Te is szeretted?
Mai kellékek:
A Mac pigment a Subtle árnyalat (lilás-szürke fényes szín)
Igen, csak ráuntam, de sajnáltam kidobni.
Nem apróztam el.
A Clinique tégelyben az RCMA púder lapul, @Kokapu -tól kaptam belőle egy emberes adagot.
A rúzs lemaradt, Path McGrath Realness-e.
A mini KVD Go Big or Go Home spirál szörnyű, iszonyat száraz, minden szempillám végére göböket rak… szerintem kuka lesz, vállalhatatlan a végeredmény.
Tudom, hogy a kép szörnyű minőségű, de esténként csak ilyet tudok előállítani.
Ha valakit érdekel egy Natasha Denona Bloom arcpaletta vagy a Too Faced Peach Perfect loose púdere, szóljon!
Engem a púder érdekelne
Tegnapi smink
Nem a GDPR szabályok miatt nincs most fotó a sminkemről, hanem mert annyira sötét volt, hogy örültem, nem nyomtam ki a szemem sminkelés közben (Persze még így is jobb mint a fürdőszoba)
Ismét a Nablából csináltam alapot, majd az Alchemy monót glitter alappal az egész részre eldolgoztam. Gyönyörű ez a mono, hasonlít az ABH Carli palettájában a Mandalához, csak jobb a fedése és csillogósabb. Illetve nem liláskéken csillog, hanem türkizesen
A tükröződő virág a legjobb
Akkor majd megbeszéljük e-mailen.
Na ő nagyon benne akart lenni a fotón Pózer orchidea
Rendben majd írj akkor
Ma nagyon tetszik a szemem, szerintem olyan jól sikerült!
A Melt Impulsive paletta két színét használtam, satírozni pedig a JSC Thirsty egyik színét. Belső szemzugba a KVD Alchemy lilás színe került.
Tényleg gyönyörű! Jól áll!
Szerintem is jól áll és szuperül sikerült
Mai elmentem a könyvtárba smink
Mászkáláshoz sose teszek fel alapozót, látszódnak a kis mitesszerkéim és ki is rügyeztem, bár a béna mobilos fotó jelenleg segített ezen
Teljesen véletlen derült ki, hogy egy gyümölcsös palacsintát kentem magamra Alap a palacsinta (Pancakes) majd jöhet a barack (Peaches) utána egy kis epres édesség (Strawberry Sweets) majd egy leheletnyi vegyes bogyós szósz ( Mixed Berries). Mindezért rézpénzzel fizettem (Copper Coins)
De jó hozzá a szöveg!
Nagyon csinos vagy (mint mindig)!
Úgyis most volt a palacsinta világnapja. Szép lett és biztos finom is!
Köszönöm szépen @umpalumpa , @dlrexqs, @Amadea
@umpalumpa Örülök, hogy a szöveg is bejött :D, nem bírtam kihagyni miután láttam az összetevőket
@dlrexqs Bevallom én is picikét furán éreztem magam a Strawberry Sweetstől ezért tettem rá a lilából, kicsit tompítja ezt a nagyon vöröses kinézetét
@Amadea Na akkor ez aztán a véletlenek összetalálkája megint
Ma kipróbáltam az ABH Carli Bybel palettát az új NYX glitter primerrel és nekem nagyon tetszik Gondoltam kicsit barnább, neutrálisabb irányba megyek el, bár az arany csillogós nem nagyon engedte
Használtam még az új NYX Sculpt palettát és annyira örülök, hogy az eladó kiscsaj rábeszélt, mert imádom. A púder elég egyértelműen világosítja a szemem alját, a bronzosító pont kellően pigmentált és nem narancssárga, a highlighter pedig pont annyira csillámos, hogy kicsit extra legyen, de mégse túlzottan. Hétfőn jönnek a lilás-kékes színek
Gyönyörű vagy, és a sminked is nagyon szép lett