Nagyon szép sminket készítettél, de a szemeid és a pilláid is gyönyörűek!
Köszönöm! Még ismerkedek az ilyen színes sminkekkel, brvallom mindig valami natúrt vagy kevésbé “feltűnőt” készítek. De szeretem, hogy a színek kimozgatnak a konfortzónámból.
Van, hogy elgondolkodom rajta, hogy be kéne szerezzek egyet
Szóval igazi?
Szép,
Törpillla
Szerintem ez a smink abszolút vállalható hétköznapra is, képen egyáltalán nem rikító.
Én mentem már libazöld harisnyában és lila szempillákkal is dolgozni.
Igen, a sajátom. Az Essence You better work vízálló spirálja van a segítségemre
Nagyon helyes! A színek a barátaink amúgy
Csak nekem meg kell találnom még benne saját magamat.
Nagyon el tudok képzelni egy narancsos szemsminket is rajtad. Izgalmas utazás ez és megunhatatlan játék.
Én csak csendben pártolom a papagáj színek (mindennapos) lélekfrissítő hatását különösen ha vacak az idő, de akkor is ha nem
Egyikünk sincs ellene, szerintem ez elég egyértelmű.
Azt nézem, hogy a Zoeva Aristo palettában szinte ugyanazok a színek vannak, mint a GA-DE Vintage-ben. A különbség csak annyi, hogy a Zoevaban 2 színnel több van, de nincs benne lila, viszont van benne 2 db halványkék árnyalat. És megkaptam vele azt a kissé sárgásba hajló, libafos zöld árnyalatot is, ami annyira vonzott a GA-de palettában.
Inkább biztatásnak szántam
Akkor jó. A női érzékenységgel nem árt vigyázni.
Amúgy néha úgy érzem, egyszemélyes ellenálló mozgalmat folytatok azzal, hogy sminkelek meg krémeket kenek magamra. Annyira abszurd, hogy már röhejes. A párom nem szereti, ha kifestem magam és nőktől szoktam azt hallani, hogy “nekem reggelente nincs erre időm”, mintha mentegetőzniük kellene, pedig nem.
Pénteken találkoztam egy barátnőmmel, akinek a párja szintén nem szereti a színes dolgokat (festett köröm pl, legyen natúr, természetes). Anno a pasim azt is mondta, ne festessem be a hajam (van benne pár szőke csík, te láttad, nem mondhatni, hogy extrém).
De régebben kaptam hasonló reakciókat a körmeimre (amikor gyakrabban lakkoztam), sráctól, hogy hogy néz ez ki (lila-sárga csíkos volt) stb.
Biztosan más is tudna ilyeneket mesélni.
Én csak azt nem értem, hogy minek. ilyeneken. fennakadni. A kigyúrt, tetovált pasiknak bezzeg senki nem szól be, hogy minek van sasokkal televarrva a karja.
Erre a reggelente nekem erre nincs időmre csak azt tudom mondani, hogy más fenszi zabkását főz magának, én meg sminkelek. Más kérdés, hogy a fenszi zabkásásoknak sose szólnak be rá, de nekünk állandóan…
Tudom közhely, de aki igazán szeret, az úgy szeret amilyen vagy, akár hupililán is, pepita körmökkel, zöld zokniban, nagyibugyiban, az összes “rigolyáiddal” együtt.
Mert így teljes az egész, hozzá tartozik az egyéniségedhez.
Neked is beszólogatnak? Hasonlókat?
Már kínomban az is eszembe jutott, hogy a pasik azért nem szeretik a sminket meg a lakkozott körmöket, mert tudat alatt azt hihetik, hogy mások figyelmét akarjuk magunkra felhívni (vö. madarak színes tollazata).
Fura dolog ez a “nekem erre nincs időm”. Reggelente 6-kor kelek, hogy időben tudjunk suliba indulni a gyerekeimmel. Utána én még haza jövök, és csak akkor sminkelek (az arcápolást megcsinálom még a suli előtt, hogy már reggel fél nyolckor legyen fényvédő az arcomon). De ha utána rohannom kéne dolgozni…, hát nem tudom felkelnék-e fél 6-kor, hogy legyen rajtam smink.
Óó sajnálom, semmiképpen se volt bennem negatívság, biztos nem jött át írásban. Inkább biztatásnak szántam, mert engem is cikiztek (most szerencsére nem, de Angliát leszámítva mindenhol valami ufóként bántak velem) de a volt munkahelyemen iszonyúan meresztették a ruháimra, meg ha magenta rúzst tettem fel a szemüket, sőt pofákat is vágtak, ezt az ottani barátnőm mesélte, mert kérdeztem miért szólt be az egyik ilyen főkolomposnak amikor leérdekesezte az egyik ruhám. Szóval tök megértem, ha valaki például fél színesen sminkelni és/vagy öltözködni. Én azóta csak “rosszabb” lettem a kibővült sminkeléssel de engem nem zavar, mármint én így vagyok boldog. Páromnak szerintem az tűnik fel ha “normálisan” (kinek mi, ergo kevesebb smink vagy értelmezhető színekből áll) de szerencsére nem olyan mint barátnőd párja, sajnálom, ha ez így ilyen szinten jelen van a köztudatban. Bevallom ez Angliában mindig is tetszett, hogy azt vehetek fel amit akarok és senki se szól be meglepett az első hazai élményem ezzel kapcsolatban, remélem a kövi munkahelyem jobb lesz, a suliban elvagyok most, de utána se kívánnék változtatni magamon. Nem bankár leszek vagy olyan munkahely dolgozója ami megkívánja a szolid megjelenést.
A hajad sem extrém, nagyon szép és jól áll, amikor taliztunk akkor is mindig olyan szépen voltál sminkelve Mondjuk én egyik talira se húztam fel az általános szerkóim, mert otthonról ugrottam el csak. Majd bepótolom a fórumtalin.
Én is mindig lakkozok, de mintákat nem tudok csinálni ahhoz béna vagyok meg nem biztos, hogy van türelmem hozzá néha a sima száradás is kiakaszt.
Szóval senkit se szándékoztam megbántani, főleg, hogy engem már biztosan kineveztek a díszpapagájnak a volt munkahelyemen Inkább tényleg a biztatás, hogy hajrá hajrá, tedd azt amit szeretnél, mert tényleg túl rövid az élet, hogy mások elrontsák az örömünket és teljesen mindegy ez milyen hobbi. Nekem a sminkelés is hobbi igazából, amit mindennap kiélvezhetek, ha nincs időm másban alkotgatni.
Gyönyörű szemeid és szempilláid vannak
Én felkeltem anno De csak minimál sminket toltam, nem művészit, csak, hogy legyen már valami rajtam a szempillaspirálon kívül. De én is sokat hallom ezt egyébként. Én nem értem mi ebben a dráma. Ha belejössz 10 perc és kész egy laza smink. (Nekem az egyik barátnőm ilyen, neki nincs ideje sminkelni… hát jó, nekem 8 )
Csillagozom ez csak az én véleményem és nem ítélkezem senki felett