Mit használtál ma?

Viszont a rúzsod gyönyörű, és nagyon jól áll!

2 Likes

Köszönöm szépen :slightly_smiling_face: legalább van valami jó is a mai sminkemben :grin:

1 Likes

Képen tök jól néz ki szemsminked, kihoztad a palettából a maximumot. Nem túl pigmentált és/vagy nehéz satírozni?

2 Likes

A rúzzsal engem is megvettél, nagyon szép a színe és jól áll! A sminked is jól sikerült szerintem :slight_smile: De ha nem tesz boldoggá tényleg ne kend magadra, csak magadnak okozol vele bosszúságot. :slight_smile:

@Amadea Nagyon tetszenek a színek, amik a palettában vannak, viszont abszolút nem pigmentált, nagyon durván poroz (pedig engem ez nem szokott zavarni), és nem azt a színt kapom amit látok, még akkor sem ha az ujjammal viszem fel. Tök szép mályvás, lilás, piszkos rózsaszínes, az utolsó szín pedig burgundis a palettában, a szememen mindig egy nagy szürkeség lesz belőle :joy: Ma a NYX pigment primerét tettem alá, ami tényleg kihozta a legtöbbet belőle, de így sem tetszik. A Lovely 800 forintos palettája is 1000szer jobb ennél. :joy: (bocsi a fényekért)
IMG_20200228_222011

@Kokapu, @Alsace a számon a Trend it up 020-as rúzsceruzája van és egy arany fényű Lovely szájfény, imádom ezt a kombót. :heart_eyes:
IMG_20200228_222137

6 Likes

Kár érte, olyan szépek a színei… tényleg szürke lesz a szemeden, a képek színtorzító hatása nélkül se találtam volna el, hogy ezekkel a színekkel készítetted a sminked.

Igen, pedig “nedves” pigment primerre vittem fel az ujjammal a jobb oldali burgundit. Hát mondjuk úgy, hogy ma nem élveztem a végeredményt :grin:

Tényleg menthetetlen szegény kis paletta.:smiley:

Igen :joy: már ki is selejteztem (még barátnőnek sem adnám oda), és más palettát sorsoltam jövő hétre helyette.
Beautybay Origin palettáját, őt viszont imádom :heart_eyes::heart:
beautybay-eyeshadow-palettes3

8 Likes

Amilyen kicsi volt az előző, olyan nagy az utódja.:slight_smile: A lelkesedésed alapján a minősége is sokkal jobb lehet.

1 Likes

Igen, én nagyon szeretem a palettáikat, megvan pár belőlük és jó minőségűek, nagyon megérik az árukat :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nekem is megvolt ez a paletta de ugyanezért amit te is írtál, egy használat után elajándékoztam.

1 Likes

Ó, hogy ez volt rajtad?! Meg nem mondtam volna, azt hittem ezüstöset tettél fel :open_mouth: Ne sajnáld, hogy megválsz ettől a palettától a BB ezerszer jobban néz ki :heart_eyes:

A mixelt rúzs meg szuper ötlet nagyon jól néz ki együtt! Nehéz utólag pótolni? Vagy újra kell kenni az egészet? :slight_smile:

1 Likes

Csodálatos ez a paletta! Régi vágyam teljesült. Nem zavar, hogy használt. Az egyik kedvenc eladóm Zsu akitől vettem. Tőle van a Jaclyn Hill palettám, a lila Viseart ès a Too Faced Natural Face arcpaletta (utóbbin már túladtam)
Egy rózsás-pezsgős visszafogott sminket csináltam és megdicsértek, hogy milyen üde az arcom.
A képen látható Essence rúzs (11-es Amazing árnyalat) sajnos kuka. Ma is hasznàlni akartam és ki van törve a tokjából tőben, és a komplett termèk beleragadt a felső tokba :frowning: Pedig alig használtam még. Pont az én színem volt.
Kép

9 Likes

A héten a visszafogottabb sminké volt a főszerep. Most ezekre a nude színekre vàgytam leginkább. Este új sminket kreálok mert Bödőcs estre megyünk.
Rúzs: Mac Baby’s All Right
Kép

9 Likes

Örülök, hogy így bevált ez a paletta! Engem sose zavar ha használt, főleg ha jó áron árulják és ízlésesen néz ki nincs széttrancsírozva meg ilyenek :blush: Sok használtan vett palettám van, több, mint vadiúj :slight_smile:

2 Likes

Hát igen, elég durva :grin: a BB használatát élvezni fogom, az biztos :slightly_smiling_face:
Szerintem nem nehéz pótolni őket, bár engem nem zavar, hogy újra fel kell vinni. Nagyon szeretem a durva matt rúzsokat is, amikkel nem kell bajlódni, de mostanában rákattantam a szájfényes kombinációkra is :grin:

1 Likes

Mindenesetre nagyon kreatív a végeredmény :slight_smile: Én nyáron szájfényezek leginkább valahogy az nagyon vonzza nálam a vizes hatást az ajkakra :slight_smile: A DM-esekből megvettem a két csillámosat nagyon szépek felkenve, de még nem éreztem, hogy rájuk lennék izgulva, szerintem a tél miatt :slight_smile:

1 Likes

@zalla kérésére, mivel ma a CP Going Coconuts palettám használtam, és még időm is volt pár kócombóc képet készíteni (sajnos nem jönnek át igazán a színek).
IMG_20200301_104121
IMG_20200301_112828
IMG_20200301_112748

18 Likes

Csodaszép lett a sminked, jól állnak ezek a szolíd árnyalatok is :blush: