@Amadea, ha per pillanat nem akarsz a Duraline-ra beruházni, én a helyedben beugranék egy Inglot szaküzletbe (emlékeim szerint az Allee-ben is van), ahol a Duraline teszterből cseppentenék a kedvenc folyékony rúzsodba. Nem hiszem, hogy ne engednék meg a teszter ebbéli használatát.
De az is lehet, hogy vmi más eljárást/anyagot javasolna a (feltehetően/remélhetően kedves és empatikus🤞) eladó.
Héé, ez valódi jó ötlet!
Halihó, én szívesen adok egy pár csepp duraline-t, múlt héten ruháztam be rá. Egyelőre imádom, és ugyan nem sok a 9 ml, de a lejárati időhöz képest nem is kevés, no meg nem oszt nem szoroz az a pár csepp.
Sőt, az Arénában és talán már a Westendben is. Köszi a tippet!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm, privátban is felajánlották már, szerintem a folyékony rúzsok versengeni fognak ennyi figyelmesség láttán.
A mai sminkemhez szemhéjalapnak a Pupa sticket használtam (Soft Pink talán) és kifogástalan! 14 órát volt rajtam a smink (6-21 óráig) és meg sem moccant. Nem kopott, nem volt csíkokba összegyűlve.
Tegnapi smink
Imádom a Play hard nevű toppert, bármire rátéve csodálatosan csillog és ragyog ha fény éri. Lisa Velvet Muse rúzsa pedig egyszerűen maga a tökély, imádom nagyon
A Sprinkles alsó highlightere nekem túl sötét, legközelebb kipróbálom amit Isabelle javasolt
Gyönyörű lett
Akár egy díva!!!
Nagyon szép vagy és a smink is csodás lett.
Köszönöm szépen @dunaimano
@anon63018870 köszönöm szépen:smiling_face_with_three_hearts: Na akkor nem gáz, hogy ma be volt akciózva Ungaro Diva parfümje én meg megvettem
Óóóó elpirulok, köszönöm szépen
Nálam ma zöldes smink készült a Sleek Storm palettával, meglepő módon elégedett vagyok viszonylag az eredménnyel.
A Farmasi VFX alapozót lassan 1 hete tesztelem minden nap és nagyon jól bírja a bőrömön, kellemes meglepetés.
A rúzst pedig nagyon szeretem, a Maybelline krémes rúzsa Pinky Beige színben, számomra a legszebb nude árnyalat.
De jól áll ez a zöldes szín, nagyon szép vagy
Neked amúgy milyen a bőröd? Kombinált? EGyre jobban érdekel ez az alapozó
A Maybelline rúzsokat én is nagyon szeretem nekem két színem van tőlük, még szerintem a Maxfactor ami nagyon jó drogériás rúzs
De aranyos vagy, köszönöm szépen
Nekem nagyon zsíros bőröm van, nincsenek száraz részek rajta, szóval ezen a bőrtípuson jól működik, szerintem aláhidratálva normál bőrre is jó lehet, szárazra nem igazán ajánlanám
Hát aki csinos az csinos Amúgy klassz, hogy szemüveges képet teszel fel, én szeretek egy pillanat erejéig szemcsó nélkül “tetszelegni” jó példa vagy a hangsúlyos szemüvegkeret szuper sminkmegoldásaira
Nekem kombinált bőröm van, rajtam nem biztos, hogy működne ez az alapozó, de köszönöm a választ
Egyébként engem, mint fakezű sminkelőt komolyan érdekelne ennek a szem sminknek a menete.
Honnan kezded és, hogy ér véget, mert én is szeretnék egy ilyet.
Az nagyon jól átjön, hogy gyöngyörűen áll a szemszínedhez
Neked is rejtett szemhéjad van?
Linkelem a nekem legtöbbet segítő videókat. Persze ezek csak az alapok, de bele lehet jönni és variálni őket bátran
Nekem nincs, nagy őzike szemeim vannak, lehet nem is állna jól.
Köszi a videókat, na majd alkotok valamit :))