Mit használtál ma?

@Amadea, ha per pillanat nem akarsz a Duraline-ra beruházni, én a helyedben beugranék egy Inglot szaküzletbe (emlékeim szerint az Allee-ben is van), ahol a Duraline teszterből cseppentenék a kedvenc folyékony rúzsodba. Nem hiszem, hogy ne engednék meg a teszter ebbéli használatát.
De az is lehet, hogy vmi más eljárást/anyagot javasolna a (feltehetően/remélhetően kedves és empatikus🤞) eladó.

4 Likes

Héé, ez valódi jó ötlet! :clap: :+1: :smiley:

Halihó, én szívesen adok egy pár csepp duraline-t, múlt héten ruháztam be rá. Egyelőre imádom, és ugyan nem sok a 9 ml, de a lejárati időhöz képest nem is kevés, no meg nem oszt nem szoroz az a pár csepp.

Sőt, az Arénában és talán már a Westendben is. Köszi a tippet!:smiling_face_with_three_hearts:

Nagyon aranyos vagy, köszönöm, privátban is felajánlották már, szerintem a folyékony rúzsok versengeni fognak ennyi figyelmesség láttán.:slight_smile:

1 Likes

A mai sminkemhez szemhéjalapnak a Pupa sticket használtam (Soft Pink talán) és kifogástalan! 14 órát volt rajtam a smink (6-21 óráig) és meg sem moccant. Nem kopott, nem volt csíkokba összegyűlve.
Kép

Kép

7 Likes

Tegnapi smink :slight_smile:
Imádom a Play hard nevű toppert, bármire rátéve csodálatosan csillog és ragyog ha fény éri. Lisa Velvet Muse rúzsa pedig egyszerűen maga a tökély, imádom nagyon :slight_smile:
A Sprinkles alsó highlightere nekem túl sötét, legközelebb kipróbálom amit Isabelle javasolt :slight_smile:

03_02_ smink 2

16 Likes

Gyönyörű lett :slight_smile:

1 Likes

Akár egy díva!!! :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép vagy és a smink is csodás lett. :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm szépen @dunaimano :smiling_face_with_three_hearts:

@anon63018870 köszönöm szépen:smiling_face_with_three_hearts: Na akkor nem gáz, hogy ma be volt akciózva Ungaro Diva parfümje én meg megvettem :rofl: :face_with_hand_over_mouth:

Óóóó elpirulok, köszönöm szépen :blush: :smiling_face_with_three_hearts:

Nálam ma zöldes smink készült a Sleek Storm palettával, meglepő módon elégedett vagyok viszonylag az eredménnyel.
A Farmasi VFX alapozót lassan 1 hete tesztelem minden nap és nagyon jól bírja a bőrömön, kellemes meglepetés. :slightly_smiling_face:
A rúzst pedig nagyon szeretem, a Maybelline krémes rúzsa Pinky Beige színben, számomra a legszebb nude árnyalat. :blush:
IMG_20200303_073049

15 Likes

De jól áll ez a zöldes szín, nagyon szép vagy :blush:

Neked amúgy milyen a bőröd? Kombinált? EGyre jobban érdekel ez az alapozó :sweat_smile:

A Maybelline rúzsokat én is nagyon szeretem nekem két színem van tőlük, még szerintem a Maxfactor ami nagyon jó drogériás rúzs :heart:

2 Likes

De aranyos vagy, köszönöm szépen :heart_eyes:
Nekem nagyon zsíros bőröm van, nincsenek száraz részek rajta, szóval ezen a bőrtípuson jól működik, szerintem aláhidratálva normál bőrre is jó lehet, szárazra nem igazán ajánlanám :slightly_smiling_face:

2 Likes

Hát aki csinos az csinos :kissing_heart: Amúgy klassz, hogy szemüveges képet teszel fel, én szeretek egy pillanat erejéig szemcsó nélkül “tetszelegni” jó példa vagy a hangsúlyos szemüvegkeret szuper sminkmegoldásaira :heart:

Nekem kombinált bőröm van, rajtam nem biztos, hogy működne ez az alapozó, de köszönöm a választ :kissing_heart:

2 Likes

Egyébként engem, mint fakezű sminkelőt komolyan érdekelne ennek a szem sminknek a menete.
Honnan kezded és, hogy ér véget, mert én is szeretnék egy ilyet. :slight_smile:

2 Likes

Az nagyon jól átjön, hogy gyöngyörűen áll a szemszínedhez :slight_smile:

1 Likes

Neked is rejtett szemhéjad van? :slight_smile:
Linkelem a nekem legtöbbet segítő videókat. Persze ezek csak az alapok, de bele lehet jönni és variálni őket bátran :slight_smile:

Sephora rejtett szemes sminkelés

Wayne Goss

Whitney Hedrick

3 Likes

Nekem nincs, nagy őzike szemeim vannak, lehet nem is állna jól.
Köszi a videókat, na majd alkotok valamit :))

2 Likes