Mit használtál ma?

Dettó, ugyanígy éltem meg, ma már rájöttem, hogy az ezüst kivételével kenhetem magamra mindent. Úgy vettem észre az ezüstök nem állnak túl jól ha nagyon közel vannak a szememhez. A külső v-be még nem próbáltam. Nekem minden színű kivéve szőke volt a hajam, de végül menthetetlenül megszerettem a barnát amikor kihullott nagy része a fekete hajfestéktől pár éve, pedig előtte se volt sok. Sajnos a stressz már megtépázta. Onnantól kezdve semmit se kennék rá, max a maradék sötétebb barna hennám kenném fel, de az se izgat annyira mint régen.

1 Likes

Olvastam róla a véleményt a KM-án, hogy nem nagy eresztés a paletta, de nekem jönnek mellé még Aristo ecsetek is szütyővel és egy Aristo arcpaletta. Már kiváncsian várom!

Nekem gyermekkoromban mindig azt mondta apukám egy munkatársa, hogy koszos a szemem. Merthogy olyan sötét. Én meg ezért utáltam.
Egészen addig, amíg gimiben egyszer az egyik fiú osztálytársam azt nem mondta, hogy gyönyörű a szemem. Minden hátsó szándék nélkül, egyszerű ténymegállapítás volt.
De leginkább én is azóta szeretem, mióta rájöttem, hogy a szivárvány összes színével körbe kenhetem. :grinning:

8 Likes

Jézusom, fejbe kellett volna verni, hogy lehet ilyet mondani?!

5 Likes

Érdekes dolgok ezek. Nekem barna a szemem, nem szerettem régebben. Anyukámnak világos kék/zöld, apué nagyon sötét. Az enyém meg világosabb. Ráadásul seszínű barna (fodrász besorolás szerint sötétszőke) a hajam, és csodás majdnem fekete a szemöldököm, ami ráadásul olyan dús, hogy csak na. Erre próbáltam ki a vörös hajszínt, a padlizsántól a rozsda színig, két év alatt. Imádtam, de aztán visszaváltottam a barnára. Azóta a vörös mindig kísértésbe visz. A szőke nem áll jól, melírozott már voltam, hát katasztrófa.
De valóban egy csomó színt kenhetek magamra, vigyázva a hideg kékekkel, azok sápasztanak.

Jesszus micsoda gusztustalan komment :frowning: Sajnálom, hogy ilyen korlátolt volt ez a véghlény…

Egyébként nálam is a szivárványkodás szerettette meg :smiley: Még a hideg-meleg színeket is jól bírja, nagyon nem kell görcsölni mit válasszak minden jöhet :crazy_face:

Réges-régen volt egy s-he mono szemhéjpúderem, ezüstösszürke alapon ezüst glitterekkel, szinte csak azt használtam a szemhéjamra. Az emlékeimben gyönyörűnek látom most is, valószínűleg már a közelébe se mennék. Valamiért én se szeretem az ezüstöt, egyszer rendeltem egy metál ezüst CP supershock monót, de nem bírtam magamon elviselni, eladtam. A Conspiracy palettában is van egy metálos ezüst (Diet Coke), a belső szemzugba szoktam használni, ilyen kis mennyiségben nem taszít.
Nem is tudlak fekete hajjal elképzelni.:slight_smile: Amúgy egyszer se tűnt fel, hogy kevés hajad lenne, szerintem nagyon jól áll a homlokodból hátrafésült frizura.
A hajszínemmel a mai napig nem tudtam megbarátkozni, sokszor elkap a vágy, hogy az egészet befestessem sötétebbre, csak tudom, hogy utálnám 3 hetente festeni…

Az én hajszínem is pont ilyen, az előbb írtam, hogy a mai napig nem szeretem.:slight_smile: A szőke balayage segített vele egy kicsit megbarátkozni, de annyira fakó az összhatás a nagyon fehér bőrömmel (meg a szürke szemöldökömmel), hogy az elmondhatatlan.

