Nekem egy hölgy, akitől vásároltam a zsibin, azt mondta, ugyanaz a kettő, de a vélemények között olvastam olyat, ami elbizonytalanított.
Az Artdeco reputációjának jobb lenne, ha nem ugyanaz lenne.
Kacérkodtam ezzel a púderrel, de a vélemények alapján valószínűleg felesleges az Hourglass púderek mellé…
Egészen biztos, hogy más a kettő, mármint az Hourglass és az Artdeco. A Claudia Schiffer púderben vannak csillámok. Nem tudom mekkorák és milyenek. Amúgy jut eszembe nekem van egy no color púderem, hasonló koncepcióval, mindjárt elő is varázsolom és megvizslatom, mert lehet nekem sem lesz értelme beszereznem ezt a Claudiát.
Az Hourglass Diffused Lightban is vannak csillámok, nagyon aprók, csak akkor látom őket, ha jóformán hozzáér az orrom a tükörhöz.
Én láttam a csillámokat napfényben kint a telefonom kijelzőjén, ezért mennie kellett.
A Müllerben volt régen teszter a Claudia púderéből, benti világításnnál is láttam a csillámokat a csuklómon, ott is hagytam a boltban.
Jók ezek a setting púderek, de az én hibás bőrömön nem tudnak photoshoppolni… a szem alatti korrektort fixálom velük, meg “egyberántom” a sminket az arcomon, de az éteri fátyolról én max. ábrándozhatok.
Fogok tartani egy púderszanálást, mert szeretném megvenni a MUFE púdert, amit @whitemerci révén ismertem meg. Ez az egyetlen, ami valamennyire visszafogja a zsírosodást, a többi nem sokat segített rajtam.
Elővarázsoltam az Hourglass Diffused Light-ot is, aztán a ma is használt és befotózot Guerlain-t, és van nég egy no color púderem, ami szintúgy Guerlain.
Mindegyiket felvarázsoltam a kezemre. Aztán több rétegben is, és erős megvilágítás alá tettem.
Eredmény: Mindegyik kb. ugyanolyan! Vékonyan beleolvad a bőrbe, egy leheletnyi gyöngyházas fátyolréteget maga mögött hagyva. Vastagabb rétegben egyre fehéresebb, tehát igencsak világosít mindegyik, és a fénye is kicsikét határozottabb lesz. A csillámok mindegyik esetben annyira finomak, amik számomra teljesen beleférnek. Szóval összegzem, nincs értelme újabb púdert vennem. Nagy kár, hogy nem lehet sehol kipróbálni már . Azért kíváncsi lennék, hogy van-e különbség, és mekkora, ha igen.
Tudod mikor van éteri fátyol? A textúrált bőrképpel rendelkezőknek, ha bele-“buffing”-olják, magyarul, erősen belenyomják, beledolgozzák előtte az arcbőrükbe a blur púdert jó vastag rétegben. Ekkor meglesz a szép, sima felület (25-éves korig, de akinek szerencséje van 34-35 éves korig is akár), erre lehet felcirógatni a tökéletesítő fátyolréteget. Vagyis a tökéletes bőr után lesz tökéletes.
A MUFE púder nem is olyan egyszerűen beszerezhető sajna. Sephora és kb. ennyi, vagy szintén külföldön MUFE üzletben. Amúgy nekem is ez a kedvencem.
@Alsace, @whitemerci, @dlrexqs Köszönjük szépen!
Kamerán nem jön át annyira, de elég sok a pigmentfolt a bőrömön, illetve rozaceás vagyok, főleg az orcáimon látszik élőben a sok kis erecske, sajnos örököltem.
Én is csak a mobillal bénázok, nem ítél meg itt senki emiatt szerintem
@Blanky Élőben se lehet olyan “borzasztó” épp itt beszéltük át a lányokkal mindenki magának mennyire felnagyítja a hibáit, holott nem is olyan vészes. sőt Szerintem élőben is csinos lehetsz smink nélkül
Nekem a fényképen hatványozottan látszik a sok pigmentfolt és szeplő egyvelege. Próbáltam már mindennel világosítani, néha azon is csodálkozom, hogy van még bőröm. Amilyen bőrhiba csak létezik, az nekem mind van. Tegnap például az orrom mellett és az ajak, áll hajlatánál is lett egy-egy pattanásom. Ez ilyen helyen teljesen új, ilyen nem szokott lenni . A legjobb modell lennék egy bőrgyógyászati szemináriumon.
@Alsace Aranyos vagy, köszönöm szépen Sajnos ez így igaz, hajlamosak vagyunk nagyon kritikusak lenni saját magunkkal, de mit lehet csinálni, nők vagyunk
@whitemerci Tudom milyen rossz érzés, volt már nagyon durva állapotban az én bőröm is, ahhoz képest a mostanival csendben maradok. Volt mikor az egész állam és homlokom tele volt nagy göbös pattanásokkal, amit alapozóval sem tudsz elfedni olyan durván kipúposodik és iszonyúan fáj. Szóval most igazából elvagyok, egy dolgot utálok nagyon, hogy télen nyáron szörnyen zsíros a bőröm bármit is csinálok vele. Erre sajnos egyszerűen nem találok megoldást.
Ma egy rózsaszín-lila szemsminket csináltam. A KAP rúzs pedig a Melrose árnyalat ami pont az én színem.
Boldog évfordulót!
Smink nélkül is nagyon szép vagy!
Én ma a Lorac Mega Pro 3 paletta szürke, ezüst színeit használtam.
Kép nincs, mert a nagyobbik fiam egyfolytában a hátam mögött állt és szamárfület mutatott.
Haha jó arc a kissrác nem hagyja, hogy itt szelfizgess nekünk De nagyon szép ez az ezüst szín azt meg kell hagyni!
Boldog évfordulót kívánok, gyönyörű a smink és a smink nélküli arcod is :).
Nagyon szép smink lett, de jók ezek a Bourjois-os termékek, elraktározom a fejemben, hogy ezeket majd ki kell próbálnom :). Nagyon tetszik a szád és a szemed :).
Uh de tetszik ez a szín, nagyon illik hozzád, csoda szép lett , annyira szeretem nézegetni a szemsminkeket amiket csinálsz :).
És nézz oda barna a szeme és ez is jól áll neki ám
Minden IS