Mit használtál ma?

Nem baj csak gyere vissza azért, várunk szeretettel :smiling_face_with_three_hearts: :blush:

1 Likes

Szörnyen sápaszt. A szőke együtt volt a vörös melírral még régebben. A vörös eltűnt, maradt a szőke, és hát nem volt túl jó. Nyáron ugyanez a baj, az első erősebb napsütés aranyszőkét képes varázsolni a hajamból, én meg sikítani tudnék. Szintén világos a bőröm, azzal sem az igazi.

1 Likes

Ma elég sok terméket pakoltam magamra. Nappal szolidabb smink volt rajtam, a Mac pigment és a Blood Sugar paletta a barátnős esti program miatt került elő.
Kép

9 Likes

Ez a Tan pigment? :slightly_smiling_face:

Subtle. Nagyon érdekes szín: szürkés-barnás egy kis lila beütéssel.

Néztem róla swatchot és nagyon szép színe van. Imádom a pigmenteket :heart_eyes:

1 Likes

Én is egyre inkább megkedvelem a pigmenteket, bár csak 1-2 db van. Ezen kívül a Mac Blue Brown van meg, pár Annabelle Minerals por állagú ásványi szemhéjpor és 2 db KAP ásványi szemfesték. De most az Inglot pigmentekre fáj a fogam. Meg a Mac Melon pigmentre is :thinking:

1 Likes

Jaj, a MAC Blue Brown nagy szerelmem :heart: Ezen kívül a MAC-től még az Old Gold van meg.
Viszont van elég sok NYX, Barry M, Kryolan és Yamuna pigmentem, meg a tegnapi 2 Sleek és nem tudom azt mondani a MAC - re hogy szebbek, jobbak mint a többi ami a birtokomban van. A leggyengébb a Yamuna, a többi márka pigmentjei nagyon szuperek. (A NYX Vegas baby pigmentet használtam az esküvői sminkemhez, csodaszép :heart_eyes:)
Majd egyszer ha lesz rá türelmem és idegzetem készítek swatchokat a különlegesebb színekről. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Az nagyon jó lenne! Érdekelnének a swatchok. Az Old Gold is csodás szín lehet a netes fotók alapján. Inglotot nem próbáltad? Annyi dícsérő véleményt hallottam róla, hogy most már muszàj vennem egyet.

1 Likes

Igen , pigment swatchokat kèrünk. Nekem is van pàr db a mactől, èn is majd kèszìtek, erdig csak a bluebrownt hasznàltam.

2 Likes

Inglotot még sajnos nem próbáltam, így is annyi pigmentem van itthon, hogy inkább selejteznem kéne, mint vásárolni :face_with_hand_over_mouth::grin: De eddig csak jót hallottam róluk és csodaszép színeik vannak az biztos.
Vasárnap igyekszem legalább a különlegesebb pigmentekről swatchokat készíteni (bár szinte lehetetlen fotón átadni a valós szépségüket) , mert holnap csak este leszek itthon. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nekem is barna szemem van, én szeretem mert passzol a hajamhoz, igaz régen majdhogynem fekete hajam volt, rengeteget világosodott, most már sötétbarna :). Érdekes mostanában vettem észre hogy nekem is vannak benne színátmenetek kívül sötétebb, belül egyre világosodik, vannak benne sárgás-zöldes foltok. A párom nagyon szereti a szemem, ezt már többször mondta :blush:, nekem ez a lényeg. Én is szerettem volna kék szemet, mert nagyon különlegesnek tartottam, főleg a sötétkéket, létezik egyáltalán olyan? Anyukámnak nagyon szép zöld szeme van, ő meg barnát szeretne. Páromé zöldes-barnás, néha zöld, néha barna :).

4 Likes

Ma évfordulós ebédre megyünk a férjemmel, arra készültem. Nem szoktam smink nélküli képet kitenni, mert komfortzónámon kívül van, de most készítettem ilyet is, mert nekem sem tökéletes a bőröm.
IMG_20200222_125053
Előtte - utána. Mint látható az orrnyeregnél smink után is látszik a 28 évnyi szemüveghasználat nyoma :unamused: kicsit más fénynél készültek a képek, a smink nélküli reggel, a többi most. Smink nélkül jobban látszik hogy zöld a szemem :grin:
inCollage_20200222_130948131 inCollage_20200222_131015587

17 Likes

Boldog évfordulót :relaxed: :heartpulse: :heartpulse:

Nagyon szép lett a sminked! :star_struck: :star_struck:

Kedvet csináltál, hogy én is lőjjek majd smink nélküli fotót, nekem se hibátlan a bőröm, bár a tieden bevallom én nem látok semmit :sparkling_heart:

2 Likes

Sok-sok boldog évfordulót kívánok még!
A bőrödhöz megjegyzésként pedig: az enyémhez képest igenis tökéletes :slight_smile:.

1 Likes

Juj nekem is megvan az a paletta, nagyon szép! :relaxed:

Nagyon szép sminket készítettél, azért átjön a varázsa, sajnos ez amúgy minden fotóra igaz, hogy nem adja vissza a valóságot igazán :sparkling_heart:

1 Likes

@whitemerci a makeup.hu-n most kapható az a Claudia Schiffer no color setting púder, amit a korábbiakban kerestél!

1 Likes

Oh, köszönöm szépen, hogy szóltál. Igaz most vettem egy jó drága púdert, de annyira régen ki akartam már próbálni ezt a Claudiát, mert olyan embertől is hallottam róla igen elismerő szavakat, akinek még az enyémtől is textúráltabb a bőre.

1 Likes

Ha helyesek az összetevőlisták, akkor a Claudia Schiffer ugyanaz, mint a No Color fixáló púder:
https://kremmania.hu/kremek/artdeco-claudia-schiffer-no-colour-setting-powder
https://kremmania.hu/kremek/artdeco-no-color-fixalo-puder

2 Likes

Én úgy tudom, minimum finishben van különbség, de mintha valaki itt írta volna már, hogy nem teljesen ugyanaz a kettő, de lehet csak rosszul emlékszem.