Az unokatesóm szőke hajjal született és zöld szemmel, mint a tesóm (lehet ők tesók, én meg fogadott gyerek vagyok :slight_smile:). Érdekes módon mégsem áll neki jól az eredeti hajszíne, a sötétbarna változatok mindegyike nagyon szépen kiemeli a zöld szemét, tényleg sokkal jobban néz ki vele. nekem is volt egy évfolyamtársam, akinek eléggé sötétbarna haja volt, sötétbarna szemmel, és neki is kék kontaktlencséje volt, bizony neki sem állt jó, sőt olyan hatása volt, mintha megvakult volna.

Én voltam vörös, többféle is, sőt, talán mindegyik árnyalatot felvonultattam már, de határozottan nem az én színem, így jó ideje semennyire nem erőltetem már. Viszont nekem is gondjaim lettek az utóbbi 1 évben a hajtő közvetlen közelében, és mentén rendkívül gyorsan és nagy számban sokasodó ősz hajszálakkal.
Meleg csokoládébarna a jelenlegi színem, de akármivel lett festve a hajam, kb. 3 mosás után mindent ledobnak magukról az ősz hajszálak, és csak úgy rikítanak, rendkívül igénytelenül tud kinézni. Most azon gondolkodom, hogy a meleg csokit (gesztenyebarnánál világosabb árnyalat) vegyíteni kellene némi mézszőkével.

1 Likes

Régen én az ezüstös smokey eye négyest használtam orrvérzésig a L’Orealtól, így utólag meg vagyok rajta lepődve :smiley: Itt a zsibin egybe volt fűzve egy CP palettában On a Whimsy nevű ezüst, elképesztően szép, de még egyszer se kívántam rá, gondolkodom, hogy odaadom barátnőmnek és inkább veszek bele egy másik monot. De még hagyok neki időt lehet egyszer kipróbálom otthon, de én ott éreztem, hogy sápaszt vagy hogy mondjam. Nem állt jól az fix :smiley:

Hát ahogy a viccben a néni is mondja, hogy kell a 3 szál hajat belőni. Először balra fésüli, aztán látja már csak két szál haja van jövő héten, no nem baj, most jobbra fésülöm akkor. Amikor csak 1 akkor középre és amikor elfogy felsóhajt, de jó végre nem kell agyalnom a frizurámon :smiley: Én is csak fésülgetni tanultam meg, és elfogadni, hogy olyan mint régen úgyse lesz már :slight_smile:
De örülök, ha másnak ez nem feltűnő :blush: Szerintem ez már csak az én fejemben maradt meg.
Egyébként én se láttam az összképet a hajaddal és a szemszíneddel fakónak, szerintem szép árnyalata van a hajadnak és a szemednek! :heartpulse:
Olyan csacsik vagyunk mi lányok :smiley:

Szerintem mindegyik szín borzasztóan sápasztott és öregített főleg a fekete. A mahagónit szerettem még, de egy idő után ráuntam, úgy örökre :smiley:

2 Likes

A hibáink mindig nekünk tűnnek a legnagyobbnak.:slight_smile: Amúgy nekem is kevesebb a hajam, mint gyerekkoromban, iszonyú vastag és sok volt (szintén a stressz).
Biztos a smink és a Westend világítása sokat dobott az összképen.:smiley:

Nem baj, majd 30 év múlva rázzuk a fejünket, hogy mégis, mi bajunk volt magunkkal…

3 Likes

Egyetértek, csak túlságosan ráparázunk nonszensz dolgokra :smiley:

Ugyan! Pedig a Westend se a jó világításáról híres :smiley: Na majd megnézlek fórumtalin, hogy beza jól gondoltam, de csinos a barna összeállítás amit kaptál te is születéskor :smiley: Egyébként azóta is a Charlotte rúzson izélek, hogy ha nappali fényben van, totál ciklámen, minden más fényben narancsos :smiley: Egyszer kellene egy összehasonlítást csinálnom Lisa rúzsával :smiley: Mondjuk az ciklámen volt a vacak fürdőszobai fényben is :smiley: Ki tudja itt hol van az igazság már :smiley:

