Mit használtál ma?

Egyszer elejtettem egy TO szérumot, de semmi baja nem lett a padlón, szóval remélhetőleg a tieid is egyben vannak.
A befőttesüveg tök jó ötlet!

1 Likes

Szegényem! :frowning: Egyszer remélem lesz nagyobb lakásotok, és akkor minden elfér majd :frowning:

60 négyzetméter, az elrendezése tök jó csak a két kis szoba ne lenne ennyire pici. A gyerekszoba 6,5 nm a háló 7,5. A nappali meg 17.

1 Likes

Mai smink:
Maybelline Fit me alapozó
UD Beached bronzer
Rimmel Maxi blush 005
The Balm Mary Lou highlighter
Catrice szemöldökceruza
Rimmel szemhéjalap
Nabla Dreamy paletta (Lullaby, Illusion, Immaculate, Dogma)
Essence False Lashes spirál
Rúzs: Rimmel Kate Moss 105

Parfüm: Suddenly Madame Glamour

Ma lesz a céges bulink, úgyhogy extra sminkre került sor. :smiley:

Felkészülés gyanánt tegnap az esti kencék mellé egy Biobelle fátyolmaszk is felkerült, vadrózsás, C-vitaminos.

Reggel: szokásos.

Smink:
Catrice Dr. Blur primer
Physicians Formula Nude wear touch alapozó
Nabla Close up korrektor
L’oreal Glow mon amour highlighter cseppek
RCMA porpúder
Urban Decay primer potion
A szememre a szürke 50 árnyalata került, ezekből a palettákból: Urban Decay Born to run, Morphe Jaclyn Hill, Storybook Cosmetics Wizardry & Witchcraft paletta.
Pupa Multiplay szürke szemceruza
L’Oreal Unlimited szempillaspirál (ez a hajlítható fej egész jól használható)
The Balm Mary-Lou manizer
The Balm Hot mama pirosító
Physicians Formula butter bronzer
Nyx Setting spray

Reggel a KAP Melrose rúzsát tettem fel, este lecserélem a Nabla Lysergic Red folyékonyra, plusz GOSH The Ultimate Lip Liner - The Red szájceruza.

1 Likes

Én nem raktam rendet, mondjuk ez egy nyári kép de a helyzet nem sokat javult, sőt, azóta még több cucc került az asztalra.sminkasztal

2 Likes

A vigyorból ítélve nem ejt kétségbe a helyzet.:slight_smile:
De jó mások asztalát (főleg kupis asztalát) nézegetni. Jé, ott a Heat, ott a Sun Dipped, azok ott CP monóknak tűnnek…:slight_smile: Nekem is ilyen átlátszó ikeás tárolóm van, paletták laknak benne, meg parfümminták. Mostanában lett tele.

1 Likes

Biztos nagyon szép volt a sminked, izgi kombó a szürke szemsmink és az a vibráló, metálpiros rúzs.:slight_smile:

1 Likes

Igen, a sok gyönyörűen rendben tartott asztal láttán gondoltam megosztom a káoszom, de igyekszem átlátni rajta:D. Tökéletesen felismerted az említetteket. Amúgy nemsoká tervezek egy rendrakást, szelektálást, és tárolókba pakolást, de bevallom így is imádom a kis asztalkám. Az az átlátszó tároló, meg nagyon szuper, praktikus, nagyon szeretem én is.

Majd lefotózom káoszosan is az enyémet, az a gyakoribb állapot, nem a rend.:slight_smile:

2 Likes

Amadea meghozta nekem az ihletet, hogy ideje lenne végre kimosni a sminkecseteimet! :blush:
Nekem csak ennyi van és nem tervezek újakat venni, mert ezekből is csak 3 db-ot használok összesen :smirk:
Tavaly Pink Pandáról rendeltem őket, megvagyok elégedve velük :blush:

IMG_20181220_220058_530

Amadea szavait idézve: Túl a nagy mosáson :shower: :whale:

3 Likes

Reggel:
•TO NMF
(Fényvédő ma lemaradt :flushed:
pedig nagyon szeretem a Baleás fényvédőt)

Smink:
•Max faktor Cream pirosító
•LO’réal Paris True Match alapozó Sable Sand
Imádom, bár nekem sajnos a legsötétebb árnyalat is világos, viszont ez a kedvenc alapozóm,mert nagyon könnyű eldolgozni és szép a fedése
•LO’réal Paris Lipfinity ajakrúzs rózsaszín-piros színben
Régen 1 évig csak ezt használtam, aztán meguntam, de néha vissza térek hozzá, mert nagyon kellemes viselet, erőteljes színek, hosszantartó. Az EL-nél 100x jobb
•LO’réal Paris szemtus fekete

Este: •Paraffinolaj
•Eucerin Arctisztító gél
•TO tejsav 5%

1 Likes

Nagyon cukik ezek az ecsetek.:slight_smile: A kisebb gyűjtemény előnye, hogy hamarabb túl van az ember lánya a mosáson.

