Mit használtál ma?

Te is szeretted?

Mai kellékek:
A Mac pigment a Subtle árnyalat (lilás-szürke fényes szín)

Kép

Kép

9 Likes

Igen, csak ráuntam, de sajnáltam kidobni.

20200226_212540
Nem apróztam el.
A Clinique tégelyben az RCMA púder lapul, @Kokapu -tól kaptam belőle egy emberes adagot.
A rúzs lemaradt, Path McGrath Realness-e.
A mini KVD Go Big or Go Home spirál szörnyű, iszonyat száraz, minden szempillám végére göböket rak… szerintem kuka lesz, vállalhatatlan a végeredmény.
Tudom, hogy a kép szörnyű minőségű, de esténként csak ilyet tudok előállítani.

9 Likes

Ha valakit érdekel egy Natasha Denona Bloom arcpaletta vagy a Too Faced Peach Perfect loose púdere, szóljon!

5 Likes

Engem a púder érdekelne :slight_smile:

1 Likes

Tegnapi smink :slight_smile:
Nem a GDPR szabályok miatt nincs most fotó a sminkemről, hanem mert annyira sötét volt, hogy örültem, nem nyomtam ki a szemem sminkelés közben :sweat_smile: (Persze még így is jobb mint a fürdőszoba)
Ismét a Nablából csináltam alapot, majd az Alchemy monót glitter alappal az egész részre eldolgoztam. Gyönyörű ez a mono, hasonlít az ABH Carli palettájában a Mandalához, csak jobb a fedése és csillogósabb. Illetve nem liláskéken csillog, hanem türkizesen :slight_smile:

02_26 smink

5 Likes

A tükröződő virág a legjobb :wink: :heart_eyes:

2 Likes

Akkor majd megbeszéljük e-mailen.:slight_smile:

1 Likes

Na ő nagyon benne akart lenni a fotón :smiley: Pózer orchidea :smiley:

2 Likes

Rendben majd írj akkor :slight_smile:

1 Likes

Ma nagyon tetszik a szemem, szerintem olyan jól sikerült! :blush:
A Melt Impulsive paletta két színét használtam, satírozni pedig a JSC Thirsty egyik színét. Belső szemzugba a KVD Alchemy lilás színe került.
IMG_20200227_110406

IMG_20200227_103038

IMG_20200227_103119

13 Likes

Tényleg gyönyörű! :heart_eyes: Jól áll!

1 Likes

Szerintem is jól áll és szuperül sikerült :heart_eyes:

1 Likes

Mai elmentem a könyvtárba smink :slight_smile:
Mászkáláshoz sose teszek fel alapozót, látszódnak a kis mitesszerkéim és ki is rügyeztem, bár a béna mobilos fotó jelenleg segített ezen :smiley:

Teljesen véletlen derült ki, hogy egy gyümölcsös palacsintát kentem magamra :smiley: Alap a palacsinta (Pancakes) majd jöhet a barack (Peaches) utána egy kis epres édesség (Strawberry Sweets) majd egy leheletnyi vegyes bogyós szósz ( Mixed Berries). Mindezért rézpénzzel fizettem (Copper Coins) :rofl:

02_27 smink 2

02_27 smink

18 Likes

De jó hozzá a szöveg! :laughing:
Nagyon csinos vagy (mint mindig)!

1 Likes

Úgyis most volt a palacsinta világnapja.:slight_smile: Szép lett és biztos finom is!

2 Likes

Köszönöm szépen @umpalumpa , @dlrexqs, @Amadea :smiling_face_with_three_hearts:

@umpalumpa Örülök, hogy a szöveg is bejött :D, nem bírtam kihagyni miután láttam az összetevőket :smiley:

@dlrexqs Bevallom én is picikét furán éreztem magam a Strawberry Sweetstől ezért tettem rá a lilából, kicsit tompítja ezt a nagyon vöröses kinézetét :smiley:

@Amadea Na akkor ez aztán a véletlenek összetalálkája megint :smiley:

2 Likes

Ma kipróbáltam az ABH Carli Bybel palettát az új NYX glitter primerrel és nekem nagyon tetszik :blush: Gondoltam kicsit barnább, neutrálisabb irányba megyek el, bár az arany csillogós nem nagyon engedte :smiley:
Használtam még az új NYX Sculpt palettát és annyira örülök, hogy az eladó kiscsaj rábeszélt, mert imádom. A púder elég egyértelműen világosítja a szemem alját, a bronzosító pont kellően pigmentált és nem narancssárga, a highlighter pedig pont annyira csillámos, hogy kicsit extra legyen, de mégse túlzottan. Hétfőn jönnek a lilás-kékes színek :star_struck: :heart_eyes:
20200227_074251

18 Likes

Gyönyörű vagy, és a sminked is nagyon szép lett :blush:

1 Likes