revolution filces tusát használtam és nagyon pozitívak a tapasztalataim vele.
A JSC folyékony rúzsról ma sem tudtam leakadni
Én is nagyon szeretem a Pupa sticket van vagy 4 féle belőle itthon
Nagyon szép ez a zöldes smink, szépen kiemeli a szemed színét
Ismét szelektálni fogok, még nem szedtem össze mindent, de az alábbi dolgoktól biztos, hogy megválok:
Becca Hydra-Mist Refresh púder
Nabla Poison Garden paletta
Melt bordó szemceruza
Pupa Makeup stories paletta
Nabla rúzsok:
cult matte: Party in Paris - ELKELT, Foxy Lady
denude: Jolie
Lime Crime Rosebud folyékony rúzs
Juvia’s The Heroine Glow I higlighter
Én a Nabla Party in Paris - ra lecsapnék!