De nem a túlápolástól lett rozáceád, hanem a rozáceának nem tett jót a sok ápolás?
Pasik basszus, a legtöbb, ha nem ken magára a világon semmit is jobb bőrrel rendelkezdik, mint a nők kétharmada…
De nem a túlápolástól lett rozáceád, hanem a rozáceának nem tett jót a sok ápolás?
Pasik basszus, a legtöbb, ha nem ken magára a világon semmit is jobb bőrrel rendelkezdik, mint a nők kétharmada…
Köszönöm szépen, azért az én arcomon is vannak kráterek, emiatt is kattantam rá az alapozókra, régen ezek nélkül is szép volt. A patik elmúltak most jönnek a tág pórusok A képen jelentős az optikai tuning
De jó, hogy ilyen szuper a háziorvosod, remélem rendbejön az arcbőröd! Érdekes, hogy neked úgy tűnik a kevesebb kencefice a jobb, én ezért nem mertem még semmit se kipróbálni, félek csak elcseszerintek valamit mert nem értek hozzá.
Én egy lapos szintetikus tömött ecsettel szoktam általában felpakolni és azzal tapicskolom bele a primerbe, nem használok huzogató mozdulatokat.
Ha nagyon extrém akarok lenni és a legtöbbet kihozni pl egy bulira/estére a pigmentből, akkor ahogy @Amadea is írta, fixálósprayvel befújom az ecsetet, így még intenzívebb,
A mai fotómon pl nappalra csak simán száraz ecsettel beleütögettem a primerbe.
@Isabelle nem vagy egyedül!
Én is pont azt akartam korábban írni, hogy szebbnél szebb feltöltéseket láthatunk, és hát ezek a szép barna szemek mindkettőtöknél!
Köszi mindkettőtöknek!
Nekem csak annyi a félelmem, hogy abból az ecsetből az életben nem jön ki többet a csillám. Van egy Catrice szilikon applikátorom, azzal viszegettem fel eddig, mert arról könnyedén le lehet törölni. Végül is jól működik, csak nem olyan könnyed a végeredmény, mint a te képeiden, ezért voltam kíváncsi.
Nekem van egy jó állapotú Zoeva Smoky palettám, tényleg nem sokat használta, amitől hajlandó lennék megválni, illetve ha érdekel neked továbbadni. Tudok később priviben fotót küldeni róla. Kizárólag magától a Zoeva-tól vettem mindent!
Van En Taupe palettám is, ezt jóval többet használtam, és bizonyos sminkkreációkhoz mindig előveszem, úgyhogy attól egyenlőre nem válnék meg.
Van hideg és nude Spectrum palettám is, a nude verziót szinte soha nem használtam, de a hideg paletta is alig érintett, kivéve a zöld színt .
Ú, nagyon köszi, rendes tőled. Írok is üzenetet!
Kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed az Aristo palettáról, az nekem is megvan
Egy gyors before after 6 drogériás termékkel 5 perc alatt, ma ennyire futotta…(Most először csináltam olyan sminket, amihez csak drogériás termékeket használtam)
Természetes fénynél fotóztam, retus és filterek nincsenek a fotón…
Erről van szó! Nagyon szép lett!
Semennyire nincs is szükséged retusra! Szép, ragyogó tekintet, szép szájjal .
Köszönjük
Előtte is nagyon szép voltál, de meg kell hagyni nagyon szép természetes sminket csináltál!!! A rúzs árnyalata is gyönyörű jól áll nagyon! Melyik ez a rúzs?
Nincs mit, tényeket közöltem .
Nagyon pöpec! Ez 5 perc volt? Fu, de gyors vagy!
Nagyon kedves tőled, köszönöm a pozitív megerősítést Régen mindig kék és zöld szemre vágytam de már jó ideje szeretem a barnát, ami van á la nature
Apukámnak igazi szép kék szeme van, anyukám családjának szinte mindenkinek szép zöld, apukám családjában mindenkinek szintén kék, és én milyen lettem? Persze, hogy barna, méghozzá sötétbarna. Rettentő sokáig panaszkodtam én is emiatt, de végül kénytelen voltam elfogadni. Tesómnak amúgy zöld szeme van. Pár éve viszont elkezdett megváltozni a szemem, és most sötét írisz, egyre világosabb barnával körbeölelve, majd zöldes és a legvégén még némi kis sárgás beütéssel párosítva. Ennek sem örültem, de azóta a sárgás, zöldes színek még sokkal jobban állnak . Minden rosszban van valami jó is.
Én is mindig valami más szemszínt akartam. Kéket. Zöldet. Szürkét. Mindegy, milyet, csak barnát ne, az olyan unalmas, hát még barna hajjal párosítva… azóta örülök a nagyon sötétbarna szememnek, amióta színes szemsminkeket csinálok, sok árnyalathoz passzol.
Igen, a mély sötétbarna színhez minden passzol, és minden jól mutat, és hát szép is , csak mindenkinek az kellene, ami nincs. Nekem többször mondták már, hogy örüljek a barnának, mert a kék nem állna jól. Persze én ezt sose hittem el .
Ez sajnos így van. Természetes vörös hajat is akartam, a mai napig meglegyint a kísértés, ha látok egy szép vörös hajkoronát (valószínűleg borzalmas állna).
Szerintem a te színeiddel harmonikus a sötétbarna szem. Láttam barna hajú, barna szemű lányt kék kontaktlencsével, nagyon furcsa volt az összhatás, valahogy színtelen lett - pedig én is azt hittem, hogy a kék mindig sokkal jobb, mint a barna.