Amúgy szerintem a Youtube videók tényleg sokat segítenek. Én több beauty bloggert is követek és a sminkes pályafutásom elején nagyon próbáltam ellesni, hogy melyikük mit és hogy csinál, aztán beépítettem a saját rutinomba a saját szám íze szerint
Ó hát akkor nálad nincs limit, tele jútú okosságokkal hajrá hajrá
Velük sminkeltem ma reggel:
A CP paletta @Amadea -tól származik és imádom. Annyira jól kihasználható színeket tartalmaz, mindig szívesen veszem kézbe.
A Pupa szemhéj stick nagyon bevált szemhéjbázisként, ha elfogy fogok még venni. Mozdulatlanul magán tartja a sminket akár 14 órán át.
A rúzs Mac Blankety egy nude szín, bármilyen sminkhez tökéletes. A pirosító pedig a Gentle árnyalat.
Örülök, hogy ennyire tetszik.
Mai sminkem, mely abszolút önkifejező lett. Munkatársaim szerint még valami szegecses kiegészítő kéne, és senki nem merne hozzám szólni.
Nagyon szèp lett , jòl àll, olyan dìvàs, nem szegecs kell hanem egy fehèr vagy fekete kalap melyik palettàt hasznàltad?
Nekem bejön…én simán hozzád mernék szólni, elmennénk forrócsokizni! :))
JP Magic Mini, Kogi szín. Semmi más.
Nagyon menő lett!
@dunaimano hűűű brutálszép lett a smink és elképesztően jól áll!!! Én is elmennék veled forrócsokizni szegecses kalappal @anon63018870 -tel együtt
Ma kipróbáltam az Inglot pigmentet. Alapként a CP Brady (matt mályvás hússzín) SSS-t használtam. A Mac rúzs a Half N’ Half árnyalat.
A fotóról lemaradt az ABH Dipbrow Pomade. Kezd beszáradni de a Duraline életet lehet belé.
Köszi @anon63018870 @Alsace én benne lennék a forró csokiban
Általában nem szoktak mondani melóban sem semmit a sminkjeimre, gyakran használok élénk színeket, de tegnap azért nem egyszer felhozták.
@Kokapu: Nagyon úgy néz ki, hogy a párom már megunta Marilyn Mansont mert ma már azt mondta, hogy “Na mi a helyzet, Joker?”
Tegnapi smink Ez a Trend it upos rúzs meglepően jó, akciósan vettem, megérte 500 forintért nagyon! Tartós, kicsit szárít és ha kopik, szépen teszi, könnyű igazítani is
Amúgy nekem se mondanak szinte sose semmit, csak ha valami narancssárgás van rajtam, az egyből feltűnik nekik Nem baj úgyse dicséretért csinálom (meg nyilván te se ) Aztán forrócsokizhatnánk együtt, úgyis hamarosan jön a fórumtali
Ezt nem is mondom tovább! Marylin Mansonnal még elvagyok, de mindennek van egy határa!
Ezt most csak azért, mert az új Jeffree Star The Glosst használtam ma, a Lord Start. IMÁDOM! A kép messze nem adja vissza a nagyon apró, különböző színű csillámokat, amik egyszerűen csodaszépek! Ráadásul valahogy mégsem tűnik soknak, mégsem túl csili-vili. Nem hiába tudtam, amint megláttam, hogy ez kell nekem!
Bocsi, a képet töröltem!
Kihozza a zöldet a szemedben. Nagyon csinos vagy!
Ilyen szép lányokkal én is mennék forró csokizni
Hozzáteszem a pasikat részesítem előnyben párkapcsolatban
Húú, ez nagyon ütős, jól áll!