Én megvárom mindenképp, különben teljesen felragadna a szemhéjam, mintha felcelluxozták volna A My Anglest szerintem nem próbáltam még ki glitterprimerrel… Sajnálom, hogy a Boli is vacakul működik, nekem az se a gyakran használt színek közül való… A fenti részeknél én el voltam ámulva a tartósságtól, szerencsére nem ment bele sose csillám a szemembe nagyon vacak lehet
Akkor melyik csillámosakat próbáltad?
Nekem inkább a shimmer hatású szemhéjpúder való, nem a csillámos…
Főleg a fenti sort használom, de onnan gyakran mindet, ott működik a glitter primer Az alsóba ritkán nyúlok bele, szerintem a kipróbálásuk óta egyelőre nem is vonzanak, nem tudom miért. Pedig szépek. Az OA színt mindig ujjal viszem fel, mert morzsolódik a mini csillámok miatt. De mindig a helyén maradt
Ez érdekes, mert most lárom, hogy én meg szinte csak az alsó sorhoz nyúlok. Az alsó bal 2esből MOO pl. már kilátszik a pan.
A felső sort nyáron tervezem gyepálni.
Azta mindenit már látszik a pan is! Nagyon ügyes vagy! Én sehol se értem el a pant még Nekem pont az alsó ilyen nyáriasabb de annyira szeretem a felsőt, hogy még nem nagyon jutottam lejjebb
Messze még a nyár; nyugi!
Ami nekem még segített, hogy ki kell tapasztalni a felvitt mennyiséget, a túl sok és a túl kevés is más hatást eredményez és olyankor nem voltam elégedett vele. De ha megtalálod a tökéletes mennyiséget akkor tényleg jó cucc
Ja. Hát ezt már ismerem. Mint a sütésnél: olyan gondolomformán. Meg amennyit felvesz.
Szokásosan a RandomApp segítségével kisorsoltam a jövő heti sminktermékeimet. Az adott héten mindig csak a kisorsolt termékeket “használhatom”, nagyon ritkán szoktam csalni, de előfordul (szemhéjpúder terén jövő héten elképzelhető, hogy fogok )
Farmasi VFX alapozó (ma nagyon jól bírta, 12 órát volt rajtam)
Lovely korrektor (tesztelem, eddig nem tetszik, szárít)
Evana porpúder
NYC bronzosító
Sleek Pixie pink pirosító
Bourjois Le Duo pirosító
Maybelline Molten Gold highlighter
Trend it up 010 highlighter
Jeffree Star folyékony highlighter (glitteres, nem vagyok oda érte)
Sleek Storm (úgy érzem nem biztos, hogy jó sminknapok várnak rám )
Wet n Wild paletta
Trend it up The nudes paletta (ezt sem szeretem )
Essence + Trend it up szempillaspirál (ezeket nagyon szeretem)
Essence, Max Factor és Trend it up rúzs
NYX, Lovely szájfény
Haha, ez nagyon jó, tényleg ugyanilyen érzés
Csak egy keresztkérdés…amit nem szeretsz nem jobb ha elajándékozod? Én az ilyen cuccaimat vagy elajándékoztam vagy kidobtam. Tuti nem kenek fel olyat ami nem okoz örömöt… Ami nem rossz de nem kedvencem utazós paletta lett
Teljesen jogos a felvetés.
Rengeteg cuccot elajándékoztam már, de csak 1 barátnőm sminkel (ő is minimálisan), szóval alapból nem igazán van kinek adni sajnos. De neki már pár szatyorral tuti adtam az évek során Olyan is volt, hogy összeraktam csomagot és kisorsoltam egyik csoportban olyanok között akik jelentkeztek rá (pont olyan kapta meg aki nem tudott sminkeket venni magának, mert nem volt rá keret).
Szóval valamennyire éltem ilyen lehetőséggel.
Másrészt viszont sokszor nehezen válok meg dolgoktól (ez tuti valami pszichés dolog, gyerekként elég szegény családban nőttem fel), úgyhogy sajnos elég gyűjtögető üzemmódban nyomom, pedig tudom hogy nem jó ez így.
Óóó tökre megértelek. Én csak akkor tudok elkezdeni egy új dolgot, ha számomra elegendő mennyiség gyűlt össze, hogy ne fogyjon el rögtön. Nekem is gyerekkori ficcenés, amin próbálok túllépni, hogy amiben már nem lelem örömöm eladogatom. Régen a vintage és antik cuccokat halmoztam, de annak más oka is volt…
Egyébként nagyon rendes vagy, hogy odaadtad olyannak akinek nincs kerete ilyesmit vásárolni, biztos örült neki A sminkeknél finnyásabb vagyok, amit sehogy se tudok használni barátnő vagy kukalakó. Én is barinőmet moleszterálom a sminkekkel, de még ő sem olyan nagy sminkes Csak most kezdte el használgatni amit kapott.
Olyan érdekesek ezek a dolgok, meg hogy milyen nehéz túllépni főleg a gyerekkorban berögződött szokásokon (vagy amit a gyerekkorban történt dolgok váltottak ki).
Olyan időszakom is volt régen, hogy megvettem magamnak valamit (smink, testápolás, stb) és sajnáltam használni, hogy ne fogyjon el - no komment. Szerencsére ezen már túlléptem.
Huh ilyen is volt velem! De mindig arra gondolok, hogy majd veszek másikat amit majd ugyanennyire ha nem jobban szeretek. A tudatosság, az önreflexió sokat segít ezekben
Igen, teljesen egyetértek.
Van több lila palettám de szerintem mind közül ez a Viseart a legszebb. Annyira kihasználható színei vannak, és nagyon jó minősèg szerintem. Nem sokat használtam még, de ha vele sminkelek mindig megdicséri valaki a sminkemet.
A Nyx alapozót most tesztelem, még alig használtam, szóval itt az ideje. Először rettenetesen mellé lőttem a színnel (Fair) Szinte fehér. Még korrektornak is durván világos lenne. Szóval vettem mellé (mindkettőt Pinkpandáról rendeltem) egy jóval sötétebbet, így bármilyen árnyalatot ki tudok keverni.
Nagyon jól működik rajtam. Kombinált bőröm van, ami még télen is átfénylik délutánra. De nagyon fényeset képzeljetek el. Ez az alapozó gyönyörűen mutat rajta. Elég matt de 5-6 óra elteltével néztem ma először tükörbe, akkor gyönyörű, egészséges bőrfény volt rajtam. 10 óra viselés után jegyeztem meg, hogy na most már nagyon fényes, elbírna egy újabb púderezést (nem hordok magamnal pedig lehet, hogy kellene) Egy szó, mint száz: nekem bevált
Nekem ezen a képen pont a My Angels van a szememen a glitter primerrel. Nem sok primert használtam, még kicsit ragadt mikor felvittem a színt. Ujjbeggyel épphogy belenyúltam, és nem húztam a színt az ujjammal, hanem beletapogattam. Nagyon szépen ott maradt egész nap. Ráadásul tegnap buli volt , hajnali 1kor mostam le és még mindig tartotta magát kb 18 óra után is.
Köszönöm szépen
Mai smink a Trend it up The nudes palettával. Azt hiszem megadta a végső lökést hogy megszabaduljak tőle.