Viszont a rúzsod gyönyörű, és nagyon jól áll!
Köszönöm szépen legalább van valami jó is a mai sminkemben
Képen tök jól néz ki szemsminked, kihoztad a palettából a maximumot. Nem túl pigmentált és/vagy nehéz satírozni?
A rúzzsal engem is megvettél, nagyon szép a színe és jól áll! A sminked is jól sikerült szerintem De ha nem tesz boldoggá tényleg ne kend magadra, csak magadnak okozol vele bosszúságot.
@Amadea Nagyon tetszenek a színek, amik a palettában vannak, viszont abszolút nem pigmentált, nagyon durván poroz (pedig engem ez nem szokott zavarni), és nem azt a színt kapom amit látok, még akkor sem ha az ujjammal viszem fel. Tök szép mályvás, lilás, piszkos rózsaszínes, az utolsó szín pedig burgundis a palettában, a szememen mindig egy nagy szürkeség lesz belőle Ma a NYX pigment primerét tettem alá, ami tényleg kihozta a legtöbbet belőle, de így sem tetszik. A Lovely 800 forintos palettája is 1000szer jobb ennél. (bocsi a fényekért)
@Kokapu, @Alsace a számon a Trend it up 020-as rúzsceruzája van és egy arany fényű Lovely szájfény, imádom ezt a kombót.
Kár érte, olyan szépek a színei… tényleg szürke lesz a szemeden, a képek színtorzító hatása nélkül se találtam volna el, hogy ezekkel a színekkel készítetted a sminked.
Igen, pedig “nedves” pigment primerre vittem fel az ujjammal a jobb oldali burgundit. Hát mondjuk úgy, hogy ma nem élveztem a végeredményt
Tényleg menthetetlen szegény kis paletta.
Igen már ki is selejteztem (még barátnőnek sem adnám oda), és más palettát sorsoltam jövő hétre helyette.
Beautybay Origin palettáját, őt viszont imádom
Amilyen kicsi volt az előző, olyan nagy az utódja. A lelkesedésed alapján a minősége is sokkal jobb lehet.
Igen, én nagyon szeretem a palettáikat, megvan pár belőlük és jó minőségűek, nagyon megérik az árukat
Nekem is megvolt ez a paletta de ugyanezért amit te is írtál, egy használat után elajándékoztam.
Ó, hogy ez volt rajtad?! Meg nem mondtam volna, azt hittem ezüstöset tettél fel Ne sajnáld, hogy megválsz ettől a palettától a BB ezerszer jobban néz ki
A mixelt rúzs meg szuper ötlet nagyon jól néz ki együtt! Nehéz utólag pótolni? Vagy újra kell kenni az egészet?
Csodálatos ez a paletta! Régi vágyam teljesült. Nem zavar, hogy használt. Az egyik kedvenc eladóm Zsu akitől vettem. Tőle van a Jaclyn Hill palettám, a lila Viseart ès a Too Faced Natural Face arcpaletta (utóbbin már túladtam)
Egy rózsás-pezsgős visszafogott sminket csináltam és megdicsértek, hogy milyen üde az arcom.
A képen látható Essence rúzs (11-es Amazing árnyalat) sajnos kuka. Ma is hasznàlni akartam és ki van törve a tokjából tőben, és a komplett termèk beleragadt a felső tokba Pedig alig használtam még. Pont az én színem volt.
A héten a visszafogottabb sminké volt a főszerep. Most ezekre a nude színekre vàgytam leginkább. Este új sminket kreálok mert Bödőcs estre megyünk.
Rúzs: Mac Baby’s All Right
Örülök, hogy így bevált ez a paletta! Engem sose zavar ha használt, főleg ha jó áron árulják és ízlésesen néz ki nincs széttrancsírozva meg ilyenek Sok használtan vett palettám van, több, mint vadiúj
Hát igen, elég durva a BB használatát élvezni fogom, az biztos
Szerintem nem nehéz pótolni őket, bár engem nem zavar, hogy újra fel kell vinni. Nagyon szeretem a durva matt rúzsokat is, amikkel nem kell bajlódni, de mostanában rákattantam a szájfényes kombinációkra is
Mindenesetre nagyon kreatív a végeredmény Én nyáron szájfényezek leginkább valahogy az nagyon vonzza nálam a vizes hatást az ajkakra A DM-esekből megvettem a két csillámosat nagyon szépek felkenve, de még nem éreztem, hogy rájuk lennék izgulva, szerintem a tél miatt
@zalla kérésére, mivel ma a CP Going Coconuts palettám használtam, és még időm is volt pár kócombóc képet készíteni (sajnos nem jönnek át igazán a színek).
Csodaszép lett a sminked, jól állnak ezek a szolíd árnyalatok is