Nem baj csak gyere vissza azért, várunk szeretettel
Szörnyen sápaszt. A szőke együtt volt a vörös melírral még régebben. A vörös eltűnt, maradt a szőke, és hát nem volt túl jó. Nyáron ugyanez a baj, az első erősebb napsütés aranyszőkét képes varázsolni a hajamból, én meg sikítani tudnék. Szintén világos a bőröm, azzal sem az igazi.
Ma elég sok terméket pakoltam magamra. Nappal szolidabb smink volt rajtam, a Mac pigment és a Blood Sugar paletta a barátnős esti program miatt került elő.
Ez a Tan pigment?
Subtle. Nagyon érdekes szín: szürkés-barnás egy kis lila beütéssel.
Néztem róla swatchot és nagyon szép színe van. Imádom a pigmenteket
Én is egyre inkább megkedvelem a pigmenteket, bár csak 1-2 db van. Ezen kívül a Mac Blue Brown van meg, pár Annabelle Minerals por állagú ásványi szemhéjpor és 2 db KAP ásványi szemfesték. De most az Inglot pigmentekre fáj a fogam. Meg a Mac Melon pigmentre is
Jaj, a MAC Blue Brown nagy szerelmem Ezen kívül a MAC-től még az Old Gold van meg.
Viszont van elég sok NYX, Barry M, Kryolan és Yamuna pigmentem, meg a tegnapi 2 Sleek és nem tudom azt mondani a MAC - re hogy szebbek, jobbak mint a többi ami a birtokomban van. A leggyengébb a Yamuna, a többi márka pigmentjei nagyon szuperek. (A NYX Vegas baby pigmentet használtam az esküvői sminkemhez, csodaszép )
Majd egyszer ha lesz rá türelmem és idegzetem készítek swatchokat a különlegesebb színekről.
Az nagyon jó lenne! Érdekelnének a swatchok. Az Old Gold is csodás szín lehet a netes fotók alapján. Inglotot nem próbáltad? Annyi dícsérő véleményt hallottam róla, hogy most már muszàj vennem egyet.
Igen , pigment swatchokat kèrünk. Nekem is van pàr db a mactől, èn is majd kèszìtek, erdig csak a bluebrownt hasznàltam.
Inglotot még sajnos nem próbáltam, így is annyi pigmentem van itthon, hogy inkább selejteznem kéne, mint vásárolni De eddig csak jót hallottam róluk és csodaszép színeik vannak az biztos.
Vasárnap igyekszem legalább a különlegesebb pigmentekről swatchokat készíteni (bár szinte lehetetlen fotón átadni a valós szépségüket) , mert holnap csak este leszek itthon.
Nekem is barna szemem van, én szeretem mert passzol a hajamhoz, igaz régen majdhogynem fekete hajam volt, rengeteget világosodott, most már sötétbarna :). Érdekes mostanában vettem észre hogy nekem is vannak benne színátmenetek kívül sötétebb, belül egyre világosodik, vannak benne sárgás-zöldes foltok. A párom nagyon szereti a szemem, ezt már többször mondta , nekem ez a lényeg. Én is szerettem volna kék szemet, mert nagyon különlegesnek tartottam, főleg a sötétkéket, létezik egyáltalán olyan? Anyukámnak nagyon szép zöld szeme van, ő meg barnát szeretne. Páromé zöldes-barnás, néha zöld, néha barna :).
Ma évfordulós ebédre megyünk a férjemmel, arra készültem. Nem szoktam smink nélküli képet kitenni, mert komfortzónámon kívül van, de most készítettem ilyet is, mert nekem sem tökéletes a bőröm.
Előtte - utána. Mint látható az orrnyeregnél smink után is látszik a 28 évnyi szemüveghasználat nyoma kicsit más fénynél készültek a képek, a smink nélküli reggel, a többi most. Smink nélkül jobban látszik hogy zöld a szemem
Boldog évfordulót
Nagyon szép lett a sminked!
Kedvet csináltál, hogy én is lőjjek majd smink nélküli fotót, nekem se hibátlan a bőröm, bár a tieden bevallom én nem látok semmit
Sok-sok boldog évfordulót kívánok még!
A bőrödhöz megjegyzésként pedig: az enyémhez képest igenis tökéletes .
Juj nekem is megvan az a paletta, nagyon szép!
Nagyon szép sminket készítettél, azért átjön a varázsa, sajnos ez amúgy minden fotóra igaz, hogy nem adja vissza a valóságot igazán
@whitemerci a makeup.hu-n most kapható az a Claudia Schiffer no color setting púder, amit a korábbiakban kerestél!
Oh, köszönöm szépen, hogy szóltál. Igaz most vettem egy jó drága púdert, de annyira régen ki akartam már próbálni ezt a Claudiát, mert olyan embertől is hallottam róla igen elismerő szavakat, akinek még az enyémtől is textúráltabb a bőre.
Ha helyesek az összetevőlisták, akkor a Claudia Schiffer ugyanaz, mint a No Color fixáló púder:
https://kremmania.hu/kremek/artdeco-claudia-schiffer-no-colour-setting-powder
https://kremmania.hu/kremek/artdeco-no-color-fixalo-puder
Én úgy tudom, minimum finishben van különbség, de mintha valaki itt írta volna már, hogy nem teljesen ugyanaz a kettő, de lehet csak rosszul emlékszem.