Mit használtál ma?

Nagyon ügyes vagy! Én is próbálkoztam már hasonló tusvonallal, de közel sem lett ennyire menő. :star_struck:

Nagyon vagány lett, igazán dögös! Ügyes vagy :slight_smile:

Olyan mint ha 2 szemöldököd lenne, de szépen megcsináltad :slight_smile:

Szerintem nagyon ügyes vagy, szuper lett a smink :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nagyon jó lett :)). Ügyes vagy és nagyon kreatív! :). Gyönyörű a tusvonal szerintem is, én béna vagyok még vele :joy:.
Nagyon ötletes, de az eredeti képen lévő lánynál nem értem a bika? orr karikát, szerintem nagyon fura :D, nekem mindig az jut eszembe róla, bocsánat :joy:

WOOOW csak keresem az állam, elképesztően jó lett, olyan ügyes vagy, hogy bevállaltad? Meg is sétáltattad vagy csak otthoni móka volt?
A Sophx paletta nekem is megvan, abból mely színeket használtad? :slight_smile:
Nagyon menő ez a smink köszönjük, hogy megosztottad velünk :star_struck: :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Ma egy sárgás fényes szemsminket alkottam. Igaz, hogy erre a hétre a Too Faced paletta volt betervezve, de ma megjött a CP Going Coconut és annyira szép, hogy muszáj lesz holnap kipróbálnom :thinking:
Ezt a Bobbi Brown Art Sticket nagyon szeretem, mert ez az árnyalat szinte teljesen azonos a szám színével (Bare árnyalat) és kb minden sminkhez passzol. El tudom képzelni, hogy újraveszem, ha elfogy, sőt több másik szín beszerzése is esélyes.
Kép

Kép

5 Likes

Tényleg nagyon szép ez a Too Faced paletta is. Csak mostanában annyit vettem (meg el is adtam jópárat, hogy szinte még nem is használtam) Egyébként nem túl régóta van meg: októberben vagy novemberben vettem Edit blogjáról. Azért is terveztem, hogy ez lesz a hét főszereplője (a lila Viseart mellett) csak elfelejtettem, hogy jön a Colourpop paletta. (Meg talán a héten az ABH Sultry)

Édesanyámnak volt ilyen vintage szempilla festéke. Gyerek voltam, mikor kipróbáltam, de nagyon nem tetszett. A kefe rövid volt, a sörték szúrtak. Azt hiszem jobban örülök, hogy ma spirálok vannak.
(bocsi az aktuális hozzászólásért, volt egy szabad órám visszaolvasni a topicot :smiley:)

3 Likes

Köszi, hogy leírtad, én is szeretem ezeket a színeket amúgy :slight_smile: Áh egy pasi fura véleményére az utcán nem adunk :smiley: Nekem olyan igazi partisminknak tűnik, de őszintén, szerintem kb bárhova megcsinálhatod a lényeg, hogy te leld örömöd a viselésében :kissing_heart:

@zalla egyetértek veled, én egyáltalán nem élnék régebbi korokba bevallom, a kényelem nagy úr :smiley: Inkább csak csodáljuk a régi korok szépséget :blush:

3 Likes

Tegnap eljutottam a Soul Blooming kipróbálására. Sikerült egyből belefejelnem a lilákba :grinning: Nagyon könnyű túltolni a színtalicskát vele, egyébként élőben nem volt ilyen sötét-füstös. Nagyon szép ragyogóak a metálos színek, bevallom sokkal jobb mint a Carli palettámban lévő kékes duokróm. (na jó inkább csak mások :slight_smile: ) Olyan krémesek a festékek, talán emiatt könnyű túlzásba esni velük, az ABH porosabb, emiatt apránként adagolom itt meg minden a szememre kerül egyből :smiley: Örülök, hogy végül ezt a palettát is beszereztem, és a hideg liláktól is erősen oldódik a félelmem. Vicces, hogy alapnak a Levandert használtam és egyébként az is teljesen jó volt, pedig tavaly egy hasonló monót adtam oda barátnőmnek, mondván, hogy nem áll jól :smiley:

02_24_ smink

16 Likes

“Könnyű túltolni a színtalicskát.” Ez nagyon tetszik!:smiley:
Szép lett a smink, annyira tetszik, hogy a ruhád, a kiegészitők, a smink össze van hangolva.
Nagyon szeretem a Soul Blooming palettát, ez a kedvencem a márkától (talán azért is, mert ez volt az első tőlük).

7 Likes

Te ihlettél meg, miután szépen belefejeltem a lilákba :smiley: Haha de örülök, hogy bejön a talicskázás :smiley:
Állati szép ez a paletta, örülök, hogy adtam neki egy esélyt. A többi szín is jól jön a Blue Blood palettának kiegészítésként, ezekből sose árt ha van extra :smiley: Alapjáraton még mindig a színekért rajongok :smiley: (mily meglepő :smiley: )

Én nagyon szeretem a sminket összerakni a rucikkal abszolút kiegészítőként van nálam számontartva, mint egy izgis nyaklánc, táska, csak ez a fejemen van :smiley: Köszönöm a kedves szavakat amúgy :smiling_face_with_three_hearts:

A Secret titkát fejtegetem éppen, mert egyébként nem könnyen értelmezhető az a paletta, de találtam egy mesés sminket, holnap ki is próbálom. Az Addiction kékes-zöldje ami nehezen illeszthető be számomra, kicsit kilóg, a többivel nincs ilyen bajom, a Rosemary és a pinkek részemről mehetnek együtt, de ez az egy szín igencsak megizzaszt :smiley:

4 Likes

Köszi szépen, még elég újoncka vagyok, csak szeretek mázolni, a háttérben lévő képek saját gyártmányúak, és jól láttad az Fridás, igazából az ő festménye ihlette :smiling_face_with_three_hearts:

A nyaklánc képzeld turis, de nem tudtam otthagyni tavaly, olyan tavaszias meg nyárias :hibiscus:

3 Likes

“A Secret titkát”, ez jó.:smiley: A barnákkal, az arannyal jól összepasszintható a türkizzöld, meg a fényes zölddel, de a rozsaszíneknél már vakartam a fejem.

3 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:
Hát lehet nem véletlen lett ez a neve :smiley:
Arannyal fogom kipróbálni, barnákkal is egész jó volt, csak az a szép rózsaszín :smiley: Igaz netes sminket se láttam ilyen kombóval a Nabla #-gel :yum:

3 Likes

Nagyon szép a Coconut paletta de nekem több szín is potyogott. Mac Paint Pot volt a bázis, ecsettel vittem fel minden színt (pedig gyakran mázolok az ujjaimmal) Hiàba ütögettem le az ecsetet, a végén mégis tele volt az arcom és a szemem alatti rész csillámokkal. Legközelebb a Nyx Glitter Primert vetem be és a szemsmink után fogok alapozni. A végeredmény egyébként nagyon tetszett és tartós is volt.
Kép

Kép

11 Likes

Hogy tetszik a L.O.V. bronzosító/highlighter/akármicsoda?

Bronzosítóként használom és komolyan tetszik! Pont tegnap nézegettem: 5-6 óra elteltével is mozdulatlan volt rajtam. Persze estére sokat kopott de a drágább termékek sem bírják jobban.

Örülök, hogy szépen éli nálad a másodvirágzását.:slight_smile:

1 Likes