Nagyon szép, finom smink!
Sajnos, ha én így festem ki a szemem, a szemüveg miatt olyan, mintha nem semmi sem lenne rajta.
A szemüveget átérzem. A mai Nabla kreációmból szinte semmi nem látszik…
Nemrég még mintha szőke lettél volna, vagy rosszul láttam?
Annyira szép kék szemed van, és persze a sminkmse rossz,olyan finom kis szolid.
Nagyon szép lett a sminked, csodaszép ez a paletta. nálam is kívánságlistás.
Nagyon tetszik es a rùzs igazi vilàgos bogyòs szìnű.
Én ezért sminkelek sokkal erősebben, mert én is szemüveges vagyok sokat levesz a látványból Persze ide szemcsi nélkül töltök fel fotókat úgy legalább látszik mi is van rajtam
@dunaimano Nagyon szép lett a sminked, olyan kis finom visszafogott, jól áll nagyon!
Mai csak úgy smink itthonra. Csak a szememet mutatom mert brutálisan kirügyeztem és alapozni nem szoktam itthonra. Ebből a palettából csak a barackosakat használom, gondoltam kipróbálok mást is belőle, kicsit 2000-es évek lett… Szerintem ezt is csak a Pupa monoja mentette meg A paletta kékjeinek adok még esélyt, hátha Jeffree életet lehel belé, viszont a DM-es monot a mai nappal menesztem. Feltettem zsibire hátha valakinek beválik. Nekem úgyis hamarosan érkezik a szuper kék paletta áprilisban
A csillámosat véletlen kentem le azóta javítottam, bár szerintem mindegy neki
Nem nem, már egy jó ideje a természetes barnának hagyom a hajam. Lehet, hogy esetleg @macooka -ra gondolsz?
Köszönöm a bókokat mindenkinek
Nekem tetszik ez a szemsmink. Jól áll a sötét szemedhez!
Nagyon tetszik! A héten én is hasonlókat alkottam (többek között pont ezzel a palettával)
Nem, rád gondoltam…de akkor rosszul emlékszem.
Tényleg meg kell végre csináltatnom azt a szemüveget
Köszönöm Ilyen halványkékes sminket még sose csináltam, többnyire királykéket vegyítettem a naranccsal Nagyon kíváncsi leszek a Jeffree palettára mikre ihlet majd meg
Kipróbáltam a Nabla Soul blooming palettát. Csodálatosak a színek, szépen lehet velük dolgozni. Teljesen tavaszi paletta, nagy kedvencem lesz.
Azta, micsoda szempilláid vannak!
Hűűűű de szép lett!! Jól állnak ezek a színek nagyon
Nagyon köszönöm!
Imádom én is őket. Nem gondoltam volna, hogy rajtam is jól állhat, de meglepett nagyon.
Örök hálám, hogy feltetted az Unboxing topikba ezt a palettát
Igazán nincs mit, én is itt szerettem bele a fórumon, nekem @Anheszenamon és @Amadea segített a döntésben Örülök, hogy neked is tetszik, legyen benne sok örömöd!
Gondolom ez mű pilla…