@Kokapu Szerencsés vagy, nekem a bordó színek rémesen állnak a szemhéjamon
Hát itt zokogtunk, hogy a barna szemhez az ezüst nem jó, erre itt vagy te nekünk mint szuper ellenpélda
Egyébként nyitott szemmel ilyen:
Barna szemhez minden jó, csak kicsit máshogy kell mellé a sminket igazítani. Ha ilyen szürke a szemsmink, akkor általában igyekszem mellé hideg árnyalatú pirositót és rúzst tenni.
Köszi a tippet kifogom majd így is próbálni Annyira szép az a CP ezüst adnék neki egy esélyt.
Rajtam is működik az ezüst szinte minden árnyalata .
Mai napi tragédia:
Kifejezetten szerettem, elégedett is voltam vele, már a vége felé haladtam, erre ma megadta magát, Game Over.
HOURGLASS Arch Brow Sculpting Pencil
Ó, ez olyan bosszantó tud lenni
Nagyon tetszik! Szeretem ezeket a színeket magamon is.
Igen, főleg, hogy én szeretem rendesen elhasználni a termékeimet, nem csak nagyjából. Így letörve meg kín szenvedés, kipróbáltam, de kb. hagyjuk kategória, vagy csak én vagyok hozzá béna.
A Twist Up szempillaspirálra én is rábeszélnélek. A szempilláim 3 és fél éves tartós műszempilla utáni állapotának elviselésében nyújt számomra erősen támogató segítséget.
@whitemerci, íme:
Balról jobbra: Bősz 8-as (mert az egyik kedvenc ecsetem), Wayne Goss 18-as és a MAC 217S darabja. A WG bucibb, a formája kerekdedebb.
Hühühűűűű , ez tényleg fluffy. Köszönöm szépen, látványos a különbség, nagyon sokat segített abban, hogy elengedjem végre. A Bősz-8 pont tökéletesnek tűnik!
Nekem is van Bősz ecsetem, igaz az kúp alakú, álom vele satírozni épp mostanság tervezek beugrani több félét venni tőlük
Én januárban vettem pár ecsetet tőlük, gyorsan kedvencek lettek.
És “vastag is” a WG18, ezért nehéz vele precízen dolgozni.
Nagyon szeretem ezt a Bősz ecsetet, majd veszek még belőle, és persze pár egyéb darab is jönni akar majd vele.
Bevallom nálam a kényelem is befigyelt, 10 perc alatt megjárom az utat, majdhogynem mellette lakom Először olajfestékhez valókat vettem ott, egy satírozó ecsetet tavaly de már látom más huncutság is van ott a művész ecseteken kívül Ráadásul nagyon bevált a satírozó is
Én meg mióta tervezem, hogy bemegyek, aztán sose értem eddig oda, de tényleg elvonszolom most már magam .
Kicsike bolt, de sok dolguk van, és az eladóhölgy is nagyon kedves és segítőkész
Korábban jártam arra többször is, van ott egy gluténmentes bolt is, de mégsem sikerült továbborientálódnom, mert mindig rohanásban voltam/vagyok. Jó ideje meg már nem látogatom a gm boltot sem.
A következő héten próbálom ezt a palettát használgatni (meg a lila Viseart Liaison hogy kegyen egy hidegebb tónusú is, ha épp olyan ruhában vagyok)