Mit használtál ma?

Amúgy szerintem a Youtube videók tényleg sokat segítenek. Én több beauty bloggert is követek és a sminkes pályafutásom elején nagyon próbáltam ellesni, hogy melyikük mit és hogy csinál, aztán beépítettem a saját rutinomba a saját szám íze szerint :slight_smile:

4 Likes

Ó hát akkor nálad nincs limit, tele jútú okosságokkal hajrá hajrá :slight_smile:

1 Likes

Velük sminkeltem ma reggel:
A CP paletta @Amadea -tól származik és imádom. Annyira jól kihasználható színeket tartalmaz, mindig szívesen veszem kézbe.
A Pupa szemhéj stick nagyon bevált szemhéjbázisként, ha elfogy fogok még venni. Mozdulatlanul magán tartja a sminket akár 14 órán át.
A rúzs Mac Blankety egy nude szín, bármilyen sminkhez tökéletes. A pirosító pedig a Gentle árnyalat.
Kép

Kép

9 Likes

Örülök, hogy ennyire tetszik.:slight_smile:

1 Likes

Mai sminkem, mely abszolút önkifejező lett. Munkatársaim szerint még valami szegecses kiegészítő kéne, és senki nem merne hozzám szólni.
IMG_20200304_140927
IMG_20200304_140924

18 Likes

Nagyon szèp lett , jòl àll, olyan dìvàs, nem szegecs kell hanem egy fehèr vagy fekete kalap :sparkling_heart::heart_eyes:melyik palettàt hasznàltad?

2 Likes

Nekem bejön…én simán hozzád mernék szólni, elmennénk forrócsokizni! :))

2 Likes

JP Magic Mini, Kogi szín. Semmi más. :slight_smile:

Nagyon menő lett!

1 Likes

@dunaimano hűűű brutálszép lett a smink és elképesztően jól áll!!! Én is elmennék veled forrócsokizni szegecses kalappal @anon63018870 -tel együtt :smiley: :star_struck:

3 Likes

Ma kipróbáltam az Inglot pigmentet. Alapként a CP Brady (matt mályvás hússzín) SSS-t használtam. A Mac rúzs a Half N’ Half árnyalat.
A fotóról lemaradt az ABH Dipbrow Pomade. Kezd beszáradni de a Duraline életet lehet belé. :ok_hand:t3:
Kép

5 Likes

Köszi :slight_smile: @anon63018870 @Alsace én benne lennék a forró csokiban :slight_smile:
Általában nem szoktak mondani melóban sem semmit a sminkjeimre, gyakran használok élénk színeket, de tegnap azért nem egyszer felhozták.

2 Likes

@Kokapu: Nagyon úgy néz ki, hogy a párom már megunta Marilyn Mansont mert ma már azt mondta, hogy “Na mi a helyzet, Joker?” :joy:

11 Likes

:rofl:

Tegnapi smink :slight_smile: Ez a Trend it upos rúzs meglepően jó, akciósan vettem, megérte 500 forintért nagyon! Tartós, kicsit szárít és ha kopik, szépen teszi, könnyű igazítani is :slight_smile:

03_04 smink 120200304_135310

19 Likes

Amúgy nekem se mondanak szinte sose semmit, csak ha valami narancssárgás van rajtam, az egyből feltűnik nekik :smiley: Nem baj úgyse dicséretért csinálom (meg nyilván te se :slight_smile: ) Aztán forrócsokizhatnánk együtt, úgyis hamarosan jön a fórumtali :blush:

1 Likes

:joy::joy::joy:

Ezt nem is mondom tovább! Marylin Mansonnal még elvagyok, de mindennek van egy határa! :smiley:

6 Likes

Ezt most csak azért, mert az új Jeffree Star The Glosst használtam ma, a Lord Start. IMÁDOM! A kép messze nem adja vissza a nagyon apró, különböző színű csillámokat, amik egyszerűen csodaszépek! Ráadásul valahogy mégsem tűnik soknak, mégsem túl csili-vili. Nem hiába tudtam, amint megláttam, hogy ez kell nekem! :heart_eyes:

Bocsi, a képet töröltem! :wink:

15 Likes

Kihozza a zöldet a szemedben. Nagyon csinos vagy! :heart_eyes:
Ilyen szép lányokkal én is mennék forró csokizni :wink:
Hozzáteszem a pasikat részesítem előnyben párkapcsolatban :sweat_smile:

6 Likes

Húú, ez nagyon ütős, jól áll!

1 Likes