Mit használtál ma?

Köszönöm szépen :heart_eyes:

Nagyon hasonlítasz a legjobb barátnőmre, szem, bőr, haj, vonások, mindenben :slightly_smiling_face:

1 Likes

Hűűhaaa :heart_eyes: Gyönyörű vagy!
Juj de szép lett a sminked is, jól állnak ezek a színek nagyon! :relaxed:

1 Likes

Jaj nagyon köszönöm, irulok-pirulok :heart_eyes: :relaxed:

1 Likes

Örülök, hogy bevált a glitter primer.:slight_smile: Nagyon jól áll a smink!
Ezt a Sculpt palettát majd meglesem.

1 Likes

Küldenél fotót a ND arcpalettáról?

1 Likes

Köszönöm :blush: Általában igyekszem és sikerül is összehangolni, nem mindig :smiley:

Köszi! :blush:
Engem nagyon meglepett a Sculpt paletta, ez a púder tényleg világosít és tényleg megakadályozza, hogy a korrektor beleüljön a ráncokba.

Persze. Ma későn érek haza, de megpróbálok értelmes képet csinálni, ha nem küldenék, kérlek, szólj rám.

Whoaaa, kezdek hiperventillálni kicsit a termékre.:slight_smile: Egyébként eddig, amit próbáltam a márkától, bevált.

2 Likes

Nekem sajnos nem, és ezért csodálkozom :smiley: Igaz, nem próbáltam sok mindent, a NYX Stay matte but not flat-et próbáltam korábban, az nagyon nem jött be :frowning:

1 Likes

Olyan féhér a bőröd mint Nicole Kidman-nek. :slight_smile:

Tény, hogy fehér bőrű vagyok, de szerintem csak a fények miatt tűnök annyira fehérnek :smiley: Alapozóból sem a legvilágosabb kell általában szerencsére :smiley:

Szép vagy alapozó ide vagy oda :slight_smile:

Köszönöm! Miért akarod eladni? Nem vált be?

Nekem a Shine Killer primer volt az egyetlen, ami elment kategóriás volt, ha csak normál szilikonos primerként néztem, rendben volt, de a zsírosodást nem fogta vissza. A szemre való blender ecset, a Sweet Cheeks pirosítók és a Suede ceruza alakú matt rúzsok viszont nagyon bejönnek. A Can’t Stop alapozót kevernem kell, de szeretem használni.
Remélem, a most beszerzett cuccoj jobban beválnak majd.:slight_smile:

Hú, nagyon jól áll ez a rózsaszín.

Szép lett(él)!
A glitter primert ujjal, vagy ecsettel kenitek fel?

Ujjal könnyebb, de vettem egy szuper ecsetet a Bősz ecsettől és azzal is nagyon szépen felvihető :slight_smile:

1 Likes

És meg kell várni, hogy teljesen megszáradjon?
Én nem tudom, mit csinálok rosszul. Ma az ABH Carli glitteres MY ANGELS színéből, de említhetném a BOLI-t is, lepotyogott a szemem alá a csillámpor a glitterprimer ellenére. Ki nem állhatom! :roll_eyes:
Lemosáskor meg ráadásul a szemembe is belement. Még mindig bök.