Mit használtál ma?

@Kokapu Szerencsés vagy, nekem a bordó színek rémesen állnak a szemhéjamon :upside_down_face:

Hát itt zokogtunk, hogy a barna szemhez az ezüst nem jó, erre itt vagy te nekünk mint szuper ellenpélda :smiley: :crazy_face: :kissing_heart:

Egyébként nyitott szemmel ilyen:

IMG_20200223_113913

Barna szemhez minden jó, csak kicsit máshogy kell mellé a sminket igazítani. Ha ilyen szürke a szemsmink, akkor általában igyekszem mellé hideg árnyalatú pirositót és rúzst tenni.

6 Likes

Köszi a tippet kifogom majd így is próbálni :slight_smile: Annyira szép az a CP ezüst adnék neki egy esélyt.

1 Likes

Rajtam is működik az ezüst szinte minden árnyalata :laughing:.

1 Likes

Mai napi tragédia:
Kifejezetten szerettem, elégedett is voltam vele, már a vége felé haladtam, erre ma megadta magát, Game Over.
HOURGLASS Arch Brow Sculpting Pencil

IMG_20200223_111525

2 Likes

Ó, ez olyan bosszantó tud lenni :frowning:

1 Likes

Nagyon tetszik! Szeretem ezeket a színeket magamon is.

Igen, főleg, hogy én szeretem rendesen elhasználni a termékeimet, nem csak nagyjából. Így letörve meg kín szenvedés, kipróbáltam, de kb. hagyjuk kategória, vagy csak én vagyok hozzá béna. :wink:

4 Likes

A Twist Up szempillaspirálra én is rábeszélnélek. A szempilláim 3 és fél éves tartós műszempilla utáni állapotának elviselésében nyújt számomra erősen támogató segítséget.

2 Likes

@whitemerci, íme:
20200223_185530
Balról jobbra: Bősz 8-as (mert az egyik kedvenc ecsetem), Wayne Goss 18-as és a MAC 217S darabja. A WG bucibb, a formája kerekdedebb.

4 Likes

Hühühűűűű :sweat_smile:, ez tényleg fluffy. Köszönöm szépen, látványos a különbség, nagyon sokat segített abban, hogy elengedjem végre. A Bősz-8 pont tökéletesnek tűnik!

3 Likes

Nekem is van Bősz ecsetem, igaz az kúp alakú, álom vele satírozni épp mostanság tervezek beugrani több félét venni tőlük :slight_smile:

4 Likes

Én januárban vettem pár ecsetet tőlük, gyorsan kedvencek lettek. :slight_smile:

3 Likes

És “vastag is” a WG18, ezért nehéz vele precízen dolgozni.
Nagyon szeretem ezt a Bősz ecsetet, majd veszek még belőle, és persze pár egyéb darab is jönni akar majd vele.:slight_smile:

1 Likes

Bevallom nálam a kényelem is befigyelt, 10 perc alatt megjárom az utat, majdhogynem mellette lakom :smiley: Először olajfestékhez valókat vettem ott, egy satírozó ecsetet tavaly de már látom más huncutság is van ott a művész ecseteken kívül :smiling_face_with_three_hearts: Ráadásul nagyon bevált a satírozó is :slight_smile:

2 Likes

Én meg mióta tervezem, hogy bemegyek, aztán sose értem eddig oda, de tényleg elvonszolom most már magam :upside_down_face:.

2 Likes

Kicsike bolt, de sok dolguk van, és az eladóhölgy is nagyon kedves és segítőkész :slight_smile:

1 Likes

Korábban jártam arra többször is, van ott egy gluténmentes bolt is, de mégsem sikerült továbborientálódnom, mert mindig rohanásban voltam/vagyok. Jó ideje meg már nem látogatom a gm boltot sem.

1 Likes

A következő héten próbálom ezt a palettát használgatni (meg a lila Viseart Liaison hogy kegyen egy hidegebb tónusú is, ha épp olyan ruhában vagyok)
Kép
Kép

10 Likes