1 Likes

De ne nézz nagyon, ígérd meg, mert zacskóval a fejemen megyek, vagy inkább bebújok az ágy alá.:smiley:
Lisa rúzsa szerintem hidegebb, pinkesebb (megmondtam a tutit, tudom…), de sztem a CT teljesen jól állhat rajtad, lágyabb lehet az összhatás (távstílusértékelni péntek este háromnegyed kilenckor nehezen megy már:D).

1 Likes

Kicsit belekotyogok, én is bocsi :slight_smile:. Tény, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, de most komolyan, amikor szebbnél szebb bőrrel, adottságokkal rendelkező kolleginák tesznek fel magukról képet, akkor az azért nem építi az önbizalmat. @anon27689852 képeire meg már pillantást sem merek vetni, mert utána jelentkezhetek be terápiára a pszichológusomhoz. :crazy_face:

4 Likes

Érik az a ciklámen topic érzem én :smiley: Bár nem tudom hányan vannak ilyen perverz módon oda ezért a színért még rajtam kívül :smiley: Egyébként jó a megfogalmazásod, tényleg ilyesmi, a CT is gyönyörűséges számomra nem hasonlóak ennek ellenére se :smiley: De valóban a CT kevésbé harsány, Lisa igazi 80-as évek hangulatú (részemről ez bók :slight_smile: ) egyiket másikat se bántam meg :slight_smile:

Ugyan, hagyd a zacskót :laughing: Amúgy se vagyok ítélkezős típus, főleg nem külsőre :smiley: Rám mindig azt mondták, hogy nem szép, hanem karakteres vagyok :smiley: Azóta boldogan élek a karakteres szépségemmel :smiley: Annyira szubjektív a dolog. Szóval szerintem szép vagy és kész a szó legszebb értelmében :wink:

2 Likes

Óóó pedig nem ez lenne a célom, hanem inkább a bátorítás, hogy megosszuk egymás sminkjeit. Bevallom egész életem során nem lőttem ennyi szelfit soha :sweat_smile: Nem vagyok ilyen önfotózós mókuska amúgy, csak annyira örömködök, hogy képes vagyok sminkelgetni és kevesebb értő lélek van a világon, mint itt, akinek ujjonghatok és velem örülnek, hogy na ma is sikerült valamit kreálni :smiley:
Meg személy szerint szeretem nézni mások fotóit, jó kis ihletforrás is egyben, meg kin hogy működnek a színek :slight_smile:
Persze ez mindenki komfortzónájára van bízva, olyan sminkhez pl nem lövök fotót amiről már volt 1x az már tényleg spammelés lenne :smiley:

5 Likes

Irigyellek, hogy a szőke nálad javított az összhatáson. Nekem a vörös ilyen, egy kis vöröses fénnyel sokkal jobb a helyzet.

Jaj, nyugodtan.:slight_smile:
Az én bőröm sajnos közel sem hibátlan, és ritka béna képeket tudok csinálni, a gondos satírozásnak a töredéke se látszik, a színhelyesség sincs meg, bezzeg az iszonyú álmosság 100%-ban átjön az összes képen.:joy:

3 Likes

Kicsit irigylem a vöröset (tényleg mindig az kell, ami nincs), sajnos túl fakó vagyok hozzá, neha festünk bele egy kis karamell árnyalatot, de még én is látom, milyen bántóan elüt, pedig nincs nagy érzékem a színekhez.
Nálad hasonló okokból nem működik a szőke, vagy ledobja a hajad a szőke festéket, vagy…?

Jaajjj, teljesen belementem a zavarba.:joy::smiling_face_with_three_hearts::yum::blush:

2 Likes