Köszönöm szépen
Nagyon hasonlítasz a legjobb barátnőmre, szem, bőr, haj, vonások, mindenben
Hűűhaaa Gyönyörű vagy!
Juj de szép lett a sminked is, jól állnak ezek a színek nagyon!
Jaj nagyon köszönöm, irulok-pirulok
Örülök, hogy bevált a glitter primer. Nagyon jól áll a smink!
Ezt a Sculpt palettát majd meglesem.
Küldenél fotót a ND arcpalettáról?
Köszönöm Általában igyekszem és sikerül is összehangolni, nem mindig
Köszi!
Engem nagyon meglepett a Sculpt paletta, ez a púder tényleg világosít és tényleg megakadályozza, hogy a korrektor beleüljön a ráncokba.
Persze. Ma későn érek haza, de megpróbálok értelmes képet csinálni, ha nem küldenék, kérlek, szólj rám.
Whoaaa, kezdek hiperventillálni kicsit a termékre. Egyébként eddig, amit próbáltam a márkától, bevált.
Nekem sajnos nem, és ezért csodálkozom Igaz, nem próbáltam sok mindent, a NYX Stay matte but not flat-et próbáltam korábban, az nagyon nem jött be
Olyan féhér a bőröd mint Nicole Kidman-nek.
Tény, hogy fehér bőrű vagyok, de szerintem csak a fények miatt tűnök annyira fehérnek Alapozóból sem a legvilágosabb kell általában szerencsére
Szép vagy alapozó ide vagy oda
Köszönöm! Miért akarod eladni? Nem vált be?
Nekem a Shine Killer primer volt az egyetlen, ami elment kategóriás volt, ha csak normál szilikonos primerként néztem, rendben volt, de a zsírosodást nem fogta vissza. A szemre való blender ecset, a Sweet Cheeks pirosítók és a Suede ceruza alakú matt rúzsok viszont nagyon bejönnek. A Can’t Stop alapozót kevernem kell, de szeretem használni.
Remélem, a most beszerzett cuccoj jobban beválnak majd.
Hú, nagyon jól áll ez a rózsaszín.
Szép lett(él)!
A glitter primert ujjal, vagy ecsettel kenitek fel?
Ujjal könnyebb, de vettem egy szuper ecsetet a Bősz ecsettől és azzal is nagyon szépen felvihető
És meg kell várni, hogy teljesen megszáradjon?
Én nem tudom, mit csinálok rosszul. Ma az ABH Carli glitteres MY ANGELS színéből, de említhetném a BOLI-t is, lepotyogott a szemem alá a csillámpor a glitterprimer ellenére. Ki nem állhatom!
Lemosáskor meg ráadásul a szemembe is belement. Még mindig bök.