1 Likes

Így van! :slight_smile:
Nekem a mai ecset mosás legalább 1 órába telt :confounded:
Nagyon ritkán mosom ki őket,inkább az ujjaimat használom :sweat_smile::blush:

Neked mennyi idő volt az a sok gyönyörű ecset mosása? :blush:

Hát most én is tetszettem magamnak. :smiley: Pedig kicsit féltem ettől a rúzstól, mert mikor megérkezett, és kipróbáltam, túl erőteljesnek tűnt hozzám. Sokat töprengtem is rajta, hogy milyen szemsmink lenne hozzá megfelelő, és először egy matt barnásra gondoltam, de aztán valahogy erre a szürkére jutottam, és nem bántam meg. Sikerült úgy hangsúlyozni a szemem, hogy mégsem üti egymást a szám és a szemem, sőt, ehhez a rúzshoz talán kellett is ez a szemsmink.
Nem mindig jön így össze, szóval most tényleg összeszedtem magam. :smiley:

A végeredmény (a nyaklánc egyébként saját készítésű - gyöngyhorgolás a hobbim):

IMG_20181220_175158

Amúgy szerintetek hány évesnek nézek ki (jó tudom, már párszor megírtam, de kíváncsi vagyok :smiley:)? Mert én nem találom különlegesnek magam, de mostanában több helyről megkapom, hogy öregedés helyett fiatalodom…

6 Likes

Szerintem látszik rajtad a korod, de van egy nagyon fiatal bájos kisugárzásod, amitől az ember elgondolkodik, hogy most akkor mennyi is lehet? :blush: :thinking: Szerintem mindenkin látszik a kora, viszont nem mindegy, hogy a kora mellett milyen a kisugárzása.
Egy kerek aranyos arc amin látszik, hogy igényes mindig fiatalabbnak tűnik! :heart_eyes:

2 Likes

Igen, én is úgy látom, hogy nyilván látszik az, hogy két gyerekes anya vagyok, hiszen az ember által megélt dolgok arcon is nyomot hagynak.
Inkább szerintem arra értik, hogy egyáltalán nincs ránc az arcomon (a nyakamon alkati, ott már gyerekként is volt). A korombeli ismerőseimnek, ha máshol nem is, de a szeme körül biztosan van.

2 Likes

Én 36-ot mondanék. Gyönyörű a bőröd és nagyon jó a kisugárzásod. A rúzs pedig tökéletes. Milyen márka, milyen árnyalat? Szerintem én is nude barnát tettem volna elsőre szemre, hogy tudjon érvényesülni a rúzs. A szürke nekem nem áll jó, de rajtad egész meleg árnylatúnak tűnik, és passzol.

2 Likes

A Nabla karácsonyi kiadásából a Lysergic red. Igazából tökéletes, egy problémája van, hogy szerintem igényelné a szájceruzát, de valamiért ehhez nincs. Sajnos ez a Gosh minőségben nem az igazi, a Nabla ceruzái sokkal jobbak.
https://www.nablacosmetics.com/en/holiday-collection/1238-dreamy-liquid-lipstick-lysergic-red.html

Egyébként érdekes ez a kinek milyen szín áll jól dolog. Régebben kizárólag barnás árnyalatokat használtam a szememre, egy ilyen szürke pedig szóba sem jöhetett volna, a kéket pedig végképp utáltam. Csak az utóbbi időben jöttem rá, hogy tulajdonképpen bármilyen színt festhetek a szememre, inkább az árnyalaton, meg az egyszerre használt színeken, és a smink többi részén múlik az, hogy passzoljon. Mert még a kékben is vannak olyan árnyalatok, amik jól állnak.
Vagy most ez a szürke. Önmagában egy szürke nem jó, de most gyakorlatilag öt félét vegyítettem, és így jó lett.

Igazából úgy vagyok vele, hogy most még van pár évem, amíg jól állnak ezek a sminkek is, ha majd ráncosodom, akkor úgyis vissza kell venni belőle.

Egyébként a korra visszatérve, nekem a hajamon látszik nagyon, gyakorlatilag ősz nénike lennék már, mert több, mint a fele fehér már. Amikor lenő, és látom mennyi van, tisztára letargiás vagyok tőle. Pedig egyébként nem zavar a korom, sőt sosem éreztem még talán ennyire jól magam, mint a negyvenes éveimben, de az a rengeteg fehér haj, az kiakasztó. :-o

2 Likes

Szép lett a sminked és szerintem sokan megirigyelhetnék a bőrödet, látszik, hogy karban van tartva és odafigyelsz rá. :wink: Egyébként én is olyan 35 körülire mondanálak.
Szerintem kifejezetten jól áll ez a piros neked. :blush:

1 Likes