Mit használtál ma?

Gyönyörű ez a rúzs. Amúgy teljesen egyetértek a szín felvetéseddel. Sokszor nem a szín, hanem az árnylat telítettsége, melegsége számít. Az új Ace palettámban van egy olyan szürke, ami meleg barnás árnyalatú és egy csoda. A kékekkel meg én is hadilábon állok. Igazából minden hideg színnel, de az is igaz, hogy az élet rövid az unalmas ruhákhoz és az unalmas sminkekhez is:D. Én is úgy számolom, hogy ki kell használnom az időt, úgyhogy igyekszem kísérletezni és megélni miden vágyam smink terén amíg viszonylag büntetlenül tehetem. Én most a GYES használom kísérletezésre. Max. a futárt rémisztgetem a kinézetemmel és nem kell közösségi nyomásra konszolidált sminket hordanom:D

1 Likes

Én velem egykorúnak gondolnálak. 34 vagyok. Nagyon szép, ránctalan és problémamentesnek làtszik a bőröd. A smink is nagyon szèp és jól áll. :heart:

2 Likes

Két részletben mostam ki őket, mert kezdtek szállingózni a vendégek a karácsonyi bulira. Amióta ennyien vannak (nem is értem, hogyan…:stuck_out_tongue:), nem szoktam mindet egyszerre mosni, de kb. egy óra lehet mindennel együtt.

2 Likes

De szép bőröd van! És jól áll a rúzs, sokkal vadabbnak gondoltam a swatchok alapján. Olyan 36-38-nak mondanálak max.

1 Likes

Még nem próbáltam őket de hatalmas mennyiségek- összehasonlításként a naked3 felül.20181221_142228

4 Likes

Nem gondoltam volna, hogy ekkorák!:open_mouth:
Nekem a Tribe tetszik nagyon (naná, hogy a legújabb), lehet, hogy azt majd megrendelem.

1 Likes

Hűha, ezek tényleg hatalmasak. Nem is gondoltam volna. De nagyon szépek!

1 Likes

Bárcsak tudnék én is szemsminket csinálni :heart_eyes: Olyan sok szép paletta van :blush:
Nekem 9db Szemsmink palettám van és sajnos egyiket sem tudom használni :sweat_smile: Jó nektek!:slight_smile:

Ma megint csak egy gyors sminkre volt időm, úgyhogy a szememre kevesebb színt használtam.
Catrice HD Liquid alapozó
Essence korrektor
UD Beached Bronzer
Rimmel Maxi Blush 005
highlighter és púder ma nem volt
Rimmel szemhéjalap
Catrice szemöldökceruza
Colourpop Fame paletta (Dazzle fényes nude szín, Razzle matt barna satírozószín, Lifestyle matt sötétbarna)
Lovely Vampire Lashes szempillaspirál
rúzs: MAC Twig

Parfüm: https://kremmania.hu/kremek/thierry-mugler-alien-edt

2 Likes

:star_struck:igen a 2 nagy 57 gramm, a legkisebb is 18 gr. A 9 darabosat mindjárt nézem.15454000904332697493234579243171

1 Likes

Miért nem tudod használni őket?

1 Likes

Hát őszintén szólva nekem a sminkelésben minden megy, a szemsmink kivételével. Még a tusvonal is simán megy ( mostanában egyre jobban ) és minden más kivéve a szemsminket.
Fogalmam sincs miért :no_mouth: :thinking:
A múltkor megcsináltam, és le is mostam mert sokkal jobban néztem ki nélküle. Valamiert az én szememhez nem passzol semmilyen szemsmink :no_mouth: Szerintem túl kicsi, vagy tényleg nem tudom… Pedig jó lenne, ha én is tudnék valami olyat csinálni ami jól áll. De az is lehet, hogy nem vagyok elég türelmes hozzá :woman_shrugging:t5: Amit a múltkor Kokapu csinált az nagyon tetszett, neki kifejezetten jól áll a szemsmink! :heart_eyes: Én nem tudnék olyat csinálni :frowning: :persevere:

1 Likes

Csak gyakorolni kell. Hidd el, én se tudtam, totál nyominak éreztem magam, hogy ami a videóban egy suhintás, azt én nem tudom kivitelezni, de már megyeget. Nem mondom, hogy Pat McGrath elbújhat mögöttem, meg tusvonalat húzni még lusta voltam megtanulni, de a magam hétköznapi szintjén örömet okoz annak a kis bőrfelületnek a színesre festése. És pont a használat közben tanul az ember, hogy jaaa, egy miliméterrel lejjebb kell engedni a kezem és mennyivel szebb lesz a végeredmény, meg ilyesmik.
Ajánlom Shonagh Scottot, nagyon közelről mutatja, hogyan sminkeli a szemét. Nem muszáj hozzá angolul tudni, elég a kezét figyelni:

1 Likes

Ma megvettem miattatok az egyik Rimmel Maxi Blush-t, a hármas számút. Az ötös a lilás, ugye? Nagyon nézegettem, mert gyönyörű, de olyan extrémnek tűnt a teszter alapján. Arcon milyen?

Azon röhögök magamban, hogy hétfő óta megint beteg vagyok, meg iszonyat fáradt, alig bírtam felkelni, késésben is voltam, de a sminkről nem tudtam lemondani.:smiley: (Amúgy időben beértem, hiába mentem 2 busszal később. Biztos sokan voltak már szabin.)

Csak tippeltem, hogy 16-17 db palettám van, mert folyamatosan változik a készlet. Nekem jelenleg ezek vannak
%5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D

4 Likes

Nekem kicsi szemem van és sokkal jobban tetszik kifestve.:slight_smile: Ha a szemhéjad külső részére sötét színt viszel fel, középre és a belső zugba fényeset, optikailag nagyobbnak fog tűnni. Ha tusvonalat tudsz rajzolni, ez simán menni fog.

1 Likes

Nekem megvan a 003 és a 005 is. Nagyon brutál pigmentàlt, épp csak hozzáérintem az új karácsonyi Essence ecsetet, a fehér szálakon alig látszik egy kis por és az bőven elèg is. Olyan mintha a hidegben kipirult volna az arcod. Nekem nagyon tetszik és szépen eldolgozható. Alig kell párat satírozni és kész is.

1 Likes

Köszi, akkor majd rávetem magam.:slight_smile:

1 Likes

A Revolutionok nekem is megvannak!
Szép gyüjtemény! :blush: otthon majd én is csinálok kepet .Ha megtalálom őket :slight_smile:

1 Likes

Na majd karácsonyra próbálok ugyeskedni valami szemsminket aztán elküldöm itt! :blush: De a tiédre is kiváncsi lennék, biztosan nagyon szép szemed van! :slight_smile:

1 